Global Executive MBA (GEMBA)

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Programul modular Global Executive MBA (GEMBA) al INSEAD are loc în campusuri complet integrate în trei regiuni: Europa (Franța), Asia (Singapore) și Orientul Mijlociu (Abu Dhabi). GEMBA oferă conducătorilor cu experiență un traseu intens de 14 până la 17 luni în top, prin una dintre cele mai prestigioase și mai multe școli de afaceri din lume.

Fiecare clasă are o diversitate inegalabilă de naționalități și medii de afaceri, permițând participanților să învețe unul de la celălalt și să construiască o rețea strânsă, dar distribuită la nivel mondial. O altă caracteristică unică este Programul de Dezvoltare Leadership (LDP), care include un program lung de program de coaching în grup, evaluări la 360 de grade și activități în echipă, concepute pentru a dezvolta un stil de leadership care este autentic pentru tine, accelerând astfel progresul carierei și mai departe. .

Avantajul GEMBA

Foarte clasat și recunoscut la nivel mondial

Atât INSEAD Global EMBA (GEMBA), cât și Tsinghua- INSEAD EMBA (TIEMBA) sunt clasate în topul lumii de Financial Times (2018).

Un accent unic pe leadership

Programul nostru de dezvoltare a leadershipului se desfășoară pe parcursul programului, evoluând odată cu propriile abilități de leadership.

Învățarea prin diversitate

Spre deosebire de alte școli, INSEAD nu are o cultură națională dominantă. Acest lucru ne permite să transformăm diversitatea într-un instrument puternic de învățare.

Global, intens și eficient

Cu doar 51 până la 60 de zile necesare pentru a lucra pe o perioadă de 14 până la 17 luni, în funcție de alegerea dvs. de a începe campusul, GEMBA este una dintre cele mai eficiente rute până la un nivel de afaceri de top.

Tsinghua- INSEAD Executive MBA (TIEMBA)

MBA de două grade Tsinghua - MSE Executive INSEAD (TIEMBA) oferă o opțiune suplimentară pentru directori cu experiență - în parteneriat cu una dintre marile universități din lume din Beijing, Universitatea Tsinghua. Acest program unic dezvoltă o înțelegere aprofundată a afacerilor din China, atât din perspective internaționale cât și interne, care poate fi aplicată și pe alte piețe emergente din întreaga lume.

Elemente practice

Educația managerială se referă la teoria și practica punerii la punct. Acest lucru este valabil în special în programul nostru GEMBA, unde participanții alternează între sala de clasă și lumea reală. În timp ce metodele noastre de învățare sunt bine fundamentate în teorie, ele subliniază învățarea practică și perspective acționabile.

Eseuri de implementare

Participanții trebuie să aleagă 2 cursuri de bază sau elective pe care să scrie un eseu de implementare, aplicând învățarea de la cursuri la problemele practice și problemele cu care se confruntă la locul de muncă.

Schimb de pari

Ca parte a Programului nostru de dezvoltare a leadershipului (PLD), fiecare participant are oportunitatea de a petrece ceva timp în sediul organizației unui coleg participant. Aceste schimburi structurate oferă o oportunitate excelentă de a învăța din practicile de afaceri și din contextul altora. Participanții își dau reciproc feedback și includ această componentă în lucrarea de reflecție din cadrul PLD.

Simulare de afaceri Capstone

O puternică simulare bazată pe computer va permite participanților să își exercite abilitățile disciplinare într-un joc de afaceri competitiv și extrem de realist. Rezultatele competitive sunt evaluate prin piețe simulate.

Proiectul final

Proiectul final impune participanților să aplice conținutul cursului în timp ce lucrează la oportunități reale de implementare post-program. Proiectele pot fi chiar sponsorizate de companie.

128284_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpgHelloquence / Unsplash

Admitere

Căutăm manageri experimentați, cu curiozitate intelectuală și dorință de a învăța și de a se contesta într-un program academic riguros. Salutăm aplicațiile din întreaga lume indiferent de rasă, religie, sex sau statut financiar, iar scopul nostru este să construim o clasă de calitate superioară, interesantă, dinamică și diversă.

Există un aport GEMBA pe an, împărțit în trei secțiuni regionale, cuprinzând aproximativ 210 participanți și reprezentând în total peste 50 de naționalități. Procesul de admitere EMBA este același pentru toți solicitanții GEMBA, indiferent dacă aplică pentru Asia, Orientul Mijlociu sau secțiunea Europa. Cu toate acestea, termenele limită de aplicare sunt diferite, deoarece secțiunile încep la date diferite.

Sunteți gata pentru provocare?

GEMBA nu este pur și simplu un curs intensiv de afaceri. Este o experiență intensă pe tot parcursul: un angajament major care trebuie susținut pe parcursul mai multor luni. Înainte de a începe procesul de admitere EMBA, vă rugăm să luați în considerare că trebuie să participați - și să vă pregătiți pentru - toate modulele fără excepție, precum și să finalizați un volum substanțial de lucru între module.

Criterii de admitere

Avem patru criterii de admitere EMBA care toate au aceeași importanță:

Conducere dovedită

INSEAD caută candidați care își pot demonstra potențialul de lider. Vom lua în considerare experiența profesională și performanțele anterioare atunci când evaluăm cererea. Participanții la clasa noastră actuală au în medie 13 ani de experiență în muncă și cel puțin trei ani într-un rol de conducere responsabil de echipe și / sau proiecte.

Capacitate academică

INSEAD GEMBA este intens, riguros și provocator. Trebuie să aveți o bază academică solidă: o diplomă de licență sau echivalentul unei universități sau universități recunoscute (deși în circumstanțe excepționale, putem renunța la această cerință).

Perspectiva internațională

Atragem solicitanții cu sensibilitate interculturală și perspective internaționale. Avem în vedere solicitanții care au trăit, au lucrat sau au studiat în străinătate sau care lucrează pentru companii internaționale sau la nivel internațional cu clienți, furnizori sau alte părți interesate.

Abilitatea de a contribui

Căutăm candidați care demonstrează o dorință clară de creștere intelectuală, atât în clasă, cât și prin lucrul la proiecte de grup. Participanții sunt așteptați să contribuie proactiv și să împărtășească informațiile pe care le-au dobândit de-a lungul experiențelor lor profesionale și personale.

Date și termene

Deși avem termene limitate, acceptăm cererile în mod continuu, ceea ce înseamnă că de îndată ce trimiteți, vom începe procesarea cererii dvs. Cu toate acestea, vă recomandăm să aplicați cât mai devreme posibil, mai ales dacă intenționați să solicitați o bursă.

Secția Asia Secția Orientului Mijlociu Secțiunea Europa
Runda 1 17 ianuarie 2020 15 februarie 2020 01 martie 2020
Runda 2 06 martie 2020 11 aprilie 2020 10 mai 2020
Runda 3 24 aprilie 2020 13 iunie 2020 12 iulie 2020
Runda 4 05 iunie 2020 08 august 2020 06 septembrie 2020

Taxe și costuri Executive MBA (GEMBA)

Programul se desfășoară într-un format modular în Campusul Europa, Campusul Asiei și Campusul Orientului Mijlociu, în funcție de secțiunea la care vă alăturați. Indiferent de traseu pe care îl selectați, veți studia pe toate cele trei campusuri și vă veți reuni ca o singură clasă pentru a doua jumătate a programului. Clasa absolvă împreună în Singapore.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

We bring together people, cultures, and ideas to develop responsible leaders who transform business and society.

We bring together people, cultures, and ideas to develop responsible leaders who transform business and society. Citește mai puţin
Fontainebleau , Singapur , Abu Dhabi , San Francisco + 3 Mai mult Mai Puțin