De ce Școala elvețiană de Management din Roma?

Pur și simplu pune, o educație elvețiană poartă valoare.

SUA noastră și UE acreditate de MBA grad vă oferă mai mult decât o nouă linie pe CV-ul tau. Acesta vă oferă o evadare profesionist la cariera pe care doriți, oriunde în lume.

Programul de SSM este un MBA în colaborare cu INSEEC Business School & Comunicare din Paris. Unul dintre primele 20 de scoli de afaceri din Europa.

Pentru a experimenta MBA nostru este de a merge în interiorul problemele care contează și pentru a ajunge în interiorul tău pentru puterea, aptitudinile și încrederea pe care se va dezvolta să-i facă față. În fiecare caz, de clasă, eveniment și activitate, vi se cere nu numai pentru a studia conducere, ci să-l demonstreze.

In fiecare zi, la SSM începe cu o singură întrebare: "Ce veți face" Pentru că asta e cel mai adevărat mod de a vă pregăti pentru întrebarea mai mare, care contează cel mai mult, aici și în cariera ta dincolo de campusul nostru: "Ce diferență va face tu în lume

Learning în Exersați

Elevii ar trebui să știe că sunt momente speciale care trage tot ceea ce am învățat în centrul atenției. Atunci când teorie, practică, experiența și talentul toate vin la un singur punct-o decizie ascuțită care modelează un curs definitiv de acțiune. În cazul în care nu mai este o problemă a ceea ce se poate face, dar din ceea ce va face.

Acesta este modul elvețian de a face afaceri. reputația Elveției de excelență se datorează unei forțe de muncă înalt calificată de muncă de înaltă calificare performante. Sursa această reputație este ceea ce Elveția este cunoscut pentru - educație de înaltă calitate în întreaga Europă.

Clasat printre cele mai bune programe de MBA din întreaga lume

Școala Elvețiană de Management MBA Gradul este acordat în colaborare cu INSEEC Business School, al cărei grad de MBA este clasat printre cele mai bune programe din întreaga lume și acreditat de către Asociația de MBA. Mai mult, SSM Gradul de MBA este pe deplin acreditat de IACBE și Chea-Consiliul pentru Învățământul Superior. gradul nostru de MBA este acreditat de către Departamentul Afacerilor Veteranilor din SUA. SSM este o școală de calitate certificată de EduQua, eticheta de certificare a calității elvețiene (acreditat de guvernul federal elvețian) pentru instituțiile de învățământ superior și continuă.

Abordarea noastră se concentrează pe cinci domenii:

Global & Manageriala Intelligence

Ridica la provocarea de a opera într-o lume globală. Se amestecă-up cu candidații internaționali și experiență ce înseamnă să lucreze umăr la umăr cu oameni din diferite țări, cultură și puncte de vedere.

Învățare în practică

Aflați cum puteți să ia decizii în fața unor date contradictorii, politica complexe, și presiuni intense.

Spirit antreprenorial și inovare

Exploreaza un risc potențial nou, conectați cu antreprenorii, și de a descoperi noi oportunități.

De la Roma Advantage

Roma este mai mult decât un oraș fascinant de capital europene; este o enciclopedie spectaculoasă de istorie vie. S-a spus că toate drumurile duc la Roma, iar la Roma, toate drumurile duc spre eternitate. Condiții de viață și de a studia la Roma, oferă o oportunitate rara de a experimenta o cultură, care a ajutat la mucegai lumea modernă. Vin de studiu la Școala Elvețiană de Management și merge pe aceleași caldarîm vechi, în cazul în care o dată sau de Iulius Cesar, Constantin cel Mare a trecut de-a lungul.

alumni Relații

Construi conexiuni și de a descoperi oportunități de afaceri. Ca un participant MBA, veți avea posibilitatea de a se alătura conferințe internaționale de tineret organizate de partenerii universitari SSM în Europa. În plus, aveți posibilitatea de a schimba în programul dual sau de capital de MBA, acordarea vă un stagiu plătit de șase luni de la Paris sau Londra. Dacă doriți ca să luați cariera ta la nivelul următor, ajunge la Roma. Aflați cât de gândire elvețiană va conduce cariera ta mai departe decât v-ați imaginat vreodată.

Curriculum si de predare

Clasele sunt de două ori pe săptămână: luni și joi de la 6-9pm, inclusiv două miercurea pe lună. Acest lucru vă va permite să mergeți imediat pentru locuri de muncă sau stagii câștigând experiență de muncă. În plus, în timp ce vă aflați la Roma, vă permite, să călătorească pe larg țara noastră frumoasă.

Structura cursului

 • Sept.05-29: Leadership-360 grade
 • 03-27 octombrie: Contabilitate & Management Financiar
 • Doi-24 noiembrie: Marketing Dynamics
 • Decembrie un-19 *: Investment & Wealth Management
 • 9-30 ianuarie *: comportament organizațional și managementul resurselor umane
 • Ian / februarie *: Drept și Etică Internațională
 • O-27 februarie: Globalizarea
 • Unu-30 martie: Global Macroeconomie și Finanțe
 • Aprilie / Mai: Negocierea la nivel global
 • Aprilie / Mai: Strategia competitivă
 • Iunie și Iulie: Cursuri de specializare intensivă
 • August: Teză de cercetare - studiu de auto

Specializări

Full time Programul MBA poate fi completat în diverse specializări / specializări.

 • Global Management și Conducere
 • finanțe
 • antreprenoriat
 • resurse umane
 • marketing
 • Non pentru profit
 • Managementul Luxului

Descoperiti diferenta SSM

Pe tot parcursul programului de MBA, studenții vor studia conducere, afaceri, antreprenoriat și filozofii de management care pot fi aplicate la orice rol de management în industrii variate. Scoala noastra de afaceri asemenea, oferă studenților hands-on, grupuri de conducere de experiență și discuțiile din clasă aplicabile.

Noastre internaționale acreditate de MBA include prelegeri, vizite corporative, vorbitori de vizită, exerciții de auto-evaluare și CV / consiliere stagiu. Scopul nostru este de a începe să crească rețelele elevilor din momentul în care ajung.

Elevii vor găsi, de asemenea, că locația noastră de MBA în centrul orașului permite studenților să profite de toate Roma are de oferit. Clasele sunt la câțiva pași de toate, de la Pantheon la Treptele Spaniole la Vatican.

Check out nostru program de MBA dual și nostru unic Programul MBA de capital, de asemenea. O scoala de afaceri de mare ar trebui să lucreze din greu pentru a îmbunătăți perspectivele de carieră. La SSM, asta este exact ceea ce facem pentru fiecare dintre studenții noștri.

Am caracteristică înscrierilor lunare. Incearca.

Program predat în:
Engleză
Swiss School of Management, Rome Italy

Vezi 2 mai multe cursuri de la Swiss School of Management, Rome Italy »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
1 an
Part time
La zi
Price
13,900 EUR
€ 13,900
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date