Full-time MBA

University of San Francisco - School of Management

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Full-time MBA

University of San Francisco - School of Management

Transformați-vă cariera în zona SF Bay cu USF Full-Time MBA.

USF Full-Time MBA este o experiență imersivă de 22 de luni.

 • Conținut academic de nivel mondial și expert, facultate dedicată
 • Activități și evenimente co-curriculare orientate spre carieră
 • Colaborare în cadrul școlilor extinse din Bay Area School of Management și al rețelelor de companii

Clase mici

Ca parte a programului Full-Time MBA, veți învăța cu o cohorta selectă de profesioniști care vin din întreaga lume pentru a experimenta cultura de afaceri inovatoare din San Francisco, prima mana.

Diverse colegi

Universitatea din San Francisco are dimensiuni mici de clasă de 20-30 de elevi, iar sistemul nostru de cohortă înseamnă că colaborarea și cooperarea sunt mai mult decât idealurile de conducere pe care le predau - ele sunt fundamentale pentru infrastructura programului tău.

Accelerarea carierei

Cu MBA Full-Time, USF pune accentul pe obiectivele tale de carieră din prima zi. Lucrând cu sprijinul mentorilor și consilierilor de carieră, alegeți un domeniu de interes bazat pe interesele și obiectivele dvs. profesionale.

 • Platformă personalizată de accelerator de carieră (CAP)
 • Proiecte de consultanta si stagii cu companii din San Francisco
 • MBA proiect de inovare socială

conducere

MBA Full-Time vă pregătește pentru leadership etic și antreprenorial prin învățarea experiențială - și expunerea profesională inestimabilă în oraș, care este sinonim cu inovația.

Șase Concentrații pentru Programe de MBA cu normă întreagă și part-time

 • Analiza datelor și statistici de afaceri
 • Spirit antreprenorial și inovare
 • finanțe
 • afaceri internaționale
 • marketing
 • Dezvoltarea Organizației

Curriculum MBA cu program complet

La USF, veți avea avantajele unice ale unei educații axate pe carieră, oferind instruire, selecție de curs și experiență de lucru specializată care se aliniază scopurilor dvs. profesionale, precum și de neegalat apropierea de rețeaua Bay Area, ajutându-vă să vă conectați cu organizații internaționale, intern în aproape orice domeniu și să obțineți experiență de primă mână cu potențialii angajatori.

Recent, am reproiectat programul nostru de doi ani Full-Time MBA. În acest sens, studenții USF au acum mai multe șanse:

 • Optimizați locația unică a USF din San Francisco pentru a construi o rețea profesională puternică cu organizații de vârf din zona Bay.
 • Dezvoltați un program de învățare îmbogățit care reflectă tradiția iezuită a responsabilității sociale și a reflecției conștiente.
 • Pregătiți-vă pentru piețele, domeniile și carierele pe care doriți să le urmăriți - începând cu primul an. Adaptați-vă cursurile și experiența de program pentru a reflecta obiectivele și interesele carierei de la început.
 • Câștigați-vă MBA și avansați obiectivele carierei la un cost redus, cu un program de MBA care a fost revizuit pentru a oferi studenților mai multe șanse pentru mai puțin.

Cei mai mulți studenți au o primă atenție atunci când se aplică la programele de MBA: Cum va câștiga MBA meu cu acest program crește oportunitățile mele pentru succesul carierei?

Ce e diferit de curriculumul de doi ani al USF?

 • Platforma de accelerator a carierei: elevii cu normă întreagă aleg una dintre cele trei platforme de accelerare a carierei care se aliniază obiectivelor dvs. profesionale - factorii umani de performanță în afaceri, finanțe de afaceri și succesul și perspectivele clienților. Platforma dvs. vă formulează cursurile și vă recomandă serii de cursuri specifice industriei, precum și vă conectează cu absolvenții USF care lucrează în domeniile relevante de interes și vă pregătesc pentru mediile de interviu specifice traiectoriei dvs. Veți începe avansarea carierei dvs. de îndată ce veți deveni student.
Proiect de inovare: obțineți experiență de lucru valoroasă la o companie pe care o alegeți, ca o organizație locală nonprofit, mare sau organizație comunitară. Veți câștiga resurse valoroase, relații și referințe prin intermediul proiectului dvs. de inovare. De asemenea, veți prezenta munca dvs. colegilor dvs. în primăvara anului doi.

