Global MBA de un an

Generalități

6 locații disponibile

Programul de descriere

Ești îngrijorat de planurile de studiu pentru această toamnă? Am adaptat programele și procesele noastre pentru a ne asigura că, indiferent de ce, poți merge mai departe cu educația ta. Puteți găsi toate detaliile în Promisiunea de studiu a absolventului Hult .

De-a lungul experienței dvs. de MBA, veți fi provocat să gândiți creativ, să aveți resurse și să lucrați împreună cu colegii de clasă din întreaga lume.

În acest mediu de învățare internațional, colaborativ, vă veți baza pe mediile și experiențele diverse ale colegilor dvs. și veți învăța să vedeți conducerea printr-o lentilă cu adevărat globală.

Curriculum

Programul global MBA de la Hult , de un an, oferă un curriculum inovator, adaptat pentru dvs. Cu activități de bază, curriculum-ul nostru a fost conceput astfel încât să înveți să lucrezi în echipe interculturale, să dezvolți abilități de conducere unice și să înțelegi cum poți modela viitorul.

Puteți, de asemenea, să vă personalizați gradul cu o gamă largă de electivi și să vă specializați concentrându-vă pe electivi în marketing, finanțe, antreprenoriat, analiză de afaceri sau tehnologie perturbatoare.

122778_JPEG-20180206_D4S_0054.jpg

Două licențe

Specializează-ți expertiza atunci când obții un MBA de un an și un al doilea masterat în cel puțin 18 luni de studiu accelerat. Absolvent cu două programe de masterat și ies în evidență și mai departe pe piața mondială extrem de competitivă de astăzi.

Pentru a doua masterat, alegeți una dintre următoarele:

 • Masterat în marketing internațional
 • Masterat în Finanțe
 • Masterat în business Analytics
 • Masterat în inovație perturbatoare

Acreditare

Hult este recunoscut de cele mai prestigioase trei organisme internaționale de acreditare în domeniul educației de afaceri: Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), Association of MBAs (AMBA) și EQUIS (European Quality Improvement System). Suntem prima școală de afaceri din SUA care a obținut această triplă acreditare, care deține doar 1% din școlile de afaceri din întreaga lume.

Cerințe de admitere

Evaluăm individual candidații pe baza puterii întregului profil. Conducerea ta și mentalitatea ta sunt indicatori importanți ai succesului tău aici, iar noi îi prețuim la fel de mult ca și realizările tale dovedite.

Cerinte de eligibilitate:

 • Licență sau echivalent la orice subiect
 • Trei sau mai mulți ani experiență de muncă relevantă

Solicitanții potriviți trebuie să furnizeze:

 • CV-ul / CV-ul curent
 • Declarație personală ca eseu de 400-500 de cuvinte
 • O referință academică sau profesională
 • O copie a diplomei de licență sau echivalent
 • Transcrieri (în engleză) de la toate universitățile participate
 • Scorurile testelor de admitere *
 • Dovada competenței engleze *
 • Taxa de cerere de 150 USD

* Consilierul dvs. de înscriere vă va anunța dacă vi se solicită să le transmiteți.

Finanțarea

Există mai multe oportunități de burse disponibile pentru cei mai puternici solicitanți ai noștri, sau pe baza de necesități. Bursele sunt acordate pe baza abilităților studenților de a efectua într-un mediu dinamic în clasă și a celor care arată potențial de conducere în afaceri.

Pregătire pentru anii 2020-21

 • Boston: 76.200 USD
 • San Francisco: 78.300 USD
 • Londra: 54.600 GBP
 • Dubai: 281.000 AED

Hult International Business School își rezervă dreptul de a efectua modificări în cursurile oferite, cerințe pentru absolvire, locații, taxe pentru program și cazare în orice moment, fără notificare prealabilă. Vă rugăm să vă asigurați că ați citit și înțeles termenii și condițiile noastre, pe care vi se va solicita să le acceptați în momentul depunerii cererii.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mi ... Citeste mai mult

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mindset needed to thrive in a time of change, and lifelong learning opportunities so that they can stay on the cutting edge long past graduation. Citește mai puţin
Londra , Cambridge , San Francisco , Dubai , Shanghai , Londra , New York + 6 Mai mult Mai Puțin

Acreditări