La Chicago, este vorba despre idee. Vă veți concentra pe generarea, analizarea, compararea și rafinarea ideilor. Îi facem mai buni. Și mai bine încă. De ce? Pentru că nu există răspunsuri pat sau reguli simple care să se bazeze pe afaceri.


Veți prospera în orice cale de carieră pe care o alegeți pentru că ați învățat cum să:


Examinează fiecare idee. Fie că este prezentată de un coleg de clasă sau de un profesor. Veți vota sprijinul, dezacordul, sugestiile dvs. Aici nu există întrebări greșite, cu excepția celor care nu au fost dezbătute.


Evaluați problemele și oportunitățile . Prin lentilele de contabilitate, economie, psihologie, sociologie și statistici. Cu o diversitate de instrumente și metode analitice, veți gândi în moduri noi.


Dezvoltați încrederea de condus . Învățați să construiți relații. Motivați oamenii. Influența rezultatelor. Testați-vă în discuții în clasă, în grupuri de studenți și în competiții. Plus 125 de ore de programare dedicate conducerii. Veți dezvolta abilitățile de a lua cu succes orice provocare de afaceri.


Experiența din Chicago vă va duce mai adânc într-o problemă, vă va lărgi perspectiva și vă va forța să puneți la îndoială ipotezele - inclusiv ale dvs. Veți învăța să vă simțiți confortabil atunci când nu există nici o formulă care să vă ghideze. Nici o cale de urmat. Pentru că ideile nu sunt tendințe care modelează lumea afacerilor.


Experiența din Chicago vă va pregăti pentru afaceri la un nou nivel. La GSB, veți găsi un program academic care include:

accentul pe analiza problemelor , generarea de informații cheie și punerea în aplicare a soluțiilor creative - Westress importanța de a pune întrebări și de a examina idei. Veți câștiga o capacitate superioară și încredere pentru a trata situațiile în care nu există răspunsuri predeterminate.


Curriculum flexibil - Cu un singur curs necesar, puteți să proiectați un program care să vă îndeplinească obiectivele de carieră. Această flexibilitate înseamnă că puteți viza profunzimea cunoștințelor și abilităților pe care un potențial angajator le va valorifica.


învățarea experimentală - Aveți șansa de a consolida legătura dintre teorie și practică. Testarea abilităților și cunoștințelor pe care le-ați dobândit într-un cadru practic vă va întinde și vă va pregăti pentru conducerea afacerilor.


dialog în clasă - Nu vă așteptați să fiți hrăniți cu informații sau să vi se acorde reguli de urmat. Dezbaterile și discuțiile sunt principalele moduri de învățare la GSB. Veți fi întrebat de către profesorii dvs. și de colegii dvs. pentru a lua un rol activ în descoperirea ideilor și a faptelor care vă vor conduce spre soluții noi.


o conexiune academică cu Universitatea - GSB este parte a uneia dintre cele mai mari instituții de cercetare din lume - Universitatea din Chicago.Prin programele noastre de studii comune, puteți crește valoarea MBA dvs., combinându-l cu o diplomă de la unul din celelalte programe universitare de renume mondial.


programe internaționale - Într-o piață globală, șansa de a studia într-o altă țară și de a învăța cum se desfășoară afacerile peste granițe extinde perspectiva pe care o aduceți la o poziție. Avem posibilități să vă potriviți nevoilor dvs. - de la opțiuni care variază de la câteva săptămâni până la un termen.


Program predat în:
  • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la University of Chicago Booth School of Business »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Aug 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019