Consiliul consultativ personal: fiecare elev are un consiliu personal de consiliere compus din cel puțin un partener alocat, precum și un consilier non-USF, cum ar fi un fost șef sau mentor. Puteți invita cât mai mulți consilieri să servească la bordul dvs. așa cum doriți. Consiliul dvs. vă încurajează să solicitați sfaturi de la confidenți de încredere, să reflectați asupra obiectivelor și progreselor dvs. și să formați relații semnificative care să dureze mai mult decât timpul acordat programului. Exerciții de management: O piatră de temelie a tradiției iezuite este reflectarea impactului social al omului și a capacității noastre de a crea echitate socială. Exercițiile noastre de management sunt concepute pentru a încuraja timpul cu consiliul dvs. personal de consiliere pentru a reflecta asupra dvs., asupra colegilor și colegilor, asupra clientului sau organizației cu care ați lucrat și asupra modului în care puteți servi pozitiv societatea în general.

SUMARUL CURRICULUMULUI MBA DE MĂRCI A DOUA ANI

ANUL 1

Fall Semestrul include cursuri de bază pentru acoperirea fundamentelor afacerii, cum ar fi contabilitatea, finanțele, marketingul, analiza datelor, etica, economia și conducerea. Veți explora, de asemenea, opțiunile pentru alegerea uneia dintre cele trei Platforme de Accelerator de carieră și selectați membrii Comitetului consultativ personal.

Semestrul de primăvară este atunci când vă alegeți Platforma Acceleratorului carierei, selectați trei cursuri elective în cadrul acestei Platforme și luați încă două dintre studiile de bază ale curriculumului.

Studiu de vară este timpul ideal pentru a urma un stagiu de vară și a se conecta cu potențialii angajatori. De asemenea, puteți obține experiență de consultanță de primă mână prin intermediul Grupului Malloy, desfășurați un proiect independent pentru a vă consolida abilitățile de carieră sau pentru a urma cursuri pe discipline cu cursuri elective.

ANUL 2

Fall Semestrul vă oferă o mulțime de oportunități de a lua electives în cadrul Platformei Acceleratorului pentru carieră sau, probabil, să vă reevaluați calea și să selectați cursuri alternative elective în afara Platformei. Veți determina, de asemenea, proiectul de inovare și selectați compania cu care veți lucra pe tot parcursul semestrului.

Semestrul de primăvară culminează munca dvs. în program, pe măsură ce vă întâlniți cu consiliul personal de consiliere, prezentați proiectul dvs. de inovare colegilor, vedeți munca altor studenți și reflectați-vă asupra experienței dumneavoastră în ansamblu.

Experienta full-time MBA

Master of Business Administration de la Universitatea din San Francisco oferă un curriculum care vă va ajuta să dezvoltați un avantaj competitiv în locul de muncă provocator de astăzi.

Deveniți un manager cu experiență și vizionar, care este pregătit să facă față provocărilor operaționale complexe.

Aplicație practică

MBA se mândrește cu un curriculum interdisciplinar pentru a expune elevii la o varietate de aplicații practice din lumea reală. De la competițiile de studiu de caz la tehnologii în schimbare rapidă până la abordări centrate pe design-ul IDEO, veți stăpâni multe aspecte ale unui mediu de afaceri competitiv.

Dezvoltare profesională

Ca parte a unei cohorte de colaboratori de studenți diversi și foarte motivați, vă veți angaja cu directori și profesioniști din viața comunității de afaceri din San Francisco. Campusul din centrul nostru este la doar câțiva pași de sediul social al companiei, cum ar fi Salesforce și Twitter, și prezența tot mai mare a Google și Facebook.

Admitere la MBA

Cerințele aplicației MBA

 • Transcriere - copiile transcrierilor dvs. de la fiecare colegiu sau universitate acreditată la care participă trebuie să fie încărcate în aplicația online. Odată admiși în program, instrucțiuni pentru trimiterea oficiale, vor fi furnizate transcrieri sigilate. Cerința minimă de admitere la absolvent include o diplomă de licență sau un echivalent recunoscut de la o instituție acreditată.
 • Résumé - Este necesară o copie a CV-ului dvs. curent și trebuie încărcată ca parte a aplicației online.
 • Scrisori de recomandare - Sunt necesare două scrisori de recomandare. Candidații la toate programele ar trebui să prezinte cel puțin o literă dintr-un contact profesional, dacă este posibil. In mod ideal, una sau ambele dintre recomandările dumneavoastră vor veni de la un supraveghetor direct sau actual. Recomandări academice sunt de asemenea apreciate pentru studenții actuali. Introduceți adresele de e-mail a recommenders "direct în aplicația on-line pentru depunerea electronică.

  Reprezentanții dvs. pot trimite o scrisoare de recomandare semnată sau pot utiliza modelul Scrisoare comună de recomandare.

  Dacă recomandatorii dvs. trebuie să trimită o scrisoare tipărită prin poștă, vă rugăm să solicitați să completați acest formular pentru a include împreună cu ea scrisoarea. Formular de recomandare pentru absolvenți (PDF)

  Scopul efortului comun al scrisorii de recomandare (LOR) este de a salva solicitanții și recomandatorii timp prețios prin furnizarea unui singur set de întrebări de recomandare pentru fiecare școală participantă. Puteți descărca și distribui un șablon al Scrisoare comună de recomandare împreună cu recomandatorii dvs. Preferința noastră este ca recomandatorii dvs. să completeze în mod minim secțiunile 1 și 3. Site-ul Adunării pentru Managementul Admiterii (GMAC) oferă instrucțiuni suplimentare pentru recomandatorii dvs.
 • Declarația de Scop sau Eseu - Un eseu de cuvinte de la 500 la 1000 este necesar și trebuie încărcat în aplicația online. Încărcați un document pentru a răspunde la următoarele întrebări:
  1. Care sunt obiectivele tale profesionale pe termen scurt și lung și modul în care acest grad va ajuta să atinge aceste obiective?
  2. Fundalul, pasiunile și interesele personale sunt importante pentru noi. Ce cinci lucruri nu știm deja despre tine?
 • Declarație de burse - Școala de Management USF oferă burse generale de interes și burse de interes special. Examinați bursele disponibile și de a folosi acest lucru ca o oportunitate de a explica de eligibilitate și / sau calificările pentru una sau mai multe dintre aceste burse.
 • Autoevaluare opțională - Utilizați acest eseu pentru a vă evalua abilitățile de leadership și management, capacitățile și talentele, așa cum stau astăzi. Ce s-ar colegii tai / colegii spun despre tine ca un lider? Ce domenii credeți că ați putea dezvolta în continuare?
 • Declarație opțională - Utilizați acest eseu pentru a împărtăși orice informații suplimentare pe care doriți să le considerăm ca parte a cererii dvs., de exemplu: lacune în ceea ce privește ocuparea forței de muncă, probleme academice (probă, concediere, calificări nereușite, performanțe standardizate);
 • Interviu - Cerințele de interviu variază în funcție de program. Toate interviurile sunt doar invitație. Ca atare ar trebui să fie selectate, la interviu, o invitație va fi trimis la contul de e-mail asociată cu cererea dumneavoastră on-line și să includă toate detaliile necesare.
 • GMAT / GRE - Un examen GMAT sau GRE valabil este necesar pentru toți candidații MBA full-time și part-time MBA. Încărcați o copie a raportului dvs. de scor la aplicația online și solicitați ca un raport de evaluare oficială să fie trimis la USF de la ETS (GRE) sau GMAC (GMAT).
  • USF GRE Raportul Score Score: 4850
  • USF GMAT Score Score Coduri:
  • MBA cu normă întreagă: 91M-7L-48
  • MBA part-time: 91M-7L-38

