Global MBA de un an

Generalități

6 locații disponibile

Programul de descriere

Cu gradul nostru unic de MBA global, veți studia fiecare subiect printr-o lentilă globală, masterul care lucrează în echipe interculturale și veți învăța să conduceți într-un mediu de afaceri internațional complex.

Un MBA global, șase campusuri unice

Descoperiți diferența pe care o pot aduce locațiile noastre din campus în experiența dvs. de MBA

MBA în Hult Boston

De ce să alegi un MBA în Boston?

Bostonul are o reputație globală pentru prestigiul academic și găzduiește peste 250.000 de studenți. Este considerată pe scară largă capitala academică a Americii, oferind bogate oportunități de rețea și atrăgând corporații importante la evenimentele sale și târgurile de recrutare în fiecare an. Acasă la multe dintre cele mai mari companii din lume, inclusiv Bain, Google, Facebook, BCG, Fidelity și State Street, Boston conduce drumul în industria de asistență medicală, consultanță în management, finanțe și capital de risc.

Accelerați-vă cariera cu un MBA în Boston

Campusul Hult din Boston este centrul ideal pentru întreprinderile consacrate și startup-urile East Coast. Cu cât faceți mai multe conexiuni, cu atât va fi mai puternică poziția dvs. pe piața muncii. Vei cunoaște companiile care fac ca SUA să bifeze - prin evenimente de carieră în campus, cluburi și societăți și participând la provocări și competiții de caz.

MBA în Hult San Francisco

De ce să urmezi școala de afaceri din San Francisco?

Orașul de Aur SF. San Fran. Ceata de ceata. San Franciscanii ar putea dezbate poreclele afective ale orașului, dar nu se pune la îndoială reputația sa ca centru global al inovației digitale. Iar Hult San Francisco este perfect poziționat pentru crearea de rețele cu unele dintre cele mai mari și mai perturbatoare companii din lume.

Accelerați-vă cariera cu un MBA în San Francisco

Oricare ar fi ambițiile dvs., San Francisco se referă la crearea de contacte și la crearea rețelei. Consultați numeroasele evenimente din rețeaua industriei și întâlniri informale și implicați-vă în cluburile și societățile Hult pentru a vă da afară și în oraș și a face lucrurile să se întâmple.

MBA în Hult Londra

De ce să alegi un MBA la Londra

Oricare ar fi aspirațiile tale de carieră, Londra are mediul și conexiunile de care ai nevoie pentru a avea succes. Studiați afacerile din oraș cu cel mai mare număr de sedii internaționale, cele mai multe bănci internaționale și cel mai mare grup de startup-uri din orice oraș european, precum și o reputație de lungă durată ca un trendsetter global.

Accelerați-vă cariera cu un MBA la Londra

Profitați de concentrația ridicată a companiilor multinaționale din Londra, faimosul său district financiar și bursă, statutul său de pionier în industriile creative și scena de pornire în plină expansiune. Multe dintre aceste oportunități sunt aduse direct în sala de clasă, iar unele dintre cele mai puternice relații pe care le construiți vor fi cele pe care le creați prin intermediul rețelelor din oraș.

MBA în Hult Dubai

De ce să alegi un MBA în Dubai

Un oraș al superlativilor, Dubaiul s-a ridicat literalmente din deșert în ultimii 30 de ani pentru a deveni cel mai rapid oraș global și centrul comercial al Orientului Mijlociu. Peste 90% din populația Dubaiului s-a născut în străinătate, făcând din acesta un oraș cu adevărat internațional, unde se sărbătorește diferența culturală și religioasă. Cu atitudinea sa „nimic nu este imposibil” și politicile favorabile afacerilor, atât oportunitățile corporative cât și antreprenoriale abundă în Dubai.

Accelerați-vă cariera cu un MBA în Dubai

Dubai este în centrul multor industrii cheie, inclusiv servicii bancare și financiare, consultanță, construcții și IT. Locația sa strategică și politicile pro-business au determinat multe dintre cele mai mari organizații din lume să aibă o bază aici. Profitați de oportunitățile incredibile de rețea din acest oraș în care aproape toată lumea este internațională. Veți face conexiuni semnificative cu lideri de afaceri atât în campusul cât și în afara campusului.

MBA în Hult Shanghai

De ce să urmezi școala de afaceri din Shanghai?

Centrul comercial al afacerilor asiatice, Shanghai este locul de naștere al noilor tendințe și idei inovatoare. Campusul nostru, situat chiar în Piața Poporului, vă va oferi o perspectivă de neprețuit a culturii chineze și a practicilor de afaceri.

MBA în Hult New York

De ce să alegi alegerile MBA din New York

O icoană a visului american, Wall Street, Madison Avenue și sediul ONU fac din New York City liderul global în domeniul finanțelor și mass-media, precum și centrul diplomației internaționale. Centrul nostru de rotație este situat în centrul orașului New York și la îndemâna districtelor de afaceri cheie din New York. Înmoaie-te de energia infecțioasă a orașului și vezi toate reperele de renume mondial pentru tine.

122778_JPEG-20180206_D4S_0054.jpg

Programul principal de MBA

Veți merge dincolo de afaceri pentru a studia fiecare subiect printr-o lentilă globală, stăpânind lucrând intercultural, veți descoperi tehnologiile care ne modelează viitorul și veți dezvolta conștiința profundă de sine necesară pentru a conduce eficient și cu încredere.

Premiat program MBA

Aflați de la experți în materie care aduc cunoștințe de afaceri din viața reală și abilități de leadership în clasă. Curriculumul nostru premiat MBA întruchipează abordarea noastră practică pentru educația de afaceri. Profesorii cu ani de experiență în industrie vor aduce subiectul la viață în clase interactive, iar studenții din întreaga lume - cu toți profesioniști diferiți - vă vor oferi o perspectivă globală, globală, asupra problemelor ridicate.

 • Imersiune: Leadership I
 • Conducerea II: negociere
 • Comportament organizational
 • Contabilitate
 • Date și decizii
 • Strategia globală
 • Afaceri în societatea globală
 • Economie managerială
 • Management financiar
 • De gestionare a operațiunilor
 • Proiectare și execuție proiect
 • Marketing
 • Date și decizii
 • Strategia globală
 • Afaceri în societatea globală
 • Economie managerială
 • Capstone Experience
 • Summit-ul inovatorilor

* Cursurile și secvențarea pot fi modificate

În masterat în administrarea afacerilor la Hult

Directorul Academiei Hult , Johan Roos, este aici pentru a vă spune mai multe despre cine suntem. Ați auzit de acreditarea noastră cu „tripla coroană”, dar nu sunteți sigur ce înseamnă? Sau doriți să aflați mai multe despre planurile noastre de viitor? Faceți un tur al campusurilor noastre londoneze cu Johan și descoperiți Hult pentru voi.

Cum funcționează evaluarea

Sistemul de evaluare al Hult este destinat să încurajeze și să recunoască realizările academice, promovând în același timp o mentalitate de creștere. Sistemul se bazează pe principii de corectitudine și transparență, și note de acordare a facultăților pe baza criteriilor stabilite pe care le veți găsi în programul de curs. Notele de curs de la Hult implică, de obicei, o combinație de evaluări, cum ar fi analiza cazurilor, examene, prezentări și alte tipuri de evaluări ale echipei și individuale.

MBA Programe de grad dublu

Suntem mereu în căutarea de noi modalități de a-i ajuta pe studenții noștri să iasă în evidență pe o piață globală de locuri de muncă aglomerată. Programul de două grade vă oferă opțiunea de a completa MBA-ul dvs. cu un master de specialitate în cel puțin șase luni suplimentare de studiu accelerat.

Cerințe de intrare

 • Licență sau echivalent.
 • Trei sau mai mulți ani experiență de muncă relevantă.
 • Dovadă de competență în limba engleză, dacă este cazul (adică TOEFL / IELTS).
 • Capacitatea de a vorbi cel puțin două limbi; studenții fără o a doua limbă vor fi obligați să ia cursuri de limbi în campus.

Aplicați online acum și unul dintre consilierii noștri de înscriere va lua legătura pentru a vă sprijini în timpul procesului.

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mi ... Citeste mai mult

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mindset needed to thrive in a time of change, and lifelong learning opportunities so that they can stay on the cutting edge long past graduation. Citește mai puţin
Londra , Cambridge , San Francisco , Dubai , Shanghai , Londra , New York + 6 Mai mult Mai Puțin

Acreditări