Global mba pentru directori

University of Virginia Darden School of Business

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Global mba pentru directori

University of Virginia Darden School of Business

Darden Global MBA pentru directori (GEMBA) este conceput pentru manageri cu experiență care încearcă să-și continue carierele lor internaționale în timp ce continuă să lucreze cu normă întreagă.


Programul de 21 de ore este predat de aceeași facultate de vârf care preda în celelalte programe de gradul Darden și se concentrează pe pregătirea studenților pentru a fi gata la nivel global - gata să gestioneze o afacere într-un mediu internațional și gata să conducă o organizație care face afaceri în mai multe țări. Darden atinge acest obiectiv atât prin conținutul global al curriculum-ului, cât și prin contextul în care îl livrăm.

După ce ați finalizat Darden GEMBA, veți fi pregătiți să vă dezvoltați în firme distribuite la nivel global, pe piețe, în întreaga cultură și în regiuni în curs de dezvoltare.

Locuințe internaționale

Pe tot parcursul programului, veți participa la șase reședințe internaționale - o dată în Brazilia, Europa, China și India și de două ori în Statele Unite. La aceste rezidențe, veți călători cu facultatea de vârf a lui Darden și veți urma cursuri de metodă de caz, veți vizita firme importante pe parcursul Explorării Leadershipului Global, veți dobândi cunoștințe culturale și contacte și veți învăța să lucrați peste frontierele internaționale.

Învățământ la distanță

Aproximativ o treime din cursul GEMBA se desfășoară prin intermediul învățământului la distanță. Pentru a oferi o experiență de învățare extrem de atrăgătoare între rezidențe, veți participa la cursuri live online, să lucrați pe teme individuale, să participați la proiecte de grupuri mici și întâlniri ale echipei de învățare și să vă întâlniți unul cu unul cu facultatea.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
21 luni
Locations
Statele Unite ale Americii - Charlottesville, Virginia
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Charlottesville, Virginia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala