Citește Descrierea Oficială

Programul nostru Executive MBA este singurul AMBA-acreditat program de MBA în Suedia. Este un program de management cu jumătate de normă, realizat în limba engleză peste 21 de luni, care:

- Vă inspiră să accesați cele mai recente gândiri în cadrul managementului

- Îți provoacă să aplici aceste informații noi activității tale zilnice

- Vă dă un început în reușirea într-o lume globalizată

- Oferă cunoștințe și abilități pentru a dezvolta noi afaceri

- Creează rețele valoroase, personale și profesionale

- se concentrează asupra managementului nordic și asiatic

Dacă aspiră să progreseze dezvoltarea carierei și dacă sunteți pregătit să faceți o investiție, atunci programul nostru Executive MBA este alegerea ta ideală!

Cinci motive pentru sponsorizarea talentelor de vârf:

  1. Păstrează cei mai performanți
  2. O scurtătură de experiență internațională
  3. Aplicare imediată la locul de muncă
  4. Navigați în complexitate tot mai mare
  5. Angajatorul de branding

Dacă vă gândiți să vă alăturați programului de Executive MBA din Gothenburg, probabil că sunteți deja angajat într-o discuție cu organizația dvs. de origine despre sponsorizare. Pentru a vă sprijini în aceste discuții, am elaborat un Ghid al sponsorului pe care îl puteți descărca de pe site-ul nostru.

Datele

Programul Executive MBA este un program part-time realizat în limba engleză peste 21 de luni. Există un aport pe an, începând cu prima joi din octombrie. Rețineți că folosim aplicații de rulare și de procesare pe o bază de prim-venit-primul-servi. Sesiunile programate de trei zile de curs în zilele de joi, vineri și sâmbătă se desfășoară la interval de trei săptămâni cu pauze de Crăciun și de vară. În total, veți avea aproximativ unsprezece ședințe de trei zile pe an.

Două rezidențe separate de o săptămână în Asia

Programul MBA Executive Gothenburg include două rezidențe separate de opt zile la universitățile partenere; Universitatea Zhejiang din Hangzhou și Shanghai Jaio Tong University, China și Institutul Indian de Management din Bangalore, India. Reședința în China are loc în luna aprilie în timpul celui de-al doilea mandat. Rezidența din Bangalore, India, are loc în luna ianuarie în timpul perioadei 4. Participanții la programul nostru vor călători în Asia cu programe full-time intensive. În timpul unei rezidențe, clasa petrece de obicei dimineața în campus cu ateliere academice conduse de facultatea locală. După-amiaza sunt dedicate excursilor de teren bine pregătite pentru companii și organizații multinaționale și locale. Seara este folosită pentru dezbateri și reflecție.

Program taught in:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
21 luni
Part time
Price
435,000 SEK
Deadline
Contactează şcoala
rolling admission
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
End Date
Iunie 12, 2020
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
rolling admission

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
rolling admission
End Date
Iunie 12, 2020

Robert Wu interview about Executive MBA in Gothenburg