Full-time și part-time MBA

Universitatea din Programul Tampa MBA este oferit în trei formate convenabil:

 •     / Programul Full-time Day conceput pentru finalizarea accelerată cu un grup de studenți la egal la egal. Full-time studenții programului / Ziua dura între 8 și 16 ore pe semestru de cursuri de zi. Full-time / zi elevii de program poate finaliza programul în cât mai puține de 12 de luni.
 •     Programul Part-time / Evening este conceput pentru studenții care lucrează de locuri de muncă cu normă întreagă și au nevoie pentru a finaliza programul in ritmul propriu. Clasele sunt programate o dată pe săptămână de la 6 până la 09:40 Elevii care frecventează part-time poate finaliza cursuri în cât mai puțin de doi ani.
 •     Programul Executive MBA este conceput pentru profesioniști cu șapte sau mai mulți ani de experiență de lucru. Clase sâmbătă sunt bazate cohortă, oferit în fiecare sâmbătă și alte permite finalizarea programului în 24 de luni.


* Pentru a beneficia de ajutor financiar part-time, trebuie să fiți înregistrat pentru cel puțin 4 ore de credit. Pentru a beneficia de ajutor financiar full-time, trebuie să fiți înregistrat de cel puțin 8 ore de credit.

Caracteristici de program

Universitatea din Programul de MBA Tampa - crearea de valoare pentru absolvenți, organizațiilor și Social - îi ajută pe elevi să dezvolte sofisticate strategic minte-set demonstrat de directori de succes. Programul UT MBA este unul dintre cele mai mari, cele mai stabilit și cel mai exclusivist din Florida.

Caracteristicile programului includ:

 •    MGT 598 Leading de performanță - Acest curs este conceput pentru a îmbunătăți capacitatea unui student pentru conducere. Elevii crește conștiința de sine ca lideri de înaltă performanță și să se concentreze asupra alinierea persoanelor cu obiectivele unei organizații.
 •     Dezvoltare Profesionala Practică - Toți elevii să ia patru, secțiuni-o oră de acest Practică în care vor construi un portofoliu de activități profesionale aplicate și proiecte.
 •     Analiza decizie - Fiecare student are una dintre cele trei cursuri de analiză a deciziilor concepute pentru a dezvolta abilitățile și competențele necesare pentru rezolvarea problemelor aplicații cantitative aplicate.
 •     Concepte de afaceri la nivel mondial, de comunicare personale, etica și responsabilitatea socială, inovare, gândire critică și de durabilitate economică sunt încorporate în cursuri de bază.

Concentrațiile

Studenții pot lua cursuri suplimentare în șapte concentrații:

 1.     antreprenoriat
 2.     finanțe
 3.     Managementul sistemelor de informare
 4.     Managementul Inovației
 5.     afaceri internaționale
 6.     marketing
 7.     Management Nonprofit

Sykes College of Business

Colegiul Sykes de afaceri este o parte integrantă a unui campus universitar 100 de hectare amplasat în inima Tampa. Ca instituție globală, Universitatea din Tampa oferă un spectru larg de resurse, facultate calificat și facilități moderne.

Colegiul Sykes de afaceri este una dintre scolile de elita private, în sud-est acreditate atât absolvent și nivelurile de licență de AACSB International - Asociatia pentru Advance Collegiate Schools of Business. AACSB International este premier organizatia de acreditare de afaceri, promovarea excelenței și îmbunătățirea continuă în domeniul educației universitare și postuniversitare.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la University of Tampa - Sykes College of Business »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date