Grenoble MBA

GISMA Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Grenoble MBA

GISMA Business School

Grenoble MBA

Acest program de MBA este o calificare de afaceri de prestigiu livrate în parteneriat cu Grenoble Ecole de Management (GEM) - una dintre cele mai apreciate școli de afaceri din lume. Programul oferă o oportunitate unică de a studia o diplomă europeană de top în inima Berlinului, care deschide o gamă de oportunități de angajare pentru tineri profesioniști și absolvenți. Clasele germane gratuite ale începătorilor pentru toți elevii. Planuri de plată flexibile disponibile!

Solicitanții de succes vor studia acest MBA de la instituția triplă acreditate, Grenoble Ecole de Management. Acreditarea triplă este o onoare împărtășită de mai puțin de 1% din școlile de afaceri de elită din lume.

MBA a fost clasat printre primele 100 de Global MBA la nivel mondial, 27 în Europa și 5 în Franța, potrivit Financial Times 2017 Global MBA clasament. Grenoble Ecole de Management a fost clasat pe locul 21 în clasamentul Financial Times din Europa Times din 2017.

Pentru cine este MBA?

Acest program este conceput special pentru persoanele care doresc să facă cel mai mare pas în cariera lor. Ca un grad solicitant, cu normă întreagă, un MBA este o mare responsabilitate, dar beneficiile absolvirii unui program de acest nivel sunt incomensurabile. MBA este o provocare, dar foarte plină de satisfacții și te va diferenția de ceilalți și te vei ajuta să fii observat de potențialii angajatori.

Specializări

În timpul studiilor, studenții MBA vor putea alege una din următoarele specializări *, disponibile la campusurile GISMA Berlin și Grenoble Ecole de Management:

Specializări disponibile la GISMA Berlin:

 • Management de proiect

Specializări disponibile în Grenoble Ecole de Management la Grenoble:

 • Finanţa
 • Dezvoltarea afacerilor internaționale
 • Consultanță in management
 • antreprenoriat
 • Managementul inovării

* Vă rugăm să rețineți: fiecare specializare are loc pe parcursul a trei săptămâni în al doilea an, cu excepția Managementului de Proiect.

Pentru ca orice specializare să se desfășoare, trebuie să respecte numărul minim de participanți solicitați.

Direcția carierei

Programul de MBA este ideal pentru solicitanții care ar dori să-și consolideze cunoștințele de afaceri și să țină la curent cu cele mai recente tendințe de afaceri. Posibilitățile disponibile la finalizarea acestui program sunt numeroase.

Deținătorii de MBA vor avea acces la o serie de evenimente dedicate angajatorilor, inclusiv târguri de carieră și o serie de vorbitori executivi cu lideri în domeniul finanțelor, consultanță și recruitinguri la nivel mondial. La finalizarea programului MBA, absolvenții GISMA vor fi bine pregătiți să se aplice pentru o varietate de funcții de conducere.

Plăți flexibile

GISMA oferă planuri flexibile de plată care vă permit să împărțiți costurile programelor în trei tranșe.

Este necesar să începeți un depozit de 2.000 €.

Locul tău de studiu

Berlinul este al doilea oraș ca mărime din UE și are o afacere înfloritoare, oferind o gamă de oportunități de angajare tinerilor profesioniști și absolvenți. În plus față de istoria culturală și politică bogată, ea devine din ce în ce mai cunoscută pentru bogăția de companii de tehnologie înfloritoare și pentru un număr tot mai mare de antreprenori de succes. Germania este cea mai populară opțiune pentru studenții internaționali care doresc să studieze în Europa. Este recunoscut pentru educația de înaltă calitate și puteți experimenta acest lucru cu GISMA.

Cerințe de curs

 • Licență la nivel de licență la orice subiect, cu o medie bună a gradului
 • Cel puțin trei ani de experiență relevantă, cu normă întreagă
 • Competență engleză:
  • TOEFL - IBT: 94 (minimum 22 în fiecare bandă), bazate pe calculator: 240, pe suport de hârtie: 587
  • IELTS - 6,5 (minim 6,0 în toate zonele)
  • Examenul de competență Cambridge (CPE): A, B, C
  • Test Pearson de limba engleză (PTE) - minim 63

GMAT poate fi solicitat de la caz la caz. Veți fi anunțat după întâlnirea Consiliului de admitere dacă vi se cere să luați GMAT. Scorul țintă este de 550, cu un minim de 70% în secțiunea cantitativă (codul instituției GMAT 0365). Elevii care obțin un scor de peste 650 pot solicita Bursa de Merit GGSB GMAT. Detaliile sunt mai jos.

Nu sunt acceptate: TOEIC, Instituții / ITP TOEFL, Cambridge Engleză: Advanced (CAE) și Cambridge Engleză: În primul rând (FCE)

Durată

24 luni (campus de 12 luni) - 1 an universitar (9 luni cu normă întreagă) Proiectul final de management (FMP)

Organism de atribuire / Certificat de

Grenoble Ecole de Management (GEM)

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare December 7, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
24 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
33,000 EUR
Locations
Germania - Berlin, Berlin
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Germania - Berlin, Berlin
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala