La nivel global top 20 timp de 7 ani consecutivi, # 13, în 2016 - Financial Times EMBA Clasat

China Europa International Business School (CEIBS) este principala școală de afaceri internaționale în China. Școala este o bază non-pro t joint venture autonomă înființată în 1994, în cadrul unui acord între guvernul chinez și Comisia Europeană. Cu sediul central la cel mai mare campus din hub-ul financiar din Shanghai, Pudong, CEIBS are, de asemenea, un campus în capitala politică a Chinei, la Beijing. Institutul Lorange de afaceri, Zurich este baza de CEIBS "în inima Europei. Clasele sunt, de asemenea, oferite în locații CEIBS "în Shenzhen, în sudul Chinei, precum și în

Accra, capitala plină de viață în Ghana

. CEIBS este prima scoala de afaceri din Asia-based pentru a realiza top-tier clasamentul la nivel mondial pentru MBA sale, Global programe de educație executiv EMBA și, și este prima scoala de afaceri în China continentală pentru a câștiga acreditare equis recunoscute pe plan internațional.

CEIBS Global EMBA este un călătorie de învățare 18 luni care echilibrează China Adâncimea și Global Latime și vă oferă un potențial nelimitat pentru a extinde rețeaua globală având în același timp acces la China cea mai mare comunitate de absolventi de scoala de afaceri. Învățare cu și de la colegii care au mare succes și o echipă de facultate de clasă mondială vă va oferi cu cunoștințe de clasă mondială trebuie să luați cariera ta și organizația dumneavoastră la nivelul următor.

Limba: engleză
Durata: 18 luni, începe septembrie
Program: Part-time, 8 zile de la fiecare două luni
Zilele din FICE: 60
Locul de amplasare: Zurich, Shanghai & Accra

Profil 2012-2016 Global EMBA participanților

Varsta medie 39 ani Media numărului de experiență de muncă 14 ani Media numărului de experiență de management 10 Țări / Regiuni 23 Participanți Reprezentat internaționali 34% Participanți Femeie 31%

DEPLASARE învățare ...

III FUNCȚII INTEGRAREA DE AFACERI • Compania de proiect • Integrative Simulare • Opționale Global (alege cel puțin unul) Statele Unite ale Americii, Brazilia, India, Japonia / Coreea, Africa

I MASTERING BUSINESS BAZELE

• Înțelegerea Economie și piețe • Tendințe globale • A deveni client Centric • Gestionarea lanțului de valori • Evaluarea Sănătății Financiare • Comportamentul organizațională

CAPACITATI II BUILDING STRATEGIC

• Execuția strategică • Gestionarea peste frontiere • Schimbare de conducere • Sistemul inovator • Organizația Opționale / specializării

Criteriile de admitere

  • Studii universitare de licență sau de mai sus.
  • Experiența 10 years'work cu 7 ani în funcții de conducere. (Sunteți binevenit să ne contactați pentru o evaluare a experienței)
  • comandă puternică atât în ​​scris și vorbit limba engleză.

Învățământ

De școlarizare pentru aportul 2017 este CHF 90.000.

Cum să Aplici

Gemba operează cu admitere la rulare, ceea ce înseamnă că candidații pot depune cererea lor în orice moment

conducere

Transforma capacitatea dumneavoastră de a conduce colegii dumneavoastră și organizația dvs. mai eficient.

efect

Spori eficiența dumneavoastră manageriale și randamentul investițiilor prin aplicarea de noi competențe, cunoștințe și cadre în cadrul companiei dumneavoastră.

Facultate

Lucra cu facultate de clasă mondială și experți în domeniu de-a lungul unei călătorii de 20 de luni care echilibrează China Adâncimea și Global Latime.

Reţea

Extinde acoperirea la nivel mondial și de rețea, în timp ce accesarea comunitatea de absolventi de scoala de afaceri.

Global

Să dezvolte o apreciere mai mare de oportunitati de afaceri la nivel mondial, prin participarea la un minim de trei module de descoperire globale.

Peers Învață de la colegii care au mare și de a dezvolta abilitățile de colaborare necesare pentru a face față provocărilor complexe ale mediului actual de afaceri la nivel mondial.

"Imposibil de descris cu o astfel de cuvinte într-o călătorie incredibilă. CEIBS Gemba mi-a dat posibilitatea nu numai să crească ca un profesionist, dar, mai important, să crească ca o persoană de a experimenta adevărata învățare la 360 de grade. Programul este un trebuie să facă, dacă doriți să se bucure de o adevărată experiență culturală cruce și să fie capabil să facă afaceri cu succes cu China. "" Experiența mea Global EMBA la CEIBS a fost unul de transformare dintr-o perspectivă de conducere personală și profesională. CEIBS are ca scop nu numai pentru a oferi o educație de afaceri de clasă mondială, ci de a modela și de a crea lideri de afaceri la nivel mondial de mâine. "

Louise Vogler, Canada Global EMBA 2010 Credit Regional CER, cu ridicata Bank Standard Chartered Bank David Sancho, Spania Global EMBA 2012 CEO-ul (Asia de Est și India), Mango

"Experiența mea globală de EMBA la CEIBS a fost unul de transformare dintr-o perspectivă de conducere personală și profesională. CEIBS are ca scop nu numai pentru a oferi o educație de afaceri de clasă mondială, ci de a modela și de a crea lideri de afaceri la nivel mondial de mâine. "

Louise Vogler, Canada Global EMBA 2010 Credit Regional CER, cu ridicata Bank Standard Chartered Bank

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la CEIBS Africa »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
18 luni
Part time
Price
90,000 CHF
CHF 90.000
După locații
După dată