Global Executive MBA

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Este Global Executive MBA proiectat pentru tine?

Da. Dacă sunteți un manager experimentat și doriți:

 • Accelerați-vă cariera și deveniți un jucător-cheie în compania dvs.
 • Dezvoltați dincolo de experiența dvs. tehnică o poziție de conducere generală cu o perspectivă trans-funcțională.
 • Gestionați noi provocări în alte industrii, funcții sau țări.
 • Faceți cunoștință cu noi oameni, împărtășiți și îmbogățiți viziunea cu alți directori și creați o rețea globală solidă.

Sunteți convins că trebuie să:

 • Deveniți mai eficienți și dezvoltați o viziune strategică pentru a crea soluții inovatoare.
 • Dobândi cunoștințe și competențe în afaceri globale, contabilitate
 • Sporiți-vă încrederea în sine și dezvoltați abilitățile de conducere.

Acum este momentul să influențați viitorul: introduceți cel de-al 25-lea aport de KEDGE EMBA

Global Executive MBA oferă directorilor potențiali de înaltă calitate un prestigios Master of Business Administration diplomă de la o instituție academică de primă clasă, recunoscută pe plan internațional, în perfectă sinergie cu lumea afacerilor.

Obiectivul nostru este acela de a echipa directorii cu competențele, sensibilitatea culturală și viziunea strategică de care au nevoie pentru a face față în mod eficient provocărilor din economia globală de astăzi.

Clasat pe locul 36 printre Top 100 Executive MBAs la nivel mondial de Financial Times 2018, cu 3 campusuri și 9 Majors diferite, programul nostru este caracterizat printr-o cale de învățare extrem de individualizată, o componentă puternică de leadership și un accent pe obținerea unei viziuni globale.

Viziunea noastră este să construim o comunitate de învățare unică, care să cuprindă continentele în care veți avea acces la facultatea noastră de renume internațional și la o rețea globală unică de 60.000 de absolvenți.


De ce să alegeți acest program?

Flexibilitate

Proiectat pentru profesioniști ocupați, programul nostru vă oferă o flexibilitate unică, care vă permite să vă îndepliniți angajamentele în carieră, să mențineți o viață echilibrată și să vă transformați EMBA într-o experiență cu adevărat transformantă.

Alegeți cel mai convenabil:

 • Campusuri: Paris, Marsilia sau Shanghai
 • Durata cursului: 18 luni până la 4 ani
 • Specializări majore: 9 Majors
 • Seminarii de afaceri internaționale: 12 destinații

Adaptați-vă pe parcursul campusului, seminarelor importante, internaționale (de exemplu: amânarea unui curs, dacă este necesar).


Randamentul investițiilor

Există, desigur, multe moduri de măsurare a rentabilității investiției:

Un clasament internațional, cum ar fi Financial Times EMBA Ranking 2016, de exemplu, plasează Kedge Global MBA la:

# 1 la nivel mondial pentru o creștere salarială și # 5 la nivel mondial pentru progresul carierei (3 ani de la absolvire) De fapt, 46% din clasă au beneficiat de o compensație sporită, o mai mare responsabilitate de management sau promovare înainte de absolvire.

În cadrul acestei măsuri, cu toate acestea, există multe alte domenii cheie de valoare pe care le va ajuta Kedge MBA să vă dezvoltați.

 • Abilitățile și cunoștințele cresc rapid și veți putea aplica imediat ceea ce ați învățat în activitățile profesionale zilnice. Prin urmare, puteți să adăugați mai multă valoare companiei sau afacerii dvs. personale aproape imediat.
 • Capabilitățile mai puternice de conducere, sporirea încrederii, evaluarea personală și profesională reprezintă toate obiectivele experienței EMBA.
 • De asemenea, valoarea vine de la capacitatea dvs. sporită de a găsi soluții inovatoare și de a gestiona schimbări complexe. Obtinerea unui punct de vedere al afacerii, cresterea conexiunilor globale, capacitatea de auto-reflectie, precum si un pas inapoi; te la un nivel cu adevărat executiv.

Kedge Global MBA se angajează pe deplin să vă ajute să atingeți în toate aceste domenii pentru a vă maximiza investiția EMBA.


Campusul de alegere

După ce ați ales campusul principal, puteți studia și puteți participa la colegii EMBA pe 3 campusuri diferite:

Paris, Marsilia, Bordeaux * sau Shanghai.

* Bordeaux: pentru vin


Vă întâlniți colegii de clasă în mai multe rânduri: în timpul seminariilor de afaceri internaționale, Majors

Aceste ocazii de colaborare oferă participanților șansa de a crea o comunitate reală.


Dimensiunea internațională

Întâlnirea și colaborarea cu participanții internaționali, care interacționează cu o facultate globală, beneficiază de parteneriate internaționale majore EMBA.

"Componenta internațională de vizită a Kedge Executive MBA este unul dintre cele mai puternice și cele mai substanțiale elemente de acest gen pe care acreditatorii le-au observat în timp ce evaluează programele part-time." AMBA Global MBA ultimul raport de evaluare.

Nu numai că Kedge a înființat un campus premier în China (Shanghai), în parteneriat cu Universitatea Jiao Tong din Shanghai și este singurul MBA francez care este recunoscut oficial de guvernul chinez, dar ne bucurăm și de parteneriate pe termen lung cu 15 companii de top internaționale școli.

Absolvenții se pot baza pe o rețea puternică de peste 1.300 de absolvenți din întreaga lume, inclusiv 800 în China.


Un brand internațional puternic

Kedge știe că MBA-ul tău este cu adevărat despre ceea ce vrei să faci. Și știm că un brand internațional puternic este important pentru dvs.

 • Facultatea noastră de MBA, absolvenții și participanții, realizate de directori și lideri de gândire, călătoresc continuu pe noi părți ale globului. Acestea sunt unice, inovatoare și în acord cu practicile regionale și diversitatea și reprezintă cei mai puternici posibili ambasadori ai brandului nostru.
 • Kedge face parte dintr-o rețea internațională de parteneri corporativi și universitari. Toți sunt reputați, cunoscuți pe plan internațional și toți au aceleași standarde de excelență.
 • După ce a obținut acreditarea triplei coroane, Kedge a obținut recunoașterea completă atât de către ministerele educației franceze, cât și chineze. Marca noastră este recunoscută pe plan mondial.


Personal antrenor executiv

În cadrul programului de dezvoltare MBA, până la 18 ore de sesiuni individuale de coaching confidențiale cu antrenori executivi oferă suport permanent și acompaniament, permițându-vă să creați condițiile pentru a reuși în MBA și asigurarea că programul servește dezvoltarea obiectivelor carierei.

Comentariile recente din partea absolvenților de MBA privind transformarea conducerii:

- "Acum suntem obișnuiți să abordăm probleme complexe și necunoscute, care ne obligă să integrăm cunoștințele interdisciplinare, să conducem oamenii și ideile".

- "Am câștigat conștiința de sine și încrederea și am îmbunătățit abilitățile mele de a aduce cele mai bune în altele, cu abilități de leadership mai puternice".

Sesiuni de coaching, evaluări regulate, rutiere personale, proiect de dezvoltare, ateliere ...


Rețeaua globală de afaceri

Împărtășirea experienței MBA cu alții din comunitatea MBA (absolvenți, participanți), care provin din multe sectoare diferite, permite companiei dvs. să-și extindă rețeaua și să găsească noi parteneri de afaceri.

Facultatea și lectorii sunt toți activi în lumea corporativă și aduc cu ei legăturile și experiențele.

Colegii dvs. MBA sunt internaționali și reprezintă o imensă oportunitate de a explora și de a vă conecta cu alte medii de afaceri.

Seminarii internaționale vă conduc în noi lumi de afaceri.

La Kedge, toată lumea inspiră să fie mai globală.


Învățarea pe tot parcursul vieții

Programul "Îmbunătățiți-vă abilitățile" pe tot parcursul vieții: un avantaj unic printre programele MBA, KEDGE BS oferă absolvenților săi de MBA acces gratuit la un curs de MBA pe an pentru viață!

Păstrați-vă cunoștințele actuale actuale și mențineți-vă bine rețeaua profesională după absolvire.


Beneficii pentru companii

Toată lumea se bucură de avantaje. EMBA Global este o investiție reală pentru:

Îmbunătățiți abilitățile

Dezvoltarea potențialului: participanții dobândesc o abordare mai globală și globală a afacerilor, precum și o atitudine antreprenorială și o creștere generală a producției și performanței.

Consolidați loialitatea

Realizarea obiectivelor corporative și dezvoltarea oportunităților internaționale.


burse de studiu

Tipul 1: burse Kedge Global EMBA

Kedge Global bursele EMBA sunt acordate pentru a promova diversitatea în clasă și se bazează pe o combinație de nevoi demonstrate și excelență , în 4 categorii diferite:

 • Diversitate,
 • Proiectele individuale de antreprenoriat,
 • Proiecte individuale de reconversie profesională.
 • Proiect de economie emergentă

Contactați un reprezentant al programului pentru mai multe informații și un formular de cerere de bursă.

Tipul 2: Femeile în bursă de conducere

KEDGE Global Executive MBA se angajează să sprijine femeile în avansarea carierei lor profesionale. La inițiativa KWEC (Kedge Women Executives Club), suntem încântați să oferim în fiecare an mai multe burse femeilor motivate pentru candidați la nivel de Executiv.

5 burse sunt acordate în fiecare an. 3 burse pentru 50% de școlarizare și 2 burse pentru 25% de școlarizare.


Eligibilitate

Pentru a fi eligibil pentru această bursă, candidații trebuie să fie:

 • Un candidat admis la programul Global Executive MBA,
 • Nu primiți nicio altă sursă de finanțare pentru program.
Ultima actualizare Apr. 2019

Despre facultate

KEDGE Business School is a benchmark French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 2 in China (Shanghai and Suzhou), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner ca ... Citeste mai mult

KEDGE Business School is a benchmark French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 2 in China (Shanghai and Suzhou), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Citește mai puţin
Bordeaux , Marsilia , Paris , Toulon , Suzhou , Shanghai , Dakar , Lausanne + 7 Mai mult Mai Puțin