Global MBA Innovation Management / Mecanica

Bologna Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

EFMD Epas Accredited

Global MBA Innovation Management / Mecanica

Bologna Business School

Inovația și aptitudinile antreprenoriale devin din ce în ce mai mult cerințe fundamentale pentru succesul unei afaceri de astăzi. MBA în managementul inovării / Mecanică

innovation talks

Bologna Business School se bazează pe forța regiunii Emilia Romagna, lider național și internațional de lungă durată în domeniu, oferind participanților un canal direct către experți, oameni de știință și lideri de afaceri care lucrează activ pentru a apropia viitorul. Inovația necesită creativitatea și angajamentul unei întregi organizații cu manageri care sunt capabili să stăpânească natura fără frontiere a Managementului Inovării și să o ghideze cu expertiză. Pentru a completa liderii regionali, este o facultate internațională și o clasă cu participanți de peste 30 de naționalități.

MBA Global în Mecanică și Automatizare este un program de 12 luni full-time, predate în întregime în limba engleză. Acest program este dedicat studenților care au deja un fundal solid de lucru. În primul semestru, activitățile de clasă se vor concentra asupra managementului general, în timp ce începând cu cel de-al doilea semestru, participanții vor studia subiecte specializate privind Mecanica și Automatizarea. Programul este completat atunci când studenții finalizează un stagiu de 500 de ore. Stagiul va ajuta elevii să-și îmbunătățească abilitățile de rezolvare a problemelor, să-și aplice cunoștințele nou dezvoltate, precum și să le ofere posibilitatea de a face față situațiilor reale care apar în lumea afacerilor.

Programele noastre oferă o experiență de învățare captivantă și satisfăcătoare oferind dimensiuni de clasă optime, prin integrarea studiilor de caz din viața reală, precum și prin oferirea posibilității studenților de a deveni parte a comunității BBS .

STRUCTURA

Gradul de Master este un program de 12 luni cu normă întreagă, care cuprinde 518 ore de activități de clasă, 1300 de ore de lucru individual și de grup și un stagiu de 500 de ore.

Partea academică este împărțită în trei termeni. În primul semestru, studenții vor studia fundamentele managementului general, în timp ce al doilea și al treilea se vor concentra asupra subiectelor specifice ale fiecărei piste.

innovation talks

DEZVOLTAREA CARIEREI

Crearea capacității de angajare este unul dintre obiectivele principale ale programului nostru de MBA, care se realizează prin abordarea sistematică a dezvoltării carierei, precum și printr-un efort continuu de aliniere eficientă a proiectelor profesionale ale studenților noștri cu nevoile exprimate de întreprinderi.

Stagiul de practică reprezintă o platformă profesională perfectă, în special având în vedere faptul că, la doar șase luni de la absolvire, Bologna Business School a realizat, în medie, o plasare de 90% în media generală.

Departamentul de dezvoltare a carierei va ajuta participanții să-și urmărească obiectivele de carieră și îi va sprijini pe parcursul procesului de căutare a unui loc de muncă. Acest departament specializat este dedicat explorării și împlinirii carierei. Un consilier calificat calificat va ajuta studenții cu o varietate de servicii și resurse, inclusiv strategii de căutare a locurilor de muncă, abilități de interviu, reluare a dezvoltării, evaluări de carieră / personalitate și multe altele.

Sesiuni de dezvoltare a carierei

O sesiune dedicată dezvoltării carierei este organizată ca parte a programului inițial de plasare a forței de muncă. Acest atelier se axează pe capacitatea de angajare a managerilor, o prezentare generală a sfaturilor de succes pentru interviuri, precum și aranjarea unor interviuri fals.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare May 9, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iulie 2019
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Price
Preţ
27,000 EUR
Information
Deadline
Contactează şcoala
(Round I) June 15, 2018 (Round II)
Locations
Italia - Bologna, Emilia-Romagna
Data începerii : Iulie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
(Round I) June 15, 2018 (Round II)
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iulie 2019
Italia - Bologna, Emilia-Romagna
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
(Round I) June 15, 2018 (Round II)
Data terminării Contactează şcoala