Global MBA

Generalități

7 locații disponibile

Programul de descriere

Global MBA

Global MBA este o inițiativă comună a patru scoli de afaceri:

* Universitatea Tulane, Statele Unite ale Americii.
* Institutul Tehnologic AUTONOMO de Mexico (ITAM), Mexic.
* Universidad de los Andes (Uniandes), Columbia.
* Institutul de Studii administrative superioare (IESA), Venezuela.


Obiectivul Global MBA este de a dezvolta competențele manageriale necesare pentru a realiza o mai bună dezvoltare în afacerile internaționale.

MBA (IESA) / Master of Global Management (Tulane University): grad dublu va fi acordat.

Caracteristici: Programul

  • Regional: practicile de management Înțelegerea cele mai bune și companiile din America Latină.
  • perspectivă globală: cursuri predate în șase orașe, folosind strategia sa axat pe cazurile de afaceri importante din întreaga lume.
  • Challenger: echipamente trabjos format din patru sau mai mulți studenți din țările în care manipularea culturi diferite , este necesar și se extinde în rețea.

Global MBA se adresează studenților și absolvenților de IESA care au o experiență de management de mai mult de trei ani, interesati de a avea o viziune a dinamicii de afaceri la nivel mondial și de a identifica oportunități în arena internațională MBA.

Cerințe pentru a se califica pentru MBA Global:

  • Fiind un student sau absolvent al IESA MBA.
  • Elevii trebuie să fi absolvit cursurile de bază în macroeconomie, microeconomie, tehnici cantitative, contabilitate, finanțe, marketing, operațiuni și comportament organizațional.
  • Absolvenții trebuie să fie mai mică de 5 ani de la finalizarea studiilor lor.
  • Să demonstreze competență în limba engleză (TOEFL, IELTS, ALIGU).
    Ei trebuie să aibă trei ani de experiență de muncă în funcții de conducere.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administraţie &nbsp IESA School of Management este o organizaţie privată, non-profit care oferă un serviciu public la toate societăţii şi este independe ... Citeste mai mult

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administraţie &nbsp IESA School of Management este o organizaţie privată, non-profit care oferă un serviciu public la toate societăţii şi este independentă de grupuri economice actuale, politice, religioase sau guvernamentale. Venezuela încearcă să ofere o şcoală de prestigiu internaţional, iar restul din America Latină, o producţie academică şi intelectuală pe care înţelege provocările şi realităţile de management. &nbsp Este unul dintre cele patru şcoli de management şi de afaceri în America Latină şi 34 din lume care au acreditările trei dintre cele mai importante internaţionale, care reprezintă pentru calitatea performanţelor sale academice de predare, şi producţia intelectuală, în conformitate cu cele mai exigente standarde de calitate. &nbsp Printre obiectivele sale strategice pentru perioada 2009-2015, includ: Numărul tot mai mare de participanţi la educaţie postuniversitară şi executive. Profitabile modele de nouă generaţie, crearea şi difuzarea de cunoştinţe. Aprofundarea a participantului metodei de predare centrat de învăţare. Dezvoltarea de predare distinctive şi de cercetare în relevanţă internaţională şi locală, în special în domeniul antreprenoriatului. Ea are prezenţa în trei oraşe mari din Venezuela (Caracas, Valencia şi Maracaibo), pentru a satisface nevoile pieţei locale. În plus, prin Fundaţia pentru Studii Avansate în Management (FEG), situat în oraşul de cunoştinţe (Panama), întăreşte outreach sale şi servicii pentru America Latină. Citește mai puţin
Caracas , orasul Panama , Shanghai , Bogota , Paris , Buenavista , New Orleans + 6 Mai mult Mai Puțin