Full-time MBA

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Imersiune în inovare

Full-Time MBA este conceput pentru a inspira viziunea dvs. de viitor și vă va oferi cunoștințele pentru a muta idei grozave pe piață. Full-Time MBA studenții sunt inteligenți, colaboratori, pasionați de afaceri de inovare, interesați de lumea științei și tehnologiei - și gata să lanseze următoarele etape ale carierei lor.

Cariera-Focused

Ne concentrăm asupra carierei dvs. din prima zi.

Misiunea Conexiunilor Rady Absolvent de Carieră este de a ajuta profesorii Master of Business Administration în dezvoltarea, evaluarea și implementarea deciziilor de carieră.

Pentru taxa activă și veteranii

Personalul militar și veteranii pot afla mai multe despre programele și oportunitățile speciale pe care Școala Consiliului le oferă. Aflați de ce școala Rady este cea mai bună opțiune de MBA din San Diego.

Dacă sunteți gata să aplicați la acest program, puteți face acest lucru aici.

Curriculum

Cursurile de MBA de la Full-Time Council ajută studenții să dezvolte cunoștințele fundamentale necesare pentru succesul într-un mediu global bazat pe inovare. UC San Diego's School School MBA studenții lucrează în colaborare pentru a spori abilitățile de conducere și pentru a încuraja inovația și gândirea antreprenorială.

Lab to Market

Solicitat de toți elevii Rady School MBA, antreprenorialul capstone Lab pentru piața de secvențe de curs pune în curriculum-ul dvs. de bază și de cunoștințe electivă pentru a lucra. În această secvență unică, bazată pe acțiuni, explorați un proiect de importanță pentru dvs., învățând să evaluați ce inovații merită să fie urmărite, introducând cu succes acele concepte pe piață.

Lab to Market vă scoate din cadrul academic mai structurat al curriculum-ului de bază vă pune într-un mediu din lumea reală, evaluând și urmărind oportunități de afaceri potențiale în colaborare cu o echipă de colegi de clasă.

Institutul pentru Inovare și Dezvoltare din California (CIID)

CIID găzduiește mai multe acceleratoare de afaceri, inclusiv StartR și mystartupXX. Toate aceste programe, combinate cu multe alte oportunități de învățare unice ale Școlii Rady, oferă studenților posibilitatea de a explora multe aspecte ale inovației și antreprenoriatului.

Fellowships

Consiliul oferă asistență pentru părtășie bazată pe merite persoanelor excepționale. Toți elevii interni și internaționali admiși sunt invitați să candideze pentru o bursă din cadrul Consiliului, descărcând cererea de burse din sistemul de aplicații MBA.

Prin generozitatea susținătorilor și donatorilor noștri, Școala Consiliului oferă, de asemenea, burse private finanțate. Aceste burse au criterii specifice care sunt evaluate prin procesul de aplicare, inclusiv burse pentru a sprijini studenții:

  • cu fundaluri în științele vieții
  • care au demonstrat o realizare semnificativă în fața barierelor economice sau personale
  • care vor fi contribuitori și lideri în economia bazată pe inovare din San Diego

Eseurile opționale din cerere permit solicitanților să furnizeze informații suplimentare care ar putea fi utile comitetului părtășiei.

Burse militare

Deși mulți dintre studenții noștri militari primesc asistență prin programe de beneficii militare, Școala Consiliului își rezervă o sumă limitată de fonduri pentru ai ajuta pe candidații noștri militari.

Dacă sunteți gata să aplicați la acest program, puteți face acest lucru aici.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

The Rady School of Management at UC San Diego is a professional school within one of the top-ranked institutions in the U.S. for higher education and research. Established in 2003 and accredited by AA ... Citeste mai mult

The Rady School of Management at UC San Diego is a professional school within one of the top-ranked institutions in the U.S. for higher education and research. Established in 2003 and accredited by AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) in 2011, the Rady School is the only new business school created at a U.S. News & World Report Top 10 ranked public research university during the past 30 years, and is one of the youngest in the nation ever to achieve AACSB recognition. Citește mai puţin