Global MBA

Acest program interesant este conceput pentru a ajuta cei care doresc să înceapă o afacere sau să lanseze o carieră internațională. Alternativ, dacă doriți să treceți la o diplomă de cercetare, inclusiv un doctorat într-o zonă relevantă, MBA global vă va oferi abilitățile de care aveți nevoie pentru a avea succes.

Acest program oferă studenților abilitățile și cunoștințele celor mai noi tehnici în afaceri, management și leadership, asigurându-și că își îndeplinesc cu succes obiectivele. Veți înțelege cum să aplicați ceea ce ați învățat și să identificați tendințele care vor adăuga relevanță organizației dvs.

Programele noastre sunt predate în engleză în campusul nostru din Berlin, cu sediul în inima orașului. Cunoscut ca un hub pentru start-up-uri, Berlinul oferă multe oportunități profesionale de care elevii noștri pot profita la finalizarea cursului. Serviciile noastre de carieră sunt, de asemenea, la îndemână pentru a vă ajuta să navigați pe piața muncii.

BSBI își dorește ca elevii săi să aibă o carieră de succes, motiv pentru care oferim lecții gratuite de germană. Acestea îți îmbunătățesc capacitatea de angajare și te asigură că poți să te integrezi cu succes în forța de muncă germană la absolvire.

Primești până la 1.500 EUR din taxe de școlarizare ca student internațional sau până la 500 € dacă ești student european atunci când plătești integral 2.000 euro înainte de 31 august 2019.

Cerințe de curs

 • Vârsta minimă: 21
 • Cerințe de limbă: IELTS 6.0 (nu mai puțin de 5,5 în orice componentă), scor PTE 50 sau echivalent.
 • Documente: CV și două scrisori de referință.
 • Calificări: trebuie să aveți o diplomă de licență 2: 2 în Marea Britanie (sau orice grad echivalent recunoscut de NARIC).
 • Dacă nu îndepliniți cerințele academice, este posibil să fiți evaluați în funcție de experiența de lucru relevantă. Pentru a lua acest traseu, trebuie să aveți un minim de 3 ani de experiență de management.

Taxe

 • 12.500 € (studenți internaționali);
 • 6.500 € (studenți UE).

Vă rugăm să rețineți: de la aportul din februarie 2020, acest preț al programului va crește la:

 • 13.250 € (studenți internaționali);
 • 7.000 € (studenți UE).

Berlin Școala de Afaceri

Doriți să deveniți un lider de afaceri excepțional în domeniul dvs. ales? Școala de Business și Inovare din Berlin (BSBI) vă va ajuta să dezvoltați abilitățile cheie de management de care aveți nevoie pentru o carieră de succes.

Programele de studii BSBI au trei concepte în centrul său:

Intreprindere | Leadership | Succes

Tu vei:

 • Îmbunătățiți abilitățile de afaceri prin metode practice de predare
 • Aflați despre industria aleasă de dvs. de la cadre universitare orientate spre carieră, la vârful domeniului lor
 • Obțineți avantaje competitive prin achiziționarea de instrumente și tehnici profesionale cheie
 • Aflați cum să aplicați conceptele asupra afacerilor reale

Scopul nostru este succesul dvs .: atunci cand absolviti, in curand veti putea intra pe piata locurilor de munca ca un profesionist de inalta calificare si dupa absolvire veti fi eligibili sa aplicati un permis de sedere de 18 luni dupa studiul de studii * pentru a profita de cariera în Germania.

În timp ce studiați gradul dvs. ...

Metode de predare

Beneficiați de o abordare de predare orientată spre carieră și practică, utilizând metode precum:

 • Studii de caz
 • Vizite la expoziții și afaceri
 • Ateliere și invitați
 • Discuții de grup
 • prezentări
 • Proiecte de grup

Flexibilitate

Bucurați-vă de un program de studiu conceput astfel încât să se potrivească angajamentelor dvs. profesionale și personale.

Profitați de mediul virtual de învățare (VLE) și de a accesa sălile de curs "virtuale", ceea ce înseamnă că puteți studia din casă.

Campusul din Berlin central

BSBI a creat un mediu de studiu minunat, oferind un campus modern, recent modernizat, situat în inima Berlinului.

Orașul a fost recent clasat ca cea mai populară alegere pentru studenții internaționali care doresc să studieze în Europa **.

** Pe baza unui sondaj anual realizat de ICEF în 2018.

Conexiuni și oportunități pentru industrie

În calitate de capital de pornire al Europei, Berlinul este locul perfect pentru a învăța despre afaceri și a câștiga experiență valoroasă - orașul este un centru pentru antreprenorii care se întorc la Berlin pentru a profita de investiții și oportunități economice.

Serviciu de carieră dedicat

Experții BSBI pe carieră din campus sunt dedicați să vă ajute să vă antrenați pentru succes. Serviciile de carieră sunt adaptate nevoilor dvs. specifice și sunt concepute pentru a vă dezvolta într-un candidat excelent la absolvire.

După absolvire…

Diplomă universitară recunoscută la nivel global

Veți primi o calificare de la principalul partener academic al Università Telematica Internazionale Uninettuno - BSBI.

Autorizație de ședere post-studiu

După finalizarea cu succes a cursului dvs., veți putea să aplicați pentru un permis de ședere post-studiu de până la 18 luni. Acest lucru vă va oferi ocazia de a profita de oportunitățile economice din Germania.

112194_110926_BSBI.png

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Berlin School Of Business & Innovation »

Ultima actualizare August 7, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
18 luni
La zi
Price
12,500 EUR
12.500 € (studenți internaționali); 6.500 € (studenți UE). Vă rugăm să rețineți: începând cu aportul din februarie 2020, acest preț al programului va crește la: 13.250 EUR (studenți internaționali) și 7.000 € (studenți UE).
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Manali Shetty - Global MBA at BSBI

Ritesh Bharadwaj - Global MBA at BSBI

Why Study at BSBI?

BSBI - How to apply for a German student visa