Global Executive MBA

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Vrei să schimbi

Vrei să te transformi profesional și personal. Extindeți-vă cunoștințele despre leadershipul global și aprofundați-vă înțelegerea despre voi înșivă. Extindeți-vă perspectiva. Și contestați tot ce știți.

Global Executive MBA (GEMBA) vă oferă instrumentele, încrederea și viziunea extinsă asupra lumii pentru a intensifica și a deveni un lider cu adevărat global.

Vrei schimbare. Sunteți gata să o faceți?

Experiența GEMBA

Provocatoare, riguroasă, practică și cu adevărat globală, experiența Global Executive MBA îți va ridica capacitatea de a-ți conduce și transforma viziunea asupra managementului.

Global la baza

Acest program extrem de imersiv adună membri distinși ai facultății, lideri de gândire și lideri de afaceri din 30 de țări ale căror experiențe de prim rang circulă pe glob.

O cohortă de mare calibru

Aflați alături de un cadru excepțional de lideri seniori dintr-o diversitate bogată în medii de afaceri și culturale. Lărgimea și profunzimea lor de cunoștințe generează o dinamică dinamică a clasei.

Riguros și relevant

Ghidat de experți facultăți IESE, programul include analize de caz și metodologii de învățare orientate spre acțiune la zero în cele mai critice probleme și tendințe care conturează economia globală.

Clasamente

scrisoare de recomandare

"Deși am avut o carieră de succes, am simțit că trebuie să mă reînnoiesc pentru următoarea etapă a carierei mele. Profesorii de nivel mondial și rigoarea academică a programului GEMBA m-au expus la noi idei și medii de afaceri, m-au introdus într-un grup uimitor. de colegi de clasă și m-a provocat să devin o persoană mai bună. "

Richard Orazietti, GEMBA 18
Vicepreședinte senior, Trezorier, Goldcorp, Canada

Structura programului

Global Executive MBA are loc în patru hub-uri de afaceri: Barcelona, New York, Shanghai și Silicon Valley. Programul vă va duce către piețele cheie și comunitățile de afaceri din întreaga lume pentru a vă oferi o perspectivă cu adevărat globală.

Puteți personaliza în continuare experiența dvs. de învățare, alegând dintr-un portofoliu de module elective oferite pe cinci continente.

Un curriculum provocator

Curriculum-ul Global Executive MBA este combinat pentru o flexibilitate sporită . Printr-o combinație perfectă de module față în față și de lucru online, vă veți accelera potențialul de lider global.

Fiecare modul de bază cuprinde o serie de cursuri de bază privind esențialul afacerilor globale, inclusiv principiile de conducere, contabilitatea financiară, antreprenoriatul și transformarea digitală. În modulul 4, veți lucra la un plan de afaceri în afara campusului.

 • Modulul 1 - Stabilirea bazelor
 • Modulul 2 - Afaceri în expansiune
 • Modulul 3 - Îmbunătățirea afacerii
 • Modulul 4 - Gestionarea creării valorii
 • Modulul 5 - Conducerea peste granițe
 • Modulul 6 - Conducerea inovației
 • Modulul 7 - Aducând totul împreună

Fiecare modul cuprinde trei faze distincte:

 1. Pre-rezidențiale
  Pregătiți-vă pentru ceea ce urmează. Revitalizează-ți cunoștințele și înțelegerea conceptelor de afaceri de bază.
 2. Rezidențial
  Explorați concepte în contextul dinamic al lucrului în echipă, dezbateri bazate pe cazuri, prelegeri și ateliere în campus. Luați-o mai departe cu vizite de companie, evenimente și prelegeri de invitați.
 3. Post-rezidențiale
  Aplicați concepte noi, împărtășiți feedback și analiză și colaborați la proiecte.

Admitere

Procesul de admitere Global Executive MBA este conceput pentru a determina dacă programul este potrivit pentru tine și obiectivele tale profesionale. Vă rugăm să ne contactați înainte de a depune o cerere pentru a vă întâlni cu un îndrumător de admitere, care va examina CV-ul dvs. și va furniza informații aprofundate despre experiența de învățare.

Învățarea pe tot parcursul vieții

Vei face parte dintr-o comunitate de studenți dinamică, formată din peste 45.000 de profesioniști care trăiesc și lucrează în peste 100 de țări. Oriunde te-ai afla, oricare ar fi linia ta de muncă, vei fi întotdeauna la îndemâna unui absolvent IESE.

 • 45.000 de elevi
 • 108 naționalități
 • 68 conferințe electronice anuale
 • 230 de sesiuni de învățare continuă în fiecare an
 • 33 de capitole regionale

Asistență în toată cariera

Câștigarea gradului dvs. de Executive Executive MBA este doar începutul. După absolvire, veți putea beneficia de numeroase inițiative pentru a continua pe calea dvs. de învățare, cum ar fi:

 • Antrenori acreditați
 • Interviuri individuale de evaluare
 • Platforma SUCCEED, care vă permite să vă concepeți propriul plan de dezvoltare profesională și personală
 • Oportunități de carieră

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

At IESE Business School we want to educate leaders to whom we can entrust the future of business and society.

At IESE Business School we want to educate leaders to whom we can entrust the future of business and society. Citește mai puţin
Barcelona , Madrid , Munchen , New York , Sao Paulo , Shanghai , San Francisco + 6 Mai mult Mai Puțin