Grad administrarea afacerilor de master

Generalități

Programul de descriere

Școala de Studii de afaceri și management sa angajat sa ofere o formare de calitate, care va avea un impact întreaga lume. Sperăm că veți găsi informațiile din această broșură utilă în timp ce lua o decizie de a inscrie.

Programul de MBA vă oferă libertatea de a experimenta o varietate de domenii, de la discipline tradiționale, cum ar fi contabilitate, economie și resurse umane, pentru a ajunge pe discipline mai contemporane, suchas Managementul Tehnologiei Informatiei, International Business, Marketing și Management Strategic. Acestea și alte unități de management de bază obligatorii sunt concepute pentru a aduce tuturor elevilor la un nivel sau experiență comună. Acestea cheie în ea, de asemenea, să se concentreze asupra abilităților de angajare, cum ar fi comunicarea eficientă, lucru în echipă, de rezolvare a problemelor, gândire critică, precum și dezvoltarea de inițiativă și de întreprindere.

Experiența de învățare pentru elevi Puea este sporită de mediu interactiv de învățare, discuții de grup, prezentări, precum și integrarea de învățare și tehnologie, oferind astfel ai un echilibru corect de cunoștințe și abilități practice teoretice care angajatorii sunt în căutarea pentru. Va oferim programe flexibile pentru a ajuta elevii atinge potențialul. Final, part-time și on-line și învățământ la distanță cursuri sunt disponibile pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Dimensiuni mici clasa asigura o pe o interacțiune, în timp ce programele sunt adaptate la interesele dvs. și obiectivelor de carieră.

Durata de studiu

Puea operează un sistem trimestru într-un an calendaristic. Acest program cuprinde patru trimestre de lucru desigur și un proiect de cercetare.

Admitere

Admiterea este la începutul fiecărui trimestru ieJanuary, mai, septembrie. Cerință Admiterea este un minim de un Bachelor'sDegree, onoruri clasa a doua de sus și de sus sau doua clasă inferioară, cu experienta de doi ani sau calificări profesionale relevante recunoscute de Senatul universitar.

Moduri de studiu

  • Full Time
  • Invatamant la Distanta (DLM)
  • Part time

Specializare

  • contabilitate
  • finanțe
  • Management Strategic
  • Marketing Management
  • Managementul Resurselor Umane
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Presbyterian University of East Africa (PUEA) is an institution of higher learning offering a Christian education founded on the ideals of Christian transformational education, research, professio ... Citeste mai mult

The Presbyterian University of East Africa (PUEA) is an institution of higher learning offering a Christian education founded on the ideals of Christian transformational education, research, professional integrity, self-reliance and service to God and humanity. Citește mai puţin