Global Executive MBA

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Global Executive MBA este predat prin metodologia noastră hibridă inovatoare care combină perioadele virtuale de învățare cu perioadele rezidențiale din Madrid, Shanghai și New York.

Metodologia noastră hibridă este rezultatul îmbinării celor mai bune dintre ambele modalități pentru a oferi un format unic, flexibil și global. Creșterea posibilităților de extindere a frontierelor care operează pe o piață globalizată de clienți, concurenți și furnizori.

Este un program inovativ de management care se adresează profesioniștilor cu experiență managerială care explorează noile orizonturi ale managementului afacerilor globale. Pentru a face acest lucru, el abordează cunoștințele esențiale pentru a conduce o organizație aplicată realității companiilor care operează în Asia, Europa și America, grație a trei șederi internaționale la Madrid, Shanghai și New York.

Global Executive MBA este conceput pentru a îmbunătăți și extinde afacerile și abilitățile manageriale ale profesioniștilor participanți, care ocupă poziții de responsabilitate în companii și organizații de frunte. Pe parcursul programului veți dobândi o viziune globală asupra companiei, a funcționării și organizării acesteia și veți dezvolta abilitățile necesare pentru a conduce un proiect la scară internațională.

134934_pexels-photo-2897883.jpeg

Motive pentru care a luat acest master la EAE Business School

 1. Program rezidențial la Madrid, Shanghai și New York
  O parte din conținut, precum și apărarea Proiectului final de MBA, sunt predate în trei camere rezidențiale la începutul, mijlocul și sfârșitul programului, la Madrid ( EAE ), Shanghai (Universitatea Shanghai) și, respectiv, New York (Universitatea Kean), respectiv. .
 2. Orientare personalizată
  În timpul Global Executive MBA veți putea efectua sesiuni individuale de coaching care vă vor ghida personal și profesional pe tot parcursul dezvoltării rezidențialilor.


 3. Networking de afaceri
  "Întâlniri cu profesioniști din companii mari și alți studenți, care vă vor permite să vă extindeți rețeaua de contacte. În 2018 am organizat întâlniri cu directori de companii precum Google, Vodafone, Accenture, Intel, Cepsa, Bacardi sau Telefónica, printre multe altele."


 4. EAE Emprende
  Prin incubatorul nostru de afaceri, pregătim, finanțăm și însoțim proiectele dvs. antreprenoriale. EAE Lab vă va oferi resursele și mediul necesar, astfel încât să puteți identifica avantajele competitive și să vă dezvoltați ideea de afaceri.


 5. Partener executiv
  Promovăm formarea continuă a profilurilor de management, sporind proiecția lor profesională.

recomandate

 • +77.000 de manageri instruiți din 1958
 • Top 25 Printre cele mai bune 25 de școli de afaceri din lume Clasament America Economía 2019
 • Top 50 Printre cele mai bune 50 din Europa Clasamentul QS Global MBA 2019
 • Prima școală de afaceri din Spania pentru a preda masterat oficial universitar
 • 103 naționalități diferite în 2018

134935_pexels-photo.jpg

Raport de angajare

 • 85% dintre studenți au obținut noi oferte de muncă la sfârșitul masterului
 • 81% Crește-ți salariul cu până la 30% la un an după terminarea unui master EAE
 • + 7 000 de oferte de muncă și stagii publicate în 2018
 • Top 5 companii de recrutare din 2018: LVMH, Shneider Electric, Nestlé, Repsol și Coca Cola

Opțiuni de finanțare

La EAE știm că studenții talentați MBA Global Executive ne inspiră pozitiv și reprezintă un motor de progres pentru comunitatea noastră. Bursele EAE vă recompensează efortul pe calea dvs. către excelență și reprezintă un angajament față de egalitate și justiție socială care extinde oportunitățile de acces la programele noastre educaționale.

 • 25% dintre studenți primesc ajutor financiar
 • 12 finanțare proprie la 12 luni fără dobândă
 • 4 tipuri diferite de burse EAE
Ultima actualizare Sept 2020

Despre facultate

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Citeste mai mult

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Citește mai puţin
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Shanghai + 5 Mai mult Mai Puțin