Citește Descrierea Oficială

Procesele continue de schimbare, globalizarea, piețele emergente și concurența sporită sunt câteva dintre trăsăturile care caracterizează comportamentul actual al economiei. Pe de altă parte, criza economică actuală reprezintă pentru multe companii o oportunitate de a se reinventa. Compania viitorului va funcționa pe o piață globalizată de clienți, concurenți și furnizori, unde oportunitățile pot fi în cealaltă parte a planetei.

În acest context, managerii și directorii generali trebuie să-și actualizeze în permanență cunoștințele și abilitățile pentru a-și combina cunoștințele de afaceri solide cu o viziune globală a afacerii, deoarece numai în acest fel vor reuși să facă față cu succes provocărilor impuse de piețele de astăzi și design o strategie globală de afaceri care se adaptează la condițiile de mediu în schimbare.106824_Sintitulo-1.jpg

Motive pentru a finaliza EAE Business School Global Executive MBA

 1. Program rezidențial în Madrid, Shanghai și New York
  O parte din conținut, precum și apărarea lucrării finale de MBA, sunt predate în trei stațiuni rezidențiale la începutul, mijlocul și sfârșitul programului, la Madrid (EAE), la Shanghai (Universitatea din Shanghai) și la New York (Kean University) respectiv.


 2. Business Networking
  Întâlniri cu profesioniști din companii mari și alți studenți, care vă vor permite să vă extindeți rețeaua de contacte. În 2017 am organizat întâlniri cu directori de companii precum Microsoft, Red Bull, HP, CEPSA sau Grupo Hero, printre multe altele.


 3. EAE Emprende
  Prin incubatorul nostru de afaceri, pregătim, finanțăm și însoțim proiectele dvs. antreprenoriale. EAE Lab vă va oferi resursele și mediul necesar, astfel încât să puteți identifica avantajele competitive și să vă dezvoltați ideea de afaceri.


 4. Executivul partenerului de angajare
  Promovăm pregătirea continuă a profilurilor de management, sporind proiecția lor profesională.


 5. Orientare personalizată
  În timpul Global Executive MBA va fi capabil să efectueze sesiuni individuale de coaching, care vă va ghida personal și profesional pe tot parcursul dezvoltării zonelor rezidențiale din SUA. UU. și China.


 6. Topul
  EAE MBA, printre cele mai bune 65 din Europa și 200 în lume (Clasamentul QS Global MBA 2018).
  EAE printre cele mai bune 35 de școli de afaceri din lume (Ranking América Economía 2017).
  106826_3.jpg

Cerințele de admitere și de calificare

cerinţele de admitere

 • Minim 3 ani de experiență profesională pentru a accesa MBA.
 • Aveți o diplomă de licență sau o diplomă universitară.


Diplomă dublă

Cei care finalizează programul cu succes vor obține titlul de Global Executive MBA de către EAE Business School. În plus, participanții care îndeplinesc cerințele academice stabilite vor obține titlul de MBA Global Executive de la Universitatea Rey Juan Carlos.

Pentru a obține calificările acordate de universități, este necesar să se respecte cerințele pe care le solicită ambele instituții.


Procesul de admitere

Obiectivul fundamental al procesului nostru de admitere este asigurarea adecvării candidaților , prin traiectoria lor profesională și prin curriculum-ul academic . Toți participanții trebuie să profite la maximum de această experiență de învățare, printr-un context în care este posibilă dezvoltarea unei relații pe termen lung cu colegii, profesorii și absolvenții.

Pentru a începe procesul de admitere, este necesar să completați formularul corespunzător , astfel încât profilul candidatului să poată fi evaluat de către Comitetul nostru academic. Dacă rezoluția privind admiterea emisă de către Comitetul Academic la Global Executive MBA este pozitivă, candidatul își poate formaliza înregistrarea la acest Maestru.

106613_proceso-admision-eae.jpg

oportunităţi de carieră

Serviciul de Cariere din EAE Business School este responsabil pentru crearea de noi oportunități de angajare care să ghideze și să însoțească elevul, cu o analiză a profilului acestuia, pentru a-și atinge obiectivele profesionale și pentru a-și ajusta așteptările și interesele pe piața forței de muncă.

Departamentul de carieră organizează, de asemenea, evenimente pentru promovarea capacității de angajare, cum ar fi Forumul online pentru ocuparea forței de muncă; Banca Oportunităților cu peste 6.000 de oferte de muncă publicate pe an; sau Programul Talentului Internațional, destinat studenților care doresc dezvoltarea și vizibilitatea internațională în companiile multinaționale, cu ateliere de lucru și interviuri cu vânători de cap din diferite părți ale lumii. EAE participă, de asemenea, la programele de angajare a marcilor cu o mare proiecție precum L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, printre care studenții au acces.


Unele date ale raportului nostru privind ocuparea forței de muncă 2017:

 • 93% dintre studenți găsesc un loc de muncă înainte de șase luni de la terminarea programului
 • 34% au majorat salariul până la 30% la un an după finalizarea comandantului
 • 67% dintre studenți au obținut un loc de muncă prin intermediul unor rute disponibile prin EAE Business School
 • 74% accepta o noua oferta de profesie dupa absolvire
Program predat în:
Spaniolă
Ultima actualizare December 21, 2018
Acest curs este Online & Campus Combinate
Start Date
Duration
12 luni
La zi
Price
28,000 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date