Global Supermarkete MBA, Superbikes și Motorsports

Generalități

Programul de descriere

Conducerea afacerilor pe piețele în continuă dezvoltare ale Supercars și Superbikes este mai mult decât un loc de muncă; acest nou program, unic în lume, oferit de Bologna Business School în colaborare cu companiile de vârf ale "Motor Valley" oferă posibilitatea de a vă transforma cariera într-o pasiune. Global MBA / Supercars, Superbikes și Motorsports combină teoria cu experiența, datorită excelenței noastre academice și expertizei exclusive a firmelor precum Dallara, Ducati, Ferrari, Lamborghini și Toro Rosso.

Datorită partenerilor noștri corporativi, suntem în măsură să oferim burse dedicate (în plus față de cele oferite de școală) unor candidați remarcabili, cu o motivație puternică de a lucra în această industrie. Mai mult decât atât, cooperarea noastră cu companiile de motoare include gândirea de clasă de către manager și profesioniști, vizite de companie, clinici, lucrări de proiect, stagii și Global MBA dedicate oportunități de locuri de muncă.

Structura

Gradul de Master este un program de 12 luni cu normă întreagă predat în limba engleză , inclusiv 518 ore de activități de clasă, 1300 de ore de lucru individual și de grup și un stagiu de 500 de ore .

Partea academică este împărțită în trei termeni. În timpul primului semestru, studenții vor studia fundamentele managementului general, în timp ce al doilea și al treilea se vor concentra pe cursurile specifice Supercars, Superbikes și Motorsports.

Programul este completat atunci când studenții finalizează un stagiu de 500 de ore. Stagiul va ajuta elevii să-și îmbunătățească abilitățile de rezolvare a problemelor, să-și aplice cunoștințele nou dezvoltate, precum și să le ofere posibilitatea de a face față situațiilor reale care apar în lumea afacerilor.

Programele noastre oferă o experiență de învățare captivantă și satisfăcătoare oferind dimensiuni de clasă optime, prin integrarea studiilor de caz din viața reală, precum și prin oferirea posibilității studenților de a deveni parte a comunității BBS .

Dezvoltarea carierei

Crearea capacității de angajare este unul dintre obiectivele principale ale programului nostru de MBA, care se realizează prin abordarea sistematică a dezvoltării carierei, precum și printr-un efort continuu de aliniere eficientă a proiectelor profesionale ale studenților noștri cu nevoile exprimate de întreprinderi.

Stagiul de practică reprezintă o platformă profesională perfectă, în special având în vedere faptul că, la doar șase luni de la absolvire, Bologna Business School a realizat, în medie, o plasare de 90% în media generală .

Departamentul de dezvoltare a carierei va ajuta participanții să-și urmărească obiectivele de carieră și îi va sprijini pe parcursul procesului de căutare a unui loc de muncă. Acest departament specializat este dedicat explorării și împlinirii carierei. Un consilier calificat calificat va ajuta studenții cu o varietate de servicii și resurse, inclusiv strategii de căutare a locurilor de muncă, abilități de interviu, reluare a dezvoltării, evaluări de carieră / personalitate și multe altele.

Ajutor financiar

Bologna Business School oferă burse complete și parțiale pentru participanții la MBA. Toți candidații sunt eligibili pentru a aplica, indiferent de naționalitatea lor. Bursele sunt bazate pe merit (merit academic și profesional) și acoperă numai costurile de școlarizare.

MBA Global oferă burse de:

  • 35.000 de euro (bursă completă)
  • 20.000 de euro (bursă parțială)
  • 15.000 de euro (bursă parțială)
  • 10.000 de euro (bursa parțială)

Ultima actualizare Sept 2019

Despre facultate

BBS (est. in 2000) is the business school of the University of Bologna (est. A.D. 1088). BBS ranks among the most innovative business schools in Europe and is one of the most reputable institutions in ... Citeste mai mult

BBS (est. in 2000) is the business school of the University of Bologna (est. A.D. 1088). BBS ranks among the most innovative business schools in Europe and is one of the most reputable institutions in Italy. Citește mai puţin