Full-time MBA

Kogod School of Business, American University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Full-time MBA

Kogod School of Business, American University

  • Durata: 21 luni, 4 semestre
  • Program: timp de zi, cursuri de zi lucrătoare a săptămânii
  • Curriculum: Imersivă; completează miezul în primul an, electives în al doilea

Schimba conversația cu Kogod lui Full-time MBA (FTMBA). Elevii dobândi cunoștințe și abilități în atât de afaceri interne si la nivel global, prin experiență și interacțiune cu clienții, profesori, lideri de afaceri, și colegi, atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă.

Elevii pot urmări un focar de consultanță printr-o secvență predeterminată de cursuri, sau pot alege să exploreze alte opționale-concentrat de afaceri cu titlu de exemplu Kogod are de oferit, în subiecte de la marketing la spiritul antreprenorial pentru a finanța.

Stagii, dezvoltarea carierei și oportunități de voluntariat prin intermediul Centrului Kogod pentru dezvoltarea carierei și K-LAB (Kogod de Leadership & Business Aplicata) va asigura absolvent cu o rețea de contacte profunde din comunitate UA și în afara acesteia.

Student Experiență

Oportunitate se întâlnește cu experiență în Kogod Full-time MBA. La Kogod, știm de învățare și cariera de creștere să aibă loc în interiorul și în afara sălii de clasă. Afla mai multe despre livrarea unică a acestui program de gradul de mai jos.

Conducerea de afaceri în DC Dejunul Series

A lua timp se confruntă cu directori de la unele din Washington, DC Cele mai cautate firme si agentii. Bucurați-vă de o conversație intimă cu vizionari din sectoarele public și privat la aceste numiri de prânz în picioare. Rețea într-o atmosferă relaxată și pentru a obține o șansă unică de a căuta sfat de la cele de la partea de sus a câmpurilor lor. Cursuri Piețele de semnătură conduce afaceri, și conduce, de asemenea, educație de afaceri. Asta-i în cazul în care cursurile de semnătură vin. Acestea, cursuri intensive de două săptămâni sari a începe primele două semestre și reflectă feedback-ul de la angajatori precum și o perspectivă facultate în abilitățile în cerere de lideri de afaceri moderne.

Trip International Project Consulting

Lucra la un proiect de consultanță viața reală alături de studenții internaționali la o instituție parteneră, și de călătorie în țara străină, ca parte a experienței proiectului.

Proiecte Echipa client-driven

Pe tot parcursul programului de MBA Full-time, cursuri dispun de proiecte pentru clienți din Washington, DC si dincolo. Hands-on experiență este regula, nu exceptia, la Kogod.

Cariere Gradul de MBA

72 percentof clasa 2014 absolvenți care caută de muncă a avut o ofertă de muncă în termen de trei luni de la absolvire. * In plus, 89 la suta au fost angajate în zona de metrou DC.

  • Pe baza datelor primite de la 92 la suta din clasa 2014. Clasa 2014 include absolvenți care au finalizat cerințele de gradul lor august 2013; Decembrie 2013. -mai 2014.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
21 luni
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
1,526 USD
pe oră de credit.
Locations
Statele Unite ale Americii - Washington, District of Columbia
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Washington, District of Columbia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala