Global Executive MBA

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Este Global Executive MBA proiectat pentru tine?

Da. Dacă sunteți un manager experimentat și doriți:

 • Accelerați-vă cariera și deveniți un jucător-cheie în compania dvs.
 • Dezvoltați dincolo de experiența dvs. tehnică o poziție de conducere generală cu o perspectivă trans-funcțională.
 • Gestionați noi provocări în alte industrii, funcții sau țări.
 • Faceți cunoștință cu noi oameni, împărtășiți și îmbogățiți viziunea cu alți directori și creați o rețea globală solidă.

Sunteți convins că trebuie să:

 • Deveniți mai eficienți și dezvoltați o viziune strategică pentru a crea soluții inovatoare.
 • Dobândiți cunoștințe și competențe în afaceri globale, contabilitate și finanțe.
 • Sporiți-vă încrederea în sine și dezvoltați abilitățile de conducere.

Acum este timpul pentru a influența viitorul: intrați în următorul aport al KEDGE EMBA (noiembrie și martie în fiecare an).

MBA Global Executive oferă executivilor cu potențial ridicat un master prestigios de administrare a afacerilor de la o instituție academică recunoscută la nivel internațional, într-o sinergie perfectă cu lumea afacerilor.

Obiectivul nostru este acela de a echipa directorii cu competențele, sensibilitatea culturală și viziunea strategică de care au nevoie pentru a face față în mod eficient provocărilor din economia globală de astăzi.

Clasat pe locul 39 printre primele 100 de MBA Executive la nivel mondial până în Financial Times 2019, cu 3 campusuri, 12 cursuri de bază, 7 ateliere, până la 18 ai noștri de perfecționare perconală și 3 seminarii internaționale, programul nostru este caracterizat de o cale de învățare extrem de individualizată. , o componentă puternică de conducere și un accent pe dobândirea unei viziuni globale.

Viziunea noastră este să construim o comunitate unică de învățare pe continentele în care veți avea acces la facultatea noastră de renume internațional și la o rețea globală unică de 70.000 de absolvenți (dintre care 1.800 de absolvenți EMBA în întreaga lume).


De ce să alegeți acest program?

Flexibilitate

Proiectat pentru profesioniști ocupați, programul nostru vă oferă o flexibilitate unică, care vă permite să vă îndepliniți angajamentele în carieră, să mențineți o viață echilibrată și să vă transformați EMBA într-o experiență cu adevărat transformantă.

Alegeți cel mai convenabil:

 • Campusuri: Paris, Marsilia sau Shanghai
 • Durata cursului: 18 luni până la 4 ani
 • Seminarii de specializare: alegeți 3
 • Seminarii internaționale: 12 destinații

Adaptați-vă pe parcursul campusului, seminarelor importante, internaționale (de exemplu: amânarea unui curs, dacă este necesar).


Randamentul investițiilor

Există, desigur, multe moduri de măsurare a rentabilității investiției:

Un clasament internațional, cum ar fi Financial Times EMBA Ranking, de exemplu, plasează Kedge Global MBA la:

# 1 la nivel mondial pentru o creștere salarială și # 5 la nivel mondial pentru progresul carierei (3 ani de la absolvire) De fapt, 46% din clasă au beneficiat de o compensație sporită, o mai mare responsabilitate de management sau promovare înainte de absolvire.

În cadrul acestei măsuri, cu toate acestea, există multe alte domenii cheie de valoare pe care le va ajuta Kedge MBA să vă dezvoltați.

 • Abilitățile și cunoștințele cresc rapid și veți putea aplica imediat ceea ce ați învățat în activitățile profesionale zilnice. Prin urmare, puteți să adăugați mai multă valoare companiei sau afacerii dvs. personale aproape imediat.
 • Capabilitățile mai puternice de conducere, sporirea încrederii, evaluarea personală și profesională reprezintă toate obiectivele experienței EMBA.
 • De asemenea, valoarea vine de la capacitatea dvs. sporită de a găsi soluții inovatoare și de a gestiona schimbări complexe. Obtinerea unui punct de vedere al afacerii, cresterea conexiunilor globale, capacitatea de auto-reflectie, precum si un pas inapoi; te la un nivel cu adevărat executiv.

Kedge Global MBA se angajează pe deplin să vă ajute să atingeți în toate aceste domenii pentru a vă maximiza investiția EMBA.


Campusul de alegere

După ce ați ales campusul principal, puteți studia și puteți participa la colegii EMBA pe 3 campusuri diferite:

Paris, Marsilia, Bordeaux * sau Shanghai.

* Bordeaux: pentru seminarul Wine & Spirits


Îți întâlnești colegii de clasă în mai multe ocazii: în timpul seminariilor internaționale, modulelor de bază și ateliere, simulări de afaceri și „reuniți săptămâni”.

Aceste ocazii de colaborare oferă participanților șansa de a crea o comunitate reală.


Dimensiunea internațională

Întâlnirea și colaborarea cu participanții internaționali, care interacționează cu o facultate globală, beneficiază de parteneriate internaționale majore EMBA.

"Componenta de vizită internațională a MBA KEDGE Executive este unul dintre cele mai puternice și substanțiale elemente de acest gen pe care acreditarii le-au observat în timpul evaluării programelor part-time." AMBA Global MBA ultimul raport de evaluare.

Nu numai că KEDGE a înființat un campus premier în China (Shanghai), în parteneriat cu Universitatea Shanghai Jiao Tong, și este singurul MBA francez recunoscut formal de guvernul chinez, dar, de asemenea, ne bucurăm de parteneriate pe termen lung cu mai multe afaceri internaționale de frunte. școli.

Absolvenții se pot baza pe o rețea puternică de peste 1.800 de absolvenți din întreaga lume, inclusiv peste o mie de oameni în China.


Un brand internațional puternic

KEDGE știe că MBA-ul tău este cu adevărat despre ceea ce vrei să obții. Și știm că un brand puternic internațional este important pentru tine.

 • Facultatea noastră de MBA, absolvenții și participanții, realizate de directori și lideri de gândire, călătoresc continuu pe noi părți ale globului. Acestea sunt unice, inovatoare și în acord cu practicile regionale și diversitatea și reprezintă cei mai puternici posibili ambasadori ai brandului nostru.
 • KEDGE face parte dintr-o rețea internațională de parteneri corporativi și academici. Toți aceștia sunt de renume, cunoscuți la nivel internațional și toți au aceleași standarde de excelență.
 • După ce a obținut acreditarea cu tripla coroană, KEDGE a obținut, de asemenea, o recunoaștere deplină atât de către ministerele franceze, cât și din cele ale educației chineze. Brandul nostru este recunoscut la nivel mondial.


Personal antrenor executiv

În cadrul programului de dezvoltare MBA, până la 18 ore de sesiuni individuale de coaching confidențiale cu antrenori executivi oferă suport permanent și acompaniament, permițându-vă să creați condițiile pentru a reuși în MBA și asigurarea că programul servește dezvoltarea obiectivelor carierei.

Comentariile recente din partea absolvenților de MBA privind transformarea conducerii:

- "Acum suntem obișnuiți să abordăm probleme complexe și necunoscute, care ne obligă să integrăm cunoștințele interdisciplinare, să conducem oamenii și ideile".

- "Am câștigat conștiința de sine și încrederea și am îmbunătățit abilitățile mele de a aduce cele mai bune în altele, cu abilități de leadership mai puternice".

Sesiuni de coaching, evaluări regulate, rutiere personale, proiect de dezvoltare, ateliere ...


Rețeaua globală de afaceri

Împărtășirea experienței MBA cu alții din comunitatea MBA (absolvenți, participanți), care provin din multe sectoare diferite, permite companiei dvs. să-și extindă rețeaua și să găsească noi parteneri de afaceri.

Facultatea și lectorii sunt toți activi în lumea corporativă și aduc cu ei legăturile și experiențele.

Colegii dvs. MBA sunt internaționali și reprezintă o imensă oportunitate de a explora și de a vă conecta cu alte medii de afaceri.

Seminarii internaționale vă conduc în noi lumi de afaceri.

La KEDGE, toată lumea inspiră să fie mai globală.


Învățarea pe tot parcursul vieții

Programul "Îmbunătățiți-vă abilitățile" pe tot parcursul vieții: un avantaj unic printre programele MBA, KEDGE BS oferă absolvenților săi de MBA acces gratuit la un curs de MBA pe an pentru viață!

Păstrați-vă cunoștințele actuale actuale și mențineți-vă bine rețeaua profesională după absolvire.


Beneficii pentru companii

Toată lumea se bucură de avantaje. EMBA Global este o investiție reală pentru:

Îmbunătățiți abilitățile și capacitățile: Programul oferă beneficii imediate, deoarece participanții aplică ceea ce au învățat din primele momente ale programului.

Dezvoltarea potențialului: participanții dobândesc o abordare mai globală și globală a afacerilor, precum și o atitudine antreprenorială și o creștere generală a producției și performanței.

Consolidarea loialității și motivației: Sprijinirea managerului dvs. este un mijloc clar de a recompensa, dezvolta și păstra talentul cheie.

Realizarea obiectivelor corporative și dezvoltarea oportunităților internaționale.

Burse Kedge Global EMBA

Kedge Global bursele EMBA sunt acordate pentru a promova diversitatea în clasă și se bazează pe o combinație de nevoi demonstrate și excelență , în 4 categorii diferite:

 • Diversitate,
 • Conducerea femeilor,
 • Proiectele individuale de antreprenoriat,
 • Proiecte individuale de reconversie profesională.
 • Proiect de economie emergentă

Contactați un reprezentant al programului pentru mai multe informații și un formular de cerere de bursă.


Eligibilitate

Pentru a fi eligibil pentru această bursă, candidații trebuie să fie:

 • Un candidat admis la programul Global Executive MBA,
 • Nu primiți nicio altă sursă de finanțare pentru program.
 • Cererile sunt examinate de un juriu.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Citeste mai mult

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Citește mai puţin
Bordeaux , Marsilia , Paris , Toulon , Shanghai , Dakar + 5 Mai mult Mai Puțin