Global OneMBA

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Un MBA autentic, executiv global

Global OneMBA este un MBA executiv internațional care în fiecare an reunește peste 100 de lideri de afaceri superiori din diverse medii manageriale și culturale din întreaga lume. Prestigiosul program Global OneMBA oferă studenților executivi toate instrumentele pentru a conduce cu succes într-un mediu global complex și a duce organizația lor dincolo.

Format

Un format part-time conceput pentru directori în posturi de cerere ridicată care includ:

 • Cursuri o dată pe lună la EGADE Business School
 • Patru rezidențe globale de o săptămână deținute la fiecare școală parteneră de program
 • Cursuri coordonate la nivel mondial cu proiecte și echipe internaționale
Durată 21 de luni
Aportul de program Septembrie
Limba Engleză

Cinci școli, patru continente, un viitor mare

Global OneMBA este un executiv unic, MBA, executat cu grijă, în parteneriat cu cinci școli de afaceri internaționale de premieră din Brazilia, China, Mexic, Olanda și Statele Unite ale Americii. În acest mediu de învățare dinamic, directori superiori din medii diverse dobândesc cunoștințe aprofundate ale organizațiilor, politicilor și culturilor multinaționale pentru a înțelege modul în care se desfășoară afacerile pe piețele dezvoltate și emergente.

Acest consorțiu unic este livrat de cinci școli de afaceri de top la nivel mondial:

122043_erasmus-logo.png

Școala de Management din Rotterdam

Universitatea Erasmus, Olanda

122044_miami-school.png

Universitatea din Miami Business School

Universitatea din Miami, Statele Unite

122045_egade-logo.png

EGADE Business School

Tecnológico de Monterrey, Mexic

122046_sao-paolo-logo.png

Școala de Administrare a Empreselor din São Paulo

Fundação Getulio Vargas, Brazilia

122047_xiamen-logo.png

Școala de Management

Universitatea Xiamen, China

Creează-ți drum prin contexte multiculturale

OneMBA depășește experiența tradițională globală MBA prin crearea unei oportunități cu adevărat imersive pentru a stabili relații cu lideri superiori din întreaga lume. Construit în jurul unui curriculum global de bază co-creat și livrat de către facultăți din toate cele cinci școli, OneMBA te provoacă simultan să explorezi probleme globale critice, în timp ce înveți cele mai bune practici de afaceri specifice fiecărei regiuni. Astfel, obțineți imaginea de ansamblu a afacerilor globale și o înțelegere profundă a contextului dvs. local.

Acest program vă va plasa în unele dintre cele mai influente regiuni economice din lume, atât pe piețele dezvoltate, cât și pe cele emergente, ceea ce vă va oferi o perspectivă globală de afaceri echilibrată, care nu este condusă de o singură școală sau cultură.

Extindeți-vă rețeaua la scară globală

Prin aderarea la un program executiv executiv, cum ar fi Global OneMBA, deveniți membru al rețelei mondiale de lideri de afaceri OneMBA, prestigioasă și diversă, stabilită în întreaga lume, care reunește aproximativ 100 de studenți actuali și peste 1100 de absolvenți.

Un curriculum cuprinzător

OneMBA oferă un curriculum cu adevărat global conceput și livrat simultan de toate cele cinci școli partenere. Veți beneficia de reședințe globale de pe patru continente și de muncă în echipă globală care se bazează pe perspectivele și expertiza diversă a colegilor dumneavoastră internaționali.

La școala de acasă, veți urmări un curriculum regional. Curriculumul regional explorează realitățile specifice fiecărei regiuni de afaceri într-un context de afaceri global, completând curriculum-ul global și îmbogățind experiența de învățare.

Până la sfârșitul acestui program, veți primi titlul de MBA, precum și Diploma OneMBA, eliberată de toate cele cinci școli partenere.

Pe scurt, Global OneMBA cuprinde:

Un format executiv global

Experiențele imersive la fiecare școală sunt elementul central al programului OneMBA. Cu fiecare reședință globală de o săptămână, veți lua cursuri pe campus, veți vizita firme locale și multinaționale, veți interacționa cu liderii de afaceri și guvern și veți lucra față în față cu cohorta și membrii echipei globale. Între timp, între fiecare reședință, vei participa la ore la patru până la șase săptămâni la EGADE Business School unde vei ajunge să explorezi realitățile specifice ale acestei regiuni de afaceri.

Un curriculum de bază global

Fiecare dintre cele cinci școli de afaceri oferă un curriculum coordonat la nivel mondial, axat pe liderii și gestionarea organizațiilor globale, operațiunile globale și managementul marketingului, finanțele corporative într-un mediu global și strategia într-un domeniu global.

Un curriculum regional

Adus în paralel cu cursurile de bază la nivel global, curriculum-ul regional a fost proiectat în mod special de facultatea de EGADE Business School a aborda realitățile din regiunea noastră.

Munca în echipă globală

Echipele globale necesită colaborare pe diverse zone orare și continente, ceea ce este o cerință fundamentală în organizațiile multiculturale din prezent. Curriculumul global prezintă proiecte care vă solicită să lucrați ca parte a unei echipe globale formată din participanți din celelalte patru școli OneMBA.

Aflați mai multe despre cerințele de admitere

Admiterea la acest MBA Executive este extrem de competitivă. Comitetul de admitere examinează cu atenție fiecare cerere, analizând fiecare aspect cantitativ și calitativ din mediul profesional și academic al solicitantului și va evalua potențialul de succes academic și de creștere profesională.

Cerințele de admitere

Experienta profesionala 8 - 10 ani minim
Interval de vârstă 30 - 52
Educaţie Diplomă de licență
Scoruri minime / medii ale testului 550/600 PAEP (sau echivalent GMAT / GRE / Evaluare executivă)
Limba Examen de competență engleză (TOEFL, IBT sau echivalent)
Cerințe suplimentare
 • Formular
 • Scorul de admitere (PAEP sau echivalent)
 • Două scrisori de recomandare profesionale
 • CV actualizat
 • Documentația oficială
 • Certificat de limba engleză (TOEFL sau echivalent)
 • O declarație de intenție
 • Interviu cu directorul programului sau cu un membru al facultății
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Citeste mai mult

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Citește mai puţin
Mexico City , Monterrey , Guadalajara , Santiago de Querétaro , Lima + 4 Mai mult Mai Puțin