Global MBA Corporate Finance

Bologna Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

EFMD Epas Accredited

Global MBA Corporate Finance

Bologna Business School

MBA în Corporate Finance vizează oferirea oportunității de învățare pentru a crea manageri care să poată funcționa cu succes în întreprinderile mici și mijlocii și să le permită să concureze într-un mediu de afaceri tot mai globalizat. Managerii cu fundalul MBA pot oferi o perspectivă pe termen lung, împreună cu cele mai recente cunoștințe de management, precum și capacitățile de a interacționa eficient cu sistemele bancare avansate. Participanții vor dobândi toate cunoștințele, competențele și gândirea strategică necesare pentru a-și îmbunătăți cariera internațională în sectorul financiar datorită unei oportunități unice de a combina cunoștințele, abilitățile analitice și abilitățile de rezolvare a problemelor.

În mediul în continuă evoluție a industriei financiare, este din ce în ce mai important să existe cunoștințele specifice și să se cunoască cele mai bune practici din domeniu. Acum, mai mult ca niciodată, marile corporații, precum și întreprinderile mici, necesită profesioniști remarcabili care să fie eficienți la nivel internațional.

MBA Global în Corporate Finance este un program de 12 luni full-time, predate în întregime în limba engleză. Acest program este dedicat studenților care au deja un fundal solid de lucru. Pe parcursul primului ciclu de activitate, activitățile de clasă se vor concentra asupra managementului general, în timp ce începând cu al doilea semestru, participanții vor studia subiecte specializate privind sectorul Finanțe corporative. Programul este completat atunci când studenții finalizează un stagiu de 500 de ore. Stagiul va ajuta elevii să-și îmbunătățească abilitățile de rezolvare a problemelor, să-și aplice cunoștințele nou dezvoltate, precum și să le ofere posibilitatea de a face față situațiilor reale care apar în lumea afacerilor. Programele noastre oferă o experiență de învățare captivantă și satisfăcătoare, oferind dimensiuni optime pentru clasă, prin integrarea studiilor de caz din viața reală, precum și prin oferirea posibilității studenților de a deveni parte a comunității BBS .

STRUCTURA

Gradul de Master este un program de 12 luni cu normă întreagă, care cuprinde 518 ore de activități de clasă, 1300 de ore de lucru individual și de grup și un stagiu de 500 de ore.

Partea academică este împărțită în trei termeni. În primul semestru, studenții vor studia fundamentele managementului general, în timp ce al doilea și al treilea se vor concentra asupra subiectelor specifice ale fiecărei piste.

DEZVOLTAREA CARIEREI

Crearea capacității de angajare este unul dintre obiectivele principale ale programului MBA și se realizează prin dezvoltarea carierei sistematice, cu un efort continuu de a combina cu succes proiectele profesionale ale studenților cu nevoile exprimate de întreprinderi.

Stagiul de practică reprezintă o platformă profesională perfectă, în special având în vedere faptul că doar șase luni de la absolvire, Bologna Business School MBA ocupă o plasare de 90% în media generală.

Departamentul de dezvoltare a carierei va ajuta participanții să-și urmărească propriile obiective de carieră și îi va sprijini în procesul de căutare a unui loc de muncă. Este dedicat explorării și împlinirii carierei. Un consilier calificat calificat va ajuta studenții cu o varietate de servicii și resurse, inclusiv strategii de căutare a locurilor de muncă, abilități de interviu, reluare a dezvoltării, evaluări de carieră / personalitate și multe altele.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare May 9, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iulie 2019
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Price
Preţ
27,000 EUR
Bursele și ajutorul financiar disponibil
Information
Deadline
Contactează şcoala
(Round I) June 15, 2018 (Round II).
Locations
Italia - Bologna, Emilia-Romagna
Data începerii : Iulie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
(Round I) June 15, 2018 (Round II).
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iulie 2019
Italia - Bologna, Emilia-Romagna
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
(Round I) June 15, 2018 (Round II).
Data terminării Contactează şcoala