MBA-ul Rice modelează următoarea generație de lideri de gândire inovatoare orientate către acțiune, care vor motiva colegii și vor implementa schimbarea. Abordarea practică de învățare a curriculum-ului MBA cu normă întreagă transformă în mod eficient felul în care învățați prin amestecarea a trei elemente esențiale pentru îmbunătățirea și amplificarea strategiei, a conducerii și a acreditărilor noastre de creație:

  • Un nucleu cuprinzător de cursuri în finanțe, contabilitate, analiză de date și marketing care construiește o bază solidă a principiilor de afaceri fundamentale în clasele mici abordabile.
  • Proiectul de acțiune de învățare - plasând candidații noștri de MBA în proiecte din lumea reală de îndată ce vor intra în clasă. Plus stagiile de vară și numeroasele opțiuni orientate pe proiecte de teren vă oferă oportunități ample de experiență practică.
  • Concentrările specializate în finanțe, marketing, contabilitate, îngrijire medicală, energie, consultanță în management, afacere globală, antreprenoriat și imobiliare vă permit să demonstrați expertiza funcțională într-o anumită zonă de interes.

Vizualizați programele noastre de studii comune - MBA / ME (Inginerie), MBA / MS (Știință) și MBA / MD (Medical).

Angajarea Facultății

Facultatea lui Jones menține un echilibru important între predare și cercetare. Instructorii școlii sunt un amestec de cercetători științifici, academicieni cu experiență semnificativă în afaceri sau de consultanță și directori cu experiență semnificativă în clasă care predau cursuri de specializare specializate. În fiecare curs, veți avea o oportunitate de neegalat de a lucra unu la unu cu un membru accesibil, implicat și respectat al facultății.


Gandeste-te la asta...

  • Școala Jones are un raport student-facultate de nouă la unu.
  • Clasa full-time din 2011 a avut un salariu mediu de bază de 96.867 $, un bonus mediu de semnare de 16.058 $.
  • Economistul a clasat școala Jones în Texas și sud-vest.


Rice MBA Paradigma Full Time

Un candidat bine calificat pentru programul cu normă întreagă este un schimbător de carieră care se străduiește să exceleze inovatoare și prezintă un potențial ridicat de conducere. Căutăm candidați care vor contribui la un mediu de învățare competitiv, experimentat.

Program predat în:
  • Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 anii
La zi
Price
46 USD
După locații
După dată