Read the Official Description

Full-time MBA Iowa State este un program intensiv de doi ani, format din zece cursuri de bază (30 credite) și șase electives (18 credite). MBA oferă o perspectivă mai largă în domeniul educației de management cu oportunități pentru tine de a adapta programul pentru a îndeplini obiectivele academice și de carieră. Curriculum-ul de bază este livrat printr-o secvență prescris de cursuri de bază necesare pentru construirea unei baze solide pentru studii avansate în afaceri. Specializari sunt oferite în contabilitate, finanțe, tehnologie și managementul inovației, marketing și managementul lanțului de aprovizionare.

Îmbunătăți abilitățile dumneavoastră profesionale

În Iowa State MBA, aveți numeroase oportunități de a dezvolta în continuare abilitățile dumneavoastră profesionale, atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă. Veti progresa prin cele zece cursuri de bază, cu o echipă diversă de colegi. Vei lucra la mai multe proiecte de clasa ca o echipa in curs de dezvoltare colaborarea dumneavoastră, de conducere, și abilități de comunicare. Metoda de studiu de caz folosit pe parcursul curriculum de bază MBA vă va obliga să rezolva probleme de gândire, atât analitic și creativ. Două cursuri de dezvoltare profesională, luate în primul an de studiu, include ateliere de lucru și seminarii, difuzoare, executive și tururi ale companiei, care vor îmbunătăți căutarea de locuri de muncă, crearea de rețele și abilități de moale și mai mult.

Abilitățile profesionale pot fi învățate, dar practica le îmbunătățește. Iowa State MBA oferă oportunități ample de a aplica ceea ce învață în clasă și să-și exercite abilitățile profesionale. De exemplu, va lua parte cu echipa de MBA într-un concurs de caz; evenimentul culminând cu un curriculum de bază de MBA. echipele Iowa State MBA De asemenea, participa la mai multe concursuri de invatamant superior a găzduit caz de MBA în întreaga Midwest. Într-unul dintre cursurile de dezvoltare profesională, MBA de consultanță echipe se angajează proiecte de învățare de servicii cu organizații non-profit locale, prin aceasta vă ajută pe alții și în interesul comunității. Vei fi invitat să se alăture unei organizații de student activ, Asociația de MBA, în cazul în care sunteți capabili de a spori abilitățile dumneavoastră de conducere prin care dețin funcții de ordonator de credite sau de a coordona proiecte speciale.

Excelați Scopul final: succes ocuparea forței de muncă

Iowa State MBA se clasează constant printre școlile de top pentru găsirea de locuri de muncă studenților la sau la scurt timp după absolvire. Un record de succes ocuparea forței de muncă în rândul absolvenților noștri de MBA este realizat din două motive. În primul rând, ne-am dota studenții noștri. Începând de la orientarea și pe parcursul primului an de studii MBA, veți avea acces la o gamă largă de servicii de carieră. Aceste resurse cuprinzătoare vor ajuta să dezvolte un plan de căutare de locuri de muncă personalizat. În al doilea rând, vă oferim servicii personalizate de carieră. oportunități de angajare și provocări sunt unice pentru fiecare student MBA. Va punem la dispozitie consiliere de cariera unu-la-unu pentru a dota și de a vă pregăti cele mai bune pentru a atinge obiectivul dvs. final pentru urmărirea unui succes MBA-ocuparea forței de muncă.

MBA Specializari Studenții în programul de MBA poate desfășura o zonă opțională de specializare în contabilitate, finanțe, tehnologie și de gestionare a informațiilor, de marketing, sau managementul lanțului de aprovizionare. O zonă de specializare necesită o nouă ore de credit de aprobat cursuri elective MBA într-una dintre domeniile de mai sus de studiu.

Elevii pot urmări o dublă specializare care necesită un minim de șapte cursuri elective. Cel puțin unul electivă trebuie să fie în afara celor două domenii de specializare.

contabilitate

Specializarea contabilitate este conceput pentru a dota profesionale de contabilitate cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a lucra eficient în cadrul economiei bazate pe tehnologia de azi, la nivel mondial. Problemele și provocările cu care se confruntă profesia contabilă astăzi sunt explorate.

finanțe

Specializarea Finanțe vă va oferi o înțelegere a aspectelor teoretice și practice ale strategiilor corporative de management și investiții financiare. Este oferit în cursuri avansate de analiză financiară și de luare a deciziilor, de administrare a portofoliului, piețele derivate, și imobiliare finanțe.

marketing

Specializarea de comercializare va contribui să dobândească abilități în analizarea și utilizarea datelor existente pentru a lua decizii eficiente de marketing. cursuri de marketing vă oferă o înțelegere a diferitelor concepte de marketing, modele și instrumente pentru a examina modul în care consumatorii se comportă și funcționare a piețelor.

managementul lanțului de aprovizionare

Managementul lanțului de aprovizionare (SCM) este una dintre cea mai rapidă creștere zone în afaceri de azi. Creșterea globalizării și avansarea rapidă a tehnologiei informației instrumente sunt factorii principali care afectează circulația pieselor, gestionarea fluxului de inventar, îndeplinirea comenzilor clienților, precum și dacă cerințele de dealer și termenele limită sunt îndeplinite în timp util. SCM integrează informațiile și procesele globale în toate funcțiile de afaceri, inclusiv de gestionare a ofertei, operațiuni, tehnologia informației, și logistică.

Managementul tehnologiei și inovației

Managementul inovației (MIT) specializarea Tehnologia și analizează problemele legate de dezvoltarea și gestionarea informațiilor și a tehnologiilor bazate pe cunoaștere. Subiectele includ suport de decizie și extragerea datelor, interacțiunea om-calculator, securitatea sistemului și integritatea, și management de proiect. Specializarea TIM, de asemenea, se concentrează pe managementul inovației și comercializarea noilor tehnologii.

Află mai multe

Asistență financiară

Colegiul de afaceri are ISU opțiuni atractive de sprijin financiar pentru candidați calificați. Asistența financiară este oferit sub formă de alocații de absolvent și / sau burse. succesul academic, înainte și performanța pe GMAT sau GRE sunt factorii principali luați în considerare în acordarea de sprijin financiar.

CyBIZ Lab

Iowa State University CyBIZ Lab oferă oportunități pentru studenți MBA de a conduce echipe de eco-funcționale care lucrează pe proiecte reale pentru companii reale. MBA studenți să câștige experiență hands-on rezolvarea problemelor reale de afaceri. MBA studenți sunt angajați ca asistenți absolvent pentru CyBIZ Lab.

Admitere

Admiterea în programul de MBA full-time este disponibil începând cu semestrul de toamna. Noi căutăm studenți din întreaga lume, cu medii academice diverse și istorii de angajare. Noi evaluăm cu atenție compatibilitatea dintre calificările fiecărui candidat și așteptările și calitățile programului nostru de MBA și caracteristici.

Start program de succes

Odată ce ați devenit un student Iowa State MBA, dorim să asigurăm o tranziție pozitivă în programul nostru. Prin Programul Start de succes, veți avea posibilitatea de a se înscrie la mai multe cursuri de scurtă durată, on-line de pre-MBA pentru a vă ajuta să lanseze cu succes studiile dvs. Iowa State MBA.

Pentru mai multe informații busgrad@iastate.edu

FMBA
Program taught in:
Engleză

See 1 more programs offered by Iowa State University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 anii
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019