Citește Descrierea Oficială

International MBA

Pregatiti-va pentru succesul în afaceri multinaţionale. Pepperdine Internaţional MBA (IMBA) Programul oferă zboruri din lumea reală de învăţare atât în ​​sala de clasă şi în străinătate, în ţări din Europa, America Latină şi Asia. Programul IMBA ofera cursuri fundamentale integrantă MBA Pepperdine cu o concentraţie de electives de afaceri internaţionale şi un trimestru în străinătate pentru a vă oferi experienţa globală esenţiale pentru a reuşi în organizaţiile de astăzi multinaţionale.

program IMBA evidenţiază includ:

  • Studii în Străinătate. Îmbunătăţiţi experienţa dumneavoastră internaţionale printr-un trimestru de cursuri de afaceri absolvent la una din universităţile partenere Pepperdine din Europa, America Latină sau Asia.
  • Învăţarea limbilor străine. Gazdă, cursuri de conversaţie limbă sunt o parte integrantă a curriculum-ului şi sunt disponibile în franceză, germană, coreeană, mandarină şi spaniolă.
  • Electives în străinătate. Extinde experienţa dvs. cu cursuri electivă predat pe locaţie timp de o săptămână în străinătate numit Global Business Cursuri scurt.
  • Internship de afaceri. Câştiga experienţă practică printr-un stagiu cu o companie internationala sau multinaţionale.
  • Dublu de ieri. Studenţi eligibile pot solicita pentru a câştiga un grad două, în plus faţă de gradul IMBA, de la universităţi partenere selectate în Franţa şi Mexic. de înaltă competenţă în limba ţării-gazdă este necesară pentru gradul de dublu şi se aplică taxe suplimentare de şcolarizare.

Curriculum


Ca student, veţi fi complet scufundate în toate aspectele legate de afaceri internaţionale. În curriculum-ul dvs. de 60 de unităţi, nu veţi înţelege doar complexitatea concurenţei internaţionale, dar, de asemenea, dobândesc de afaceri esenţiale, limba, şi aptitudinile culturale.

Cerinţe de admitere


Scoala Graziadio caută studenţi cu potenţial excelent academice şi de carieră - foarte motivaţi de auto-startere, care prospera pe provocare. Am selecteze cu atenţie fiecare nouă clasă pentru a reprezenta diverse medii academice, culturale, şi profesionale. Comisia de Admitere evaluează acreditările fiecare candidat globală, inclusiv scor GMAT, experienta de lucru, calităţi de lider, performanţele academice, şi activităţi extraşcolare.

Diplomă de licenţă. Trebuie să aveţi o diplomă de licenţă, cu o medie acceptabilă punct de grad de la un colegiu acreditate la nivel regional de patru ani sau universitar.
Cerere de admitere. Tu trebuie să completeze şi să depună o cerere de la Pepperdine, inclusiv analizele necesare şi reia cu un cec platibil la Universitatea Pepperdine pentru taxe nerambursabile cerere $ 100 (taxa de cerere online: $ 50).


scor GMAT. Trebuie să aveţi un scor acceptabil pe Graduate Management Admission Test (GMAT), adoptate în ultimii cinci ani. Vă rugăm să aveţi dumneavoastră oficial GMAT scor trimis la Universitatea Pepperdine lui Graziadio Şcoala de Afaceri şi Management - Full-time program de MBA.

Scrisori de recomandare. Candidaţii trebuie să furnizeze două scrisori de recomandare. Angajat solicitanţii trebuie să prezinte scrisori de la un supervizor sau angajator; solicitanţii non-angajat ar trebui să includă cel puţin o scrisoare de la un profesor.


International MBA experienta de lucru: Un an de minim timp experienţă profesională de lucru complet necesar.


Cerinţe suplimentare pentru International Students: Oficial TOEFL sau IELTS scor (renunţa dacă ai absolvit dintr-o Statele Unite sau Marea Britanie universitate)


Vezi 7 mai multe cursuri de la The Graziadio School of Business and Management, Pepperdine University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare