Experții sunt de acord: industria aerospațială a cunoscut o creștere impresionantă în întreaga lume în ultimii ani, cu contribuții majore din partea segmentului aviației civile. În același timp, structura întregii industrii (companii aeriene, producție, MRO, aeroporturi, spațiu etc.) a suferit schimbări profunde ("cer deschis", noi jucători, noi modele de afaceri, noi tehnologii, noi segmente și piețe, zboruri de mai multe programe noi), toate crescând în mod semnificativ traficul intern și internațional de călători. Jucători noi vin pe scena și scuturând pe piață (GAFAM, BATHX).

Această creștere globală a industriei a fost alimentată de forța de muncă calificată, împreună cu un mediu de afaceri favorabil (investiții, inovare etc.). În ciuda numeroaselor oportunități pentru actorii aerospațiali, majoritatea companiilor aerospațiale se confruntă deja și se vor confrunta cu probleme de management al talentelor. Deși personalul tehnic cu înaltă calificare lucrează deja în industrie, există un deficit de manageri aerospațiali instruiți și experimentați, cu abilități puternice de conducere și capacitatea de a lucra la cele mai înalte standarde internaționale.

Tehnologia este o restructurare radicală a întreprinderilor și organizațiilor (roboți, realitate augmentată, producție aditivă, management în timp real, IoT, date mari

Acest program își propune să ofere o înțelegere generală a principalelor tendințe care modelează piața aerospațială. Industria aerospațială se confruntă cu impactul total al timpului VUCA (volatil, nesigur, complex, ambiguu). Viitorii lideri necesită mult mai mult decât cunoștințe de afaceri.

Ce este TBS Aerospace MBA?

MBA Aerospace oferă o educație de clasă mondială eficientă și convenabilă pentru manageri cu experiență care doresc să-și dezvolte competențele și conducerea internațională în domeniul aerospațial. Cu o experiență dovedită de succes, cu aproape două decenii de experiență în dezvoltarea unor lideri de înaltă performanță, Aerospace MBA este singurul program executiv global și internațional dedicat managementului aerospațial pentru afaceri și singurul MBA specializat în aerospațială acreditat de AMBA.

Programul este o experiență transformatorie concepută pentru profesioniștii care lucrează la jumătatea carierei (în medie 12 ani de experiență profesională), care includ adesea poziții de conducere și / sau responsabilitate.

Majoritatea delegatilor continua sa lucreze in timp ce studiaza (optiunea Hub) sau nu mai lucreaza temporar pentru a experimenta imersiunea completa in ecosistemul aerospatial din Toulouse (optiunea Long Haul). Ele sunt ambele părți ale aceleiași cohorte și învață împreună pe tot parcursul programului. Este necesară participarea în persoană pentru interacțiuni personale directe și bogate.

În timp ce unele tehnologii de învățare la distanță ar putea fi utilizate, Aerospace MBA se concentrează pe activități în clasă și în afara clasei pentru o experiență completă de învățare. Reuneste directori de rang inalt din diferite medii din intreaga lume pentru a experimenta un mediu de management provocator. Delegații participă activ la discuții, aducându-și experiența în clasă pentru a îmbogăți învățarea întregii cohorte.

Programul se întinde pe o perioadă de 18 luni, permițând o întrerupere între termeni. Este conceput pentru a vă oferi flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a face alegerile pe care le doriți și pentru a vă menține echilibrul între viața profesională și cea personală.

 • Sprijin puternic de la echipa de aerospațială MBA, facultate, departamente TBS și absolvenți, astfel încât delegații se pot concentra pe învățare.
 • Un curriculum robust, axat pe dezvoltarea conducerii și gândirea strategică
 • Un mediu de învățare colaborativ
 • Flexibilitatea de a alege o opțiune de planificare care să se potrivească nevoilor dvs.
 • O rețea puternică de absolvenți în Toulouse și în străinătate
 • Un singur program care acoperă întregul lanț de valori (gestionarea în industria aeronautică, aeroporturi, transport aerian, aviație, spațiu)
 • O șansă de a îmbrățișa experiența de aerospațială MBA într-un ritm care vă convine
 • Alegerea între experiența de imersiune completă (opțiunea Long Haul) sau săpăturile adânci în timp ce faceți întreruperi între module (opțiunea Hub)
 • De la înființare, programul Aerospace MBA a fost permanent re-acreditat și, în consecință, permite participanților și absolvenților noștri să beneficieze de servicii speciale de la AMBA

De ce un MBA aerospațial și nu unul general? Două grade s-au rostogolit într-unul!