MBA, Full-Time, candidații internaționali și cerințele de competență engleză

Solicitanții care au absolvit doi ani sau mai mulți ani de studii sau au obținut diploma de licență la o instituție situată într-una dintre țările listate în tabelul "Țări scutite" pot fi scutiți de cerința de competență în limba engleză.

EXPERIMENTE DE EXAMENIE DE PROFESIUNE MINIMA ENGLISH

 • TOEFL (pe internet): 92
 • TOEFL (pe suport de hârtie): 580
 • IELTS: 6.5
 • Test Pearson de limba engleză Academic: 62

TERȚE DE EXCEPȚIE:

 • Samoa Americană
 • Australia
 • Bahamas
 • Barbados
 • Belize
 • Canada
 • Comunitatea Insulelor Mariane de Nord
 • Dominica
 • Statele Federate ale Microneziei
 • Grand Cayman
 • Grenada
 • Guyana
 • Irlanda
 • Jamaica
 • Liberia
 • noua Zeelanda
 • Norvegia
 • Republica Insulele Marshall
 • Republica Palau
 • Trinidad / Tobago
 • Insulele Turks și Caicos
 • Regatul Unit
 • Statele Unite ale Americii

Transcrieri

Solicitanții care și-au obținut diploma sau diploma de licență de la o instituție internațională (non-US) trebuie să prezinte următoarele:

 • Transcriere (înregistrări academice) în limba originală a instituției dvs.
 • Certificatul (certificatele) de acordare a gradului oficial indicând gradul de finalizare sau data prevăzută pentru finalizare.
 • Versiunea în limba engleză a transcripției și a certificatului (certificatelor) de acordare a diplomei. Este necesară traducerea în limba engleză a certificatului dvs. de transcriere / certificare sau a evaluării de către un serviciu de acreditare dacă universitatea nu emite transcrieri în limba engleză.

După ce au fost admiși în program, toți solicitanții trebuie să prezinte transcrieri oficiale, sigilate. Instrucțiunile privind modul de trimitere a transcrierilor oficiale și oficiale vor fi furnizate la momentul admiterii. Ca atare, este important să aveți la dispoziție o copie oficială a transcripției și a certificatelor de atribuire a diplomei.

CERTIFICAREA FINANȚELOR

Solicitanții care solicită o viză pentru studenți F-1 trebuie să verifice că aceștia (sau sponsorii) își pot finanța cheltuielile de școlarizare și de trai în timpul studiilor în SUA. Certificatul de finanțare împreună cu orice declarație bancară necesară, scrisoare bancară s) sau scrisori de sponsorizare trebuie să fie încărcate în aplicația online. Consultați cerințele financiare ale studenților internaționali USF pentru fondurile necesare.

PAȘAPORT

Solicitanții care solicită o viză de student F-1 trebuie să depună o copie a pașaportului valabil cu cererea lor.

UNDOCUMENTAȚI ȘI SOLICITANȚI

Universitatea din San Francisco consideră cererile pentru programe postuniversitare, indiferent de statutul de cetățenie, pe baza meritelor academice și a realizărilor. Vă rugăm să accesați pagina Studenți fără documente pentru mai multe resurse sau să contactați Biroul de Recrutare și Admitere Universitară pentru întrebări despre programele sau aplicațiile Școlii de Management.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare September 10, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2018
Duration
Durata
22 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
70,800 USD
Locations
Statele Unite ale Americii - San Francisco, California
Data începerii: Aug. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2018
Statele Unite ale Americii - San Francisco, California
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Price
Estimarea totală a programului de școlarizare