Global MBA Food and Wine

Bologna Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

EFMD Epas Accredited

Global MBA Food and Wine

Bologna Business School

Luând Global Excellency Global

MBA în Alimentație și Vin este axat pe cunoașterea exclusivă a celor mai de succes întreprinderi italiene din domeniul gastronomiei și enologiei. Acest program va ajuta elevii să-și dezvolte abilitățile manageriale, concentrându-se pe mâncarea extinsă

Mâncarea italiană este renumită în toată lumea datorită standardelor ridicate și tradițiilor sale. Interesul crescând al pieței internaționale către un produs de înaltă calitate duce la o extindere a acestui sector.

Bologna a declarat "Orașul alimentației" , se bucură de o mare experiență și expunere în domeniul artelor culinare și, în același timp, regiunea Emilia Romagna, se mândrește cu producții de înaltă calitate din sectorul agrobusinessului, cunoscută în întreaga lume.

În ultimii ani, exact în Bologna și în regiunea Emilia Romagna, s-au dezvoltat numeroase proiecte care vizează răspândirea tradiției italiene.

MBA Global în Food and Wine este un program de 12 luni full-time, predate în întregime în limba engleză. Acest program este dedicat studenților care au deja un fundal solid de lucru. În primul semestru, activitățile de clasă se vor concentra pe managementul general, în timp ce începând cu cel de-al doilea semestru, participanții vor studia subiecte specializate privind alimentația și vinul. Programul este completat atunci când studenții finalizează un stagiu de 500 de ore. Stagiul va ajuta elevii să-și îmbunătățească abilitățile de rezolvare a problemelor, să-și aplice cunoștințele nou dezvoltate, precum și să le ofere posibilitatea de a face față situațiilor reale care apar în lumea afacerilor.

Programele noastre oferă o experiență de învățare captivantă și satisfăcătoare oferind dimensiuni de clasă optime, prin integrarea studiilor de caz din viața reală, precum și prin oferirea posibilității studenților de a deveni parte a comunității BBS .

STRUCTURA

Gradul de Master este un program de 12 luni cu normă întreagă, care cuprinde 518 ore de activități de clasă, 1300 de ore de lucru individual și de grup și un stagiu de 500 de ore.

Partea academică este împărțită în trei termeni. În primul semestru, studenții vor studia fundamentele managementului general, în timp ce al doilea și al treilea se vor concentra asupra subiectelor specifice ale fiecărei piste.

DEZVOLTAREA CARIEREI

Crearea capacității de angajare este unul dintre obiectivele principale ale programului nostru de MBA, care se realizează prin abordarea sistematică a dezvoltării carierei, precum și printr-un efort continuu de aliniere eficientă a proiectelor profesionale ale studenților noștri cu nevoile exprimate de întreprinderi.

Stagiul de practică reprezintă o platformă profesională perfectă, în special având în vedere faptul că, la numai șase luni de la absolvire, Bologna Business School a obținut în trecut o plasare de 90%.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare May 9, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iulie 2019
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Price
Preţ
27,000 EUR
Bursele și ajutorul financiar disponibil.
Information
Deadline
Contactează şcoala
(Round I) June 15, 2018 (Round II).
Locations
Italia - Bologna, Emilia-Romagna
Data începerii : Iulie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
(Round I) June 15, 2018 (Round II).
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iulie 2019
Italia - Bologna, Emilia-Romagna
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
(Round I) June 15, 2018 (Round II).
Data terminării Contactează şcoala