Aceasta este o întrebare cheie. MBA Aerospace pregătește și pregătește manageri pentru mediul de afaceri aerospațial.

Cu toate acestea, ea are toate elementele cheie ale unui MBA generalist regulat care oferă exact aceleași fundamentale ca și în orice MBA executive de top-calitate. În timp ce studiile de caz, materialele, exemplele și proiectele sunt aplicate în sectorul aerospațial larg, subiectele și conținutul din industrii conexe sunt injectate în program (date mari, inteligență artificială, economie circulară, economie digitală, start-up-uri, mobilitate și transport ...)

Dacă doriți să faceți afaceri cu actorii aerospațiali sau doriți să mergeți mai departe în industria aerospațială, cu siguranță trebuie să fiți în acord cu aceasta. Aceasta este ceea ce face un MBA specializat, oferind toate conceptele-cheie, instrumentele și cele mai noi instrumente de management, în timp ce perfecționați mentalitatea și comportamentul strategic aerospațial. Extindeți-vă perspectiva: să fiți specializați în timp ce urmați instrucțiunile generale și să obțineți două grade în una.

Obiectivele noastre

Nu numai că vă veți afla în centrul celei mai mari regiuni aerospațiale europene, dar veți primi, de asemenea, prelegeri de la experți internaționali, beneficiați de experiență în străinătate și veți participa la proiecte interculturale datorită celor zece naționalități care participă în fiecare an.

Deoarece programul este livrat și în India, în colaborare cu Institutul Indian de Management din Bangalore (top-ranked în Financial Times), veți avea ocazia unică de a vă familiariza cu această piață în plină expansiune.

Când vă conectați cu absolvenții, veți fi conectați la directori din peste 80 de țări din întreaga lume!

Rezultatele tale

Ce valoare adăugată primiți?

Un program conceput pentru a vă îmbunătăți cariera: creați un CV îmbogățit datorită misiunilor corporative (stagii / locuri de muncă obișnuite) și pieselor specializate. Creați-vă propriul MBA personalizat, alegând cele mai potrivite ritmuri și piese specializate (secvența 5, 6 sau 7), personalizând continuu curriculum-ul și dezvoltându-vă abilitățile stabilite prin lucrul la subiecte care vă întăresc cunoștințele și expertiza în domenii specifice. Stați pe piață!

Secvenţă

Cu durata sa flexibilă (Long Haul sau Hub), programul este perfect conceput pentru a permite timp pentru a învăța fundamentele managementului, în timp ce, de asemenea, merge live cu punerea în aplicare și de testare

Dezvoltarea unor lideri de înaltă performanță în industria aerospațială:

 • Consolidarea conducerii
 • Accelerarea talentului
 • Includerea schimbărilor culturale
 • Dezvoltarea capacităților de lucru
 • Extinderea rețelelor
 • Construirea unui punct de vedere comercial

Lăsați zona dvs. de confort într-un mediu structurat

Ca student postuniversitar mai cunoscut sub numele de delegat, veți beneficia de experiență în managementul aerospațial în acțiune la nivel internațional.

Sunteți gata pentru schimbare? Sunteți gata să crească? Veți fi instruiți, stimulați și provocați pe tot parcursul programului să vă supuneți unui proces de transformare pentru a deveni lideri responsabili. Aceasta va fi o experiență care schimbă viața.

Veți aparține unei rețele globale capabile să conducă și să implementeze modificările necesare pentru a permite companiei dvs. să facă față provocărilor actuale și viitoare ale industriei aeronautice, aviației și spațiului. Mobilitatea se schimbă și trebuie să fii gata.

