Howard Full Time MBA

Generalități

Programul de descriere

Programul nostru de MBA dezvoltă lideri mondiali care continuă să creeze soluții inovatoare pentru probleme majore de afaceri și societate. La Howard, studenții dobândesc fundația academică și profesională de care au nevoie pentru a face o contribuție de primă clasă la comunitatea de afaceri.

Programul de zi full-time oferă educație superioară de management într-un mediu dinamic și stimulator intelectual care pregătește absolvenții să intre în economia globală ca lideri, planificatori și manageri eficienți. Absolvenții programului dezvoltă o competență solidă de cunoștințe și analitice într-o gamă largă de discipline funcționale, prin clasă și aplicații hands-on.

Curriculum-ul programului

Programul MBA constă într-un total de 54 de ore de credit pentru a finaliza programul. Toți studenții MBA sunt obligați să completeze 39 de ore de credit de cursuri de bază care oferă fundația pentru educația de afaceri absolvent.

Admitere

Programul de MBA al Howard University este deschis tuturor persoanelor care dețin o diplomă de bacalaureat sau echivalentul acesteia, de la un colegiu sau universitate acreditată la nivel național sau regional, cu sediul în Statele Unite sau în străinătate.

Materialele de înscriere și toate documentele justificative devin proprietatea confidențială a Oficiului de Admitere al MBA și nu pot fi returnate solicitantului. Aplicațiile nu sunt revizuite înainte ca toate materialele să fie primite în biroul de admitere al MBA. Aplicația trebuie să fie tipărită și toate atașamentele trebuie să fie tipărite pe hârtie de dimensiuni letter. Urmați instrucțiunile privind lungimea și formatul fiecărui atașament.

Studenti internationali

Studenții internaționali trebuie să intre în toamnă ca studenți cu normă întreagă în programul obișnuit de MBA sau unul dintre programele de studii comune. Absolvenții internaționali trebuie să prezinte sponsorizarea așa cum este determinată și publicată de universitate. Elevii trebuie să contacteze Biroul de Studii Internaționale pentru informații suplimentare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Howard University's School of Business has been a model for higher education since its founding in 1970. With dynamic academic departments, groundbreaking centers of excellence, esteemed faculty, awar ... Citeste mai mult

Howard University's School of Business has been a model for higher education since its founding in 1970. With dynamic academic departments, groundbreaking centers of excellence, esteemed faculty, award-winning programs, and over 8,000 alumni across the globe, the Howard University School of Business continues to be ranked among the top business programs in the nation. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited