EFMD Epas Accredited

MBA în Alimentație și Vin este axat pe cunoașterea exclusivă a celor mai de succes întreprinderi italiene din domeniul gastronomiei și enologiei. Acest program va ajuta elevii să-și dezvolte abilitățile manageriale, concentrându-se pe mâncarea extinsă

Mâncarea italiană este renumită în toată lumea datorită standardelor ridicate și tradițiilor sale. Interesul crescând al pieței internaționale către un produs de înaltă calitate duce la o extindere a acestui sector.

Bologna a declarat "Orașul alimentației" , se bucură de o mare experiență și expunere în domeniul artelor culinare și, în același timp, regiunea Emilia Romagna, se mândrește cu producții de înaltă calitate din sectorul agrobusinessului, cunoscută în întreaga lume.

În ultimii ani, exact în Bologna și în regiunea Emilia Romagna, s-au dezvoltat numeroase proiecte care vizează răspândirea tradiției italiene.

Structura

Gradul de Master este un program de 12 luni cu normă întreagă predat în limba engleză , inclusiv 518 ore de activități de clasă, 1300 de ore de lucru individual și de grup și un stagiu de 500 de ore .

Partea academică este împărțită în trei termeni. În timpul primului semestru, studenții vor studia fundamentele managementului general, în timp ce al doilea și al treilea se vor concentra pe cursurile specifice Supercars, Superbikes și Motorsports.

Programul este completat atunci când studenții finalizează un stagiu de 500 de ore. Stagiul va ajuta elevii să-și îmbunătățească abilitățile de rezolvare a problemelor, să-și aplice cunoștințele nou dezvoltate, precum și să le ofere posibilitatea de a face față situațiilor reale care apar în lumea afacerilor.

Programele noastre oferă o experiență de învățare captivantă și satisfăcătoare oferind dimensiuni de clasă optime, prin integrarea studiilor de caz din viața reală, precum și prin oferirea posibilității studenților de a deveni parte a comunității BBS .

Dezvoltarea carierei

Crearea capacității de angajare este unul dintre obiectivele principale ale programului nostru de MBA, care se realizează prin abordarea sistematică a dezvoltării carierei, precum și printr-un efort continuu de aliniere eficientă a proiectelor profesionale ale studenților noștri cu nevoile exprimate de întreprinderi.

Stagiul de practică reprezintă o platformă profesională perfectă, în special având în vedere faptul că, la doar șase luni de la absolvire, Bologna Business School a realizat, în medie, o plasare de 90% în media generală .

Departamentul de dezvoltare a carierei va ajuta participanții să-și urmărească obiectivele de carieră și îi va sprijini pe parcursul procesului de căutare a unui loc de muncă. Acest departament specializat este dedicat explorării și împlinirii carierei. Un consilier calificat calificat va ajuta studenții cu o varietate de servicii și resurse, inclusiv strategii de căutare a locurilor de muncă, abilități de interviu, reluare a dezvoltării, evaluări de carieră / personalitate și multe altele.

Ajutor financiar

Bologna Business School oferă burse complete și parțiale pentru participanții la MBA. Toți candidații sunt eligibili pentru a aplica, indiferent de naționalitatea lor. Bursele sunt bazate pe merit (merit academic și profesional) și acoperă numai costurile de școlarizare.

MBA Global oferă burse de:

  • 35.000 de euro (bursă completă)
  • 20.000 de euro (bursă parțială)
  • 15.000 de euro (bursă parțială)
  • 10.000 de euro (bursa parțială)

Datorită acordului dintre Bologna Business School și Intesa Sanpaolo, participanții sunt eligibili să aplice pentru "PerTe Prestito Con Lode", un împrumut de onoare pe termen lung și cu dobândă redusă.

Caracteristici principale:

  • Suma împrumutului egală cu taxa de înscriere
  • Rata dobânzii redusă
  • Nu este nevoie de garanții
  • Rambursabil în 10 ani
  • Fără taxe de închidere anticipată
Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Bologna Business School »

Ultima actualizare December 22, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
1 an
La zi
Price
35,000 EUR
Bursele și ajutorul financiar disponibil.
Deadline
Contactează şcoala
(Round I) - February 15th, 2019 (Round II) - April 29th 2019 (Round III) - July 15th 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
(Round I) - February 15th, 2019 (Round II) - April 29th 2019 (Round III) - July 15th 2019

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
(Round I) - February 15th, 2019 (Round II) - April 29th 2019 (Round III) - July 15th 2019
End Date