Global MBA de un an

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

De-a lungul experienței dvs. de MBA, veți fi provocat să gândiți creativ, să aveți resurse și să lucrați împreună cu colegii de clasă din întreaga lume.

În acest mediu de învățare internațional, colaborativ, vă veți baza pe mediile și experiențele diverse ale colegilor dvs. și veți învăța să vedeți conducerea printr-o lentilă cu adevărat globală.

Curriculum

Programul global MBA de la Hult , de un an, oferă un curriculum inovator, adaptat pentru dvs. Cu activități de bază, curriculum-ul nostru a fost conceput astfel încât să înveți să lucrezi în echipe interculturale, să dezvolți abilități de conducere unice și să înțelegi cum poți modela viitorul.

Puteți, de asemenea, să vă personalizați gradul cu o gamă largă de electivi și să vă specializați concentrându-vă pe electivi în marketing, finanțe, antreprenoriat, analiză de afaceri sau tehnologie perturbatoare. Alegerile pot fi luate în oricare dintre locațiile campusului global Hult din Boston, San Francisco, Londra, Dubai, New York și Shanghai.

Rotirea campusului global

Începeți-vă programul în San Francisco, Boston, Londra sau Dubai, apoi luați-vă alegerile în cât mai multe campusuri globale Hult , după cum doriți. Veți studia alături de studenți din peste 160 de naționalități și veți absolvi o rețea globală în loc.122778_JPEG-20180206_D4S_0054.jpg

Două licențe

Specializează-ți expertiza atunci când obții un MBA de un an și un al doilea masterat în cel puțin 18 luni de studiu accelerat. Absolvent cu două programe de masterat și ies în evidență și mai departe pe piața mondială extrem de competitivă de astăzi.

Pentru a doua masterat, alegeți una dintre următoarele dintre campusurile noastre din SUA:

 • Masterat în marketing internațional (oferit în Boston)
 • Masterat în Finanțe (oferit în Boston)
 • Masterat în business Analytics (oferit în San Francisco)
 • Masterat în inovare perturbatoare (oferit în San Francisco)

Acreditare

Hult este recunoscut de cele mai prestigioase trei organisme internaționale de acreditare în domeniul educației de afaceri: Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), Association of MBAs (AMBA) și EQUIS (European Quality Improvement System). Suntem prima școală de afaceri din SUA care a obținut această triplă acreditare, care deține doar 1% din școlile de afaceri din întreaga lume.

Cerințe de admitere

Evaluăm individual candidații pe baza puterii întregului profil. Conducerea ta și mentalitatea ta sunt indicatori importanți ai succesului tău aici, iar noi îi prețuim la fel de mult ca și realizările tale dovedite.

Cerinte de eligibilitate:

 • Licență sau echivalent la orice subiect
 • Trei sau mai mulți ani experiență de muncă relevantă

Solicitanții potriviți trebuie să furnizeze:

 • CV-ul / CV-ul curent
 • Declarație personală ca eseu de 400-500 de cuvinte
 • O referință academică sau profesională
 • O copie a diplomei de licență sau echivalent
 • Transcrieri (în engleză) de la toate universitățile participate
 • Scorurile testelor de admitere *
 • Dovada competenței engleze *
 • Taxa de cerere de 150 USD

* Consilierul dvs. de înscriere vă va anunța dacă vi se solicită să le transmiteți.

Finanțarea

Există mai multe oportunități de burse disponibile pentru cei mai puternici solicitanți ai noștri, sau pe baza de necesități. Bursele sunt acordate pe baza abilităților studenților de a efectua într-un mediu dinamic în clasă și a celor care arată potențial de conducere în afaceri.

Pregătire pentru anii 2020-21

 • Boston: 76.200 USD
 • San Francisco: 78.300 USD
 • Londra: 54.600 GBP
 • Dubai: 281.000 AED

Hult International Business School își rezervă dreptul de a efectua modificări în cursurile oferite, cerințe pentru absolvire, locații, taxe pentru program și cazare în orice moment, fără notificare prealabilă. Vă rugăm să vă asigurați că ați citit și înțeles termenii și condițiile noastre, pe care vi se va solicita să le acceptați în momentul depunerii cererii.

Ultima actualizare Oct 2019

Despre facultate

Hult is not just a business school. It’s a global network that educates, inspires, and connects some of the most forward-thinking business talent from around the world.

Hult is not just a business school. It’s a global network that educates, inspires, and connects some of the most forward-thinking business talent from around the world. Citește mai puţin
Londra , Cambridge , San Francisco , Dubai , Shanghai , Londra , New York + 6 Mai mult Mai Puțin

Acreditări