Full-time MBA

University of Maryland College Park

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Full-time MBA

University of Maryland College Park

Orice persoană are propria lor "dacă numai" obiectiv. Pentru unii, se îndreaptă o companie Fortune 500 ca CEO. Pentru alții, este o idee mare generarea de bani si de a deveni propriul lor sef, sau care pot conduce taxa la un non-profit pentru a schimba fata de afaceri - și lumea.

La Smith, mai mult decât orice, dorim să reușească. Așa că, ne-am stivuite pe punte în favoarea ta: - Oportunități de carieră - Comunitatea în colaborare - Curriculum personalizate - Centre de Excelenta - Smith Brain Trust - competitiv Locul de amplasare

Oportunități de carieră:

Biroul nostru de servicii de carieră se concentrează pe succesul tau viitor. Prin exploatarea reputația lui Smith și Greater Washington, DC, localizare, ei sunt în măsură să atragă unele dintre cele mai căutate de angajatori pentru a recruta noastre MBA din lume. Studenții noștri sunt în cerere și au avut atât oportunități de angajare și stagiu cu firme precum: - Campbell - Amazon.com - Citi - Air Products - StanleyBlack & Decker - Hershey - Hewlett Packard - PepsiCo - Google - M & T Bank - BD - Target - Gallup - Deloitte

Comunitatea de colaborare

studenții Smith MBA sunt o piatra de temelie inteligent, fără greș de susținere, condus și diverse pentru comunitate veți găsi aici. Și este o dovadă în clasă, în cluburile noastre profesionale și sociale, și chiar și pe terenul de fotbal intramural!

MBA Clasa 2016 Profil: - Clasa Dimensiune: 96 - GMAT medie: 660 - Middle 80% GMAT Gama: 600-710 - Premii primite Merit: 79% - Varsta medie: 29 - Media anilor post-University Experienta de lucru: 5.5 - Femei : 32% - International: 38% - Diversitate: 36% - Universități de licență Reprezentat: 76

Curriculum personalizabil:

Toată lumea are calendare diferite, scopuri și aptitudini, și recunoaștem că. Asigurați-vă propriul gradul selectând unde înveți și ce înveți. Construi CV-ul si adăugați la skillset prin obtinerea mâinile pe experiența locală sau globală, cu întreprinderile și partenerii de organizare, care oferă oportunități abundente pentru conexiuni la toate nivelurile - de afaceri, personale sau umanitare.

Fie că sunteți în căutarea fierbinte de locuri de muncă de vis sau încercarea de a găsi locul perfect în lumea afacerilor, Școala Smith piese de carieră vă va îndrepta în direcția cea bună. Aceste piese de opționale pârghie cele mai mari forte noastre facultate de top-clasat lui, și luate în considerare primele industrii în care elevii lucrează după ce au absolvent: - Google Analytics - Consultanță și Strategie - Finanțe - Management General - Marketing - Supply Chain Smith Experiența este un portofoliu de experientiale de învățare care vă oferă o perspectivă mai adânc în modul de lucru al afacerii. Alege proiecte și cursuri din diferite domenii de interes să se specializeze în continuare MBA.

Centre de excelență:

Atunci când cercetarea întâlnește lumea reală, lucrurile uimitoare se întâmplă. Centrele de Smith Scoala de excelenta sunt disponibile pentru a obține MBA alte experiențe și perspective în domenii de interes.

  • Centrul pentru Antreprenoriat Dingman - Centrul pentru Studierea etică în afaceri, Regulament și Criminalitate - Centrul de Politici Financiare - Centrul de Informare si Sanatate Sisteme de decizie - Centrul pentru Leadership, inovare și schimbare - Centrul pentru crearea valorii sociale

Smith Brain Trust

cercetători de renume mondial. Cadre didactice cu experiență în industrie. Mentorii care sunt cu adevărat interesați de succesul tau. Cu o facultate care se clasează în mod constant în partea de sus a jocului (nr 4 Facultatea, The Economist, 2013), educația vă veți întâlni la Smith este incredibil de bine rotunjite, punându-te la un avantaj unic pe piață.

competitivă Localizare

Cu toate că veți participa la multe dintre cursurile de la frumosul nostru, plin de viață College Park, Maryland., Campus, Smith este situat central în Baltimore / Washington, DC, regiunea metropolitană. Avem giganți corporative precum Deloitte, Marriott și McCormick, precum și icoane culturale precum Under Armour și Google. Să nu mai vorbim de sute de influente non-profit precum Crucea Roșie Americană și Banca Mondială - o sursă bogată de internship și oportunități de carieră.

La 57.000 puternic, rețeaua de absolventi Smith de lideri și inovatori ajunge pe tot globul si fiecare aspect al afacerii. Din fericire pentru tine, cea mai mare baza de absolventi Smith este in Baltimore si Washington, regiunea DC - chiar în noua curte.

Runde de aplicații

  • Termenul limită de prioritate pentru burse

Astăzi se aplică!

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Price
Preţ
47,448 USD
in afara statului
Locations
Statele Unite ale Americii - College Park, Maryland
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Statele Unite ale Americii - College Park, Maryland
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala