Full-time MBA

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

La Chicago, este vorba despre idee. Vă veți concentra pe generarea, analizarea, compararea și rafinarea ideilor. Îi facem mai buni. Și mai bine încă. De ce? Pentru că nu există răspunsuri pat sau reguli simple care să se bazeze pe afaceri.


Veți prospera în orice cale de carieră pe care o alegeți pentru că ați învățat cum să:


Examinează fiecare idee. Fie că este prezentată de un coleg de clasă sau de un profesor. Veți vota sprijinul, dezacordul, sugestiile dvs. Aici nu există întrebări greșite, cu excepția celor care nu au fost dezbătute.


Evaluați problemele și oportunitățile . Prin lentilele de contabilitate, economie, psihologie, sociologie și statistici. Cu o diversitate de instrumente și metode analitice, veți gândi în moduri noi.


Dezvoltați încrederea de condus . Învățați să construiți relații. Motivați oamenii. Influența rezultatelor. Testați-vă în discuții în clasă, în grupuri de studenți și în competiții. Plus 125 de ore de programare dedicate conducerii. Veți dezvolta abilitățile de a lua cu succes orice provocare de afaceri.


Experiența din Chicago vă va duce mai adânc într-o problemă, vă va lărgi perspectiva și vă va forța să puneți la îndoială ipotezele - inclusiv ale dvs. Veți învăța să vă simțiți confortabil atunci când nu există nici o formulă care să vă ghideze. Nici o cale de urmat. Pentru că ideile nu sunt tendințe care modelează lumea afacerilor.


Experiența din Chicago vă va pregăti pentru afaceri la un nou nivel. La GSB, veți găsi un program academic care include:

accentul pe analiza problemelor , generarea de informații cheie și punerea în aplicare a soluțiilor creative - Westress importanța de a pune întrebări și de a examina idei. Veți câștiga o capacitate superioară și încredere pentru a trata situațiile în care nu există răspunsuri predeterminate.


Curriculum flexibil - Cu un singur curs necesar, puteți să proiectați un program care să vă îndeplinească obiectivele de carieră. Această flexibilitate înseamnă că puteți viza profunzimea cunoștințelor și abilităților pe care un potențial angajator le va valorifica.


învățarea experimentală - Aveți șansa de a consolida legătura dintre teorie și practică. Testarea abilităților și cunoștințelor pe care le-ați dobândit într-un cadru practic vă va întinde și vă va pregăti pentru conducerea afacerilor.


dialog în clasă - Nu vă așteptați să fiți hrăniți cu informații sau să vi se acorde reguli de urmat. Dezbaterile și discuțiile sunt principalele moduri de învățare la GSB. Veți fi întrebat de către profesorii dvs. și de colegii dvs. pentru a lua un rol activ în descoperirea ideilor și a faptelor care vă vor conduce spre soluții noi.


o conexiune academică cu Universitatea - GSB este parte a uneia dintre cele mai mari instituții de cercetare din lume - Universitatea din Chicago.Prin programele noastre de studii comune, puteți crește valoarea MBA dvs., combinându-l cu o diplomă de la unul din celelalte programe universitare de renume mondial.


programe internaționale - Într-o piață globală, șansa de a studia într-o altă țară și de a învăța cum se desfășoară afacerile peste granițe extinde perspectiva pe care o aduceți la o poziție. Avem posibilități să vă potriviți nevoilor dvs. - de la opțiuni care variază de la câteva săptămâni până la un termen.


Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Începând cu 1898, la Universitatea din Chicago Booth School of Business a produs idei şi liderii care modelează lumea de afaceri. Abordarea noastră riguroasă, disciplina, bazate pe educaţie de afaceri ... Citeste mai mult

Începând cu 1898, la Universitatea din Chicago Booth School of Business a produs idei şi liderii care modelează lumea de afaceri. Abordarea noastră riguroasă, disciplina, bazate pe educaţie de afaceri transformă studenţii noştri în încrezător, liderii eficienti, de afaceri respectat pregătită să facă faţă cele mai dificile provocări. &nbsp Suntem mandri de a solicita: o facultate de neegalat, gradul şi programele deschise înscriere oferite pe trei continente, un organism global de aproape 42 de mii realizat absolventi, puternică şi în creştere relaţii corporative care oferă o multitudine de oportunităţi de carieră pe tot parcursul vieţii. Ca parte a Universităţii de renume mondial de la Chicago, ne împărtăşesc aceleaşi valori de bază ale universităţii că forma cultura noastră intelectuală distinctiv. La Chicago Booth, am constant întrebare, idei de testare, şi să caute dovezi. Această abordare extrem de eficiente pentru afaceri duce la idei noi şi soluţii inovatoare. Şase dintre membrii facultăţii noastre au castigat premii Nobel pentru aceste idei - un record nici o scoala de afaceri alte a fost pe masura. &nbsp Această cultură acelaşi transformă absolvenţii noştri în gânditori de afaceri superb echipat pentru a analiza şi de a rezolva cele mai mari provocări de afaceri. Citește mai puţin
Chicago , Philadelphia , Londra , Madrid + 3 Mai mult Mai Puțin