Perspectivele de carieră

Mediu de lucru

 • Profesori excelenți implicați în subiecte legate de industria aerospațială
 • Angajați-vă cu facultatea internațională
 • Poziția profesională puternică a facultății facilitează gândirea critică
 • Învățarea de la egal la egal este piatra de temelie a programului: veți fi încorporați într-o comunitate apropiată, cu o bogată experiență de lucru prealabilă. Imersiune completă, fără învățământ la distanță! Învățarea pe mâini.
 • Un mediu cu adevărat internațional: 15 naționalități pe cohortă în medie
 • O echipă de profesioniști dedicată programului, care rămân în contact strâns cu participanții
 • International Student Services pentru a vă susține viața și pentru a vă face experiența și mai mare

Dezvoltarea conducerii

Acest program vizează:

 • Vă oferă o cunoaștere a teoriei academice și prelegeri cu privire la conducere
 • Oferiți un mediu perfect pentru a "învăța prin a face" și pentru a dezvolta încrederea de a conduce cu integritate, reziliență și compasiune
 • Activitățile de dezvoltare a leadership-ului te învață să fii lider etic, cum să lucrezi împreună pentru a atinge un obiectiv comun, cum să-i inspira pe ceilalți și să conduci chiar și în condiții dificile.
 • Q
 • Activități de leadership pe mâini

Admitere

Câteva fapte: În medie, participanții la MBA sunt în jur de 26-28 în SUA și peste 30 în Europa cu o experiență de lucru de minim 3 până la 5 ani. Cu privire la MBA Aerospace, profilurile executive sunt chiar mai experimentate (în medie 12-15 ani de experiență de muncă). Experiența de lucru este necesară pentru a profita la maximum de programul nostru.

Cerințe de aplicare:

 • O diplomă universitară (minim o diplomă de licență sau o diplomă echivalentă profesională / non-academică)
  • Minim 5 ani de experiență profesională / profesională
  • Fluent engleză (min 7.5 pentru IELTS, 800 pentru TOEIC, 600 pentru TOEFL)
  • GMAT a recomandat admiterea

Cine suntem în căutarea profilurilor / delegaților?

Vom limita în mod deliberat numărul de participanți (maxim 40) pentru a maximiza bogăția interacțiunilor cohortelor și pentru a crea un puternic sentiment de apartenență la familia Aerospace MBA. Acest lucru este esențial pentru a obține o rețea profesională de înaltă calitate și de lungă durată!

Aplicația dvs. ar trebui să reflecte dorința dvs. de a vă adapta la mediul multicultural și de a contribui la o echipă. Spuneți-ne cum veți contribui la comunitatea TBS Aerospace și ce intenționați să atingeți.

Căutăm participanți cu o înaltă performanță:

 • în special din sectoarele aerospațial sau conexe (*), dar unele profiluri externe - cu o pasiune reală pentru acest sector - sunt binevenite pentru a impulsiona "aerul proaspăt" și noi perspective!
 • persoanele cu funcții de conducere cu potențial ridicat sau roluri funcționale cu experiență managerială de la mari organizații sau IMM-uri
 • pasionat de chestiuni legate de industria aerospațială
 • dornici să crească pentru a deveni acceleratori de strategie, schimbători de jocuri într-o rețea globală bazată pe clienți
 • și / sau responsabile de transmiterea către echipe a standardelor și valorilor ridicate.

(*) Aviație, Aeronavă, Aeroport, Producător de aeronave, Elicoptere, OEM, Dronă, Apărare, Consultanță, IT, Subcontractanți, MRO sau Automotive, Căi ferate, Transporturi, Sectoare industriale,

Apreciem candidatii cu:

 • O pasiune pentru Aerospace
 • Realizări academice
 • Progresul carierei
 • Experienta profesionala
 • Abilitati manageriale
 • Potențial de lider
 • Expunerea internațională
 • Obiective specifice carierei
 • Abilitati interpersonale bune
 • Deschidere și valori puternice
Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare October 27, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
Price
30,000 EUR
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Aerospace MBA: Boost your career in Aerospace