Global Executive OneMBA - 21 de luni

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

De ce RSM Global OneMBA?

Cinci școli. Patru continente. OneMBA.

Global Executive OneMBA este singurul program Executive MBA conceput cu contribuții egale de la cinci școli de afaceri principale situate în Asia, Europa, America de Nord și America de Sud. Proiectat pentru manageri și profesioniști seniori, acest prestigios program modular de 21 de luni vă oferă oportunitatea de a experimenta afacerile prin obiectivul celor mai importante regiuni economice din lume, făcând-o de neegalat în dezvoltarea cunoștințelor, abilităților de conducere, rețelelor globale și experienței internaționale. afaceri unde se întâmplă, așa cum se întâmplă.

  • Un curriculum predat în limba engleză și proiectat cu contribuții egale de la cinci școli de afaceri de top
  • Lucru în echipă globală într-o clasă de 100 de directori dispersați geografic
  • Patru săptămâni de rezidențe globale au avut loc pe patru continente diferite
  • Combinarea economiilor dezvoltate cu piețele emergente
  • Un format flexibil, cu fracțiune de normă, conceput pentru directori în poziții de înaltă cerere
  • Proiecte concepute pentru a aduce o valoare adăugată clară firmelor sponsorizate
  • 11 reședințe locale în Rotterdam cu cohorta europeană OneMBA

129258_USopeningweek-classof2020.jpg

Program la o privire

Pentru cine este destinat acest program?

Profesioniști de inspirație orientați la nivel global, care sunt pregătiți pentru următoarea lor provocare profesională. De obicei, candidații care prezintă realizări profesionale deosebite, calități de conducere excepționale, experiență în managementul oamenilor și excelență academică, diplomă de licență (sau echivalent), precum și o bună stăpânire a limbii engleze. Avem nevoie de minimum șase ani de experiență profesională cu normă întreagă. Majoritatea studenților OneMBA au deținut 10-15 ani de experiență postuniversitară.

Ce nevoi îndeplinește programul pentru participanți?

Perspectiva de a face rețea pe o scară cu adevărat globală, integrând experiență, atitudini și condiții de afaceri în Europa, Asia, America de Nord și America Latină, precum și creșterea abilităților de leadership care vor inspira creșterea și dezvoltarea către responsabilitățile de management global.

Ce scoate un participant din program?

Diplomă de MBA de la una dintre cele mai bune zece școli de afaceri din Europa. În plus, absolvenții RSM OneMBA primesc și certificatul OneMBA semnat de decanii celor cinci universități partenere OneMBA;

  • Un program care oferă o diversitate de medii de lucru în echipă prin echipe de studiu globale și echipe regionale de studiu;
  • Dezvoltarea abilităților profesionale de leadership încorporate în cadrul programului;
  • Un program de management înrădăcinat în sustenabilitate și inovare care oferă baza pentru dezvoltarea continuă a conducerii afacerilor și a comunității.
Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools.

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools. Citește mai puţin