Global MBA

Programul Global MBA de la BSBI este conceput pentru a ajuta cei care doresc să înceapă o afacere sau să lanseze o carieră internațională. Alternativ, dacă doriți să treceți la o diplomă de cercetare, inclusiv un doctorat într-un domeniu relevant, Global MBA vă va oferi abilitățile de care aveți nevoie pentru a avea succes.

Explorând problemele moderne cu care se confruntă afacerile, veți obține o înțelegere robustă a importanței de a rămâne relevant într-o lume care se schimbă mai repede ca niciodată. Abilitățile și cunoștințele acestui program acoperă cele mai noi tehnici în afaceri, management și leadership și vă asigură că sunteți echipat pentru a vă îndeplini obiectivele de carieră. Veți înțelege cum să aplicați ceea ce ați învățat și să identificați tendințele care vor adăuga relevanță organizației dvs.

Acest program este predat în engleză în campusul nostru central din Berlin. Ca capitală a Germaniei, Berlinul este renumit pentru înfloritoarea sa comunitate de început și oferă multe oportunități de carieră pentru studenți să profite de la absolvirea cu succes. Serviciile noastre de carieră sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă dezvolta încrederea, astfel încât sunteți pregătiți să vă lansați cariera.

BSBI dorește ca studenții săi să aibă cariere în care să prospere, motiv pentru care sunt disponibile lecții gratuite de limbă germană ca parte a programelor noastre. Lecțiile sunt oferite pentru a vă îmbunătăți oportunitățile de angajare și pentru a vă asigura că sunteți gata să vă integrați cu succes în forța de muncă germană dacă decideți să rămâneți în Germania la absolvire.

Economisiți până la 1.500 € din costul programului atunci când plătiți depunerea necesară de 2.000 € pentru a vă asigura locul înainte de 31 octombrie 2019 (studenții din UE vor primi până la 500 € reducere).

Cerințe de curs

 • Vârsta minimă: 21 de ani
 • Cerințele în limba engleză:
  • IELTS 6.0 (nu mai puțin de 5,5 în orice componentă) sau;
  • Scor PTE 50 sau echivalent.
 • Cerințele de competență engleză pot fi ridicate pentru:
 • Vorbitori nativi de engleză sau;
 • Solicitanții care și-au terminat studiile în limba engleză (cum ar fi o diplomă de liceu sau o IB).
 • Documente: CV și două scrisori de referință.
 • Calificări: Trebuie să aveți o diplomă de licență de 2: 2 în Marea Britanie (sau orice grad echivalent care este recunoscut de NARIC)
 • Dacă nu îndepliniți cerințele academice, este posibil să fiți evaluați în funcție de experiența de lucru relevantă. Pentru a lua acest traseu, trebuie să aveți un minim de 3 ani de experiență de management.

Berlin Școala de Afaceri

Doriți să deveniți un lider de afaceri excepțional în domeniul dvs. ales? Școala de Business și Inovare din Berlin (BSBI) vă va ajuta să dezvoltați abilitățile cheie de management de care aveți nevoie pentru o carieră de succes.

Programele de studii BSBI au trei concepte în centrul său:

Intreprindere | Leadership | Succes

Tu vei:

 • Îmbunătățiți abilitățile de afaceri prin metode practice de predare
 • Aflați despre industria aleasă de dvs. de la cadre universitare orientate spre carieră, la vârful domeniului lor
 • Obțineți avantaje competitive prin achiziționarea de instrumente și tehnici profesionale cheie
 • Aflați cum să aplicați conceptele asupra afacerilor reale

Scopul nostru este succesul dvs .: atunci cand absolviti, in curand veti putea intra pe piata locurilor de munca ca un profesionist de inalta calificare si dupa absolvire veti fi eligibili sa aplicati un permis de sedere de 18 luni dupa studiul de studii * pentru a profita de cariera în Germania.

În timp ce studiați gradul dvs. ...

Metode de predare

Beneficiați de o abordare de predare orientată spre carieră și practică, utilizând metode precum:

 • Studii de caz
 • Vizite la expoziții și afaceri
 • Ateliere și invitați
 • Discuții de grup
 • prezentări
 • Proiecte de grup

Flexibilitate

Bucurați-vă de un program de studiu conceput astfel încât să se potrivească angajamentelor dvs. profesionale și personale.

Profitați de mediul virtual de învățare (VLE) și de a accesa sălile de curs "virtuale", ceea ce înseamnă că puteți studia din casă.

Campusul din Berlin central

BSBI a creat un mediu de studiu minunat, oferind un campus modern, recent modernizat, situat în inima Berlinului.

Orașul a fost recent clasat ca cea mai populară alegere pentru studenții internaționali care doresc să studieze în Europa **.

** Pe baza unui sondaj anual realizat de ICEF în 2018.

Conexiuni și oportunități pentru industrie

În calitate de capital de pornire al Europei, Berlinul este locul perfect pentru a învăța despre afaceri și a câștiga experiență valoroasă - orașul este un centru pentru antreprenorii care se întorc la Berlin pentru a profita de investiții și oportunități economice.

Serviciu de carieră dedicat

Experții BSBI pe carieră din campus sunt dedicați să vă ajute să vă antrenați pentru succes. Serviciile de carieră sunt adaptate nevoilor dvs. specifice și sunt concepute pentru a vă dezvolta într-un candidat excelent la absolvire.

După absolvire…

Diplomă universitară recunoscută la nivel global

Veți primi o calificare de la principalul partener academic al Università Telematica Internazionale Uninettuno - BSBI.

Autorizație de ședere post-studiu

După finalizarea cu succes a cursului dvs., veți putea să aplicați pentru un permis de ședere post-studiu de până la 18 luni. Acest lucru vă va oferi ocazia de a profita de oportunitățile economice din Germania.

112194_110926_BSBI.png

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Berlin School Of Business & Innovation »

Ultima actualizare Octombrie 5, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Mart 2020
Mai 2020
Oct 2020
Duration
18 luni
La zi
Price
13,250 EUR
13.250 € (studenți internaționali); 7.000 € (studenți UE)
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020, Mart 2020, Mai 2020, Oct 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Feb 2020, Mart 2020, Mai 2020, Oct 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020, Mart 2020, Mai 2020, Oct 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Manali Shetty - Global MBA at BSBI

Ritesh Bharadwaj - Global MBA at BSBI

Why Study at BSBI?

BSBI - How to apply for a German student visa