Internaţionale Programul MBA

University of Phoenix in the Netherlands

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Internaţionale Programul MBA

University of Phoenix in the Netherlands

Real World Invatamantul superior care lucreaza pentru tine.

Filozofia educaţională a Universităţii şi a structurii de execuţie întruchipează participative, de colaborare, şi aplicate strategii de rezolvare a problemelor. Această abordare este facilitată de o facultate practicant de MBA ale căror pregătire avansate academice şi experienţa profesională ajuta sa integreze teoria academice cu aplicarea de metodologii de management al "celor mai bune practici curente.

Universitatea de Phoenix este recunoscută pentru a oferi programele sale de MBA la nivelul de practic şi relevanţa pe care companiile şi studenţii individuale aprecia. Feedback de la sponsorizarea companii, absolventii si studentii confirmă faptul că programele noastre să contribuie la bun început.

Universitatea din Phoenix programul de MBA este format din cursuri de bază 10 şi 3 cursuri de competenţă.


Cursuri de perfecţionare se poate renunţa, în anumite condiţii. Este posibil să se specializeze în marketing, resurse umane, contabilitate sau, după terminarea cursurilor de bază.

Programul de MBA începe cu "Învăţătura de Problemă-Based Learning". Acest curs se bazează strategii pentru succesul în modelul bazat pe problema, în contextul utilizării de cercetare şi a informaţiilor, gândirea critică, abilităţile de comunicare, şi abilităţi de negociere.

MBA: Specializare oferite la Universitatea din Phoenix

  • Contabilitate
  • Global Management
  • Health Care Management
  • Managementul Resurselor Umane
  • Marketing
  • Administraţie Publică
  • Tehnologie Management

Resurse - materialele de curs online MBA


Universitatea din Phoenix sprijină învăţarea bazată pe problema prin Resurse. Resursă oferă utilizatorilor posibilitatea de a găsi şi de a folosi învăţare active, cum ar fi organizaţiile virtuale.

Aceste depozite sunt date aşteaptă să fie exploatate. Elevii de căutare de resurse, după ce determina necesitatea unui bilanţ sau, poate, cele mai recente cercetări de piaţă. Printr-un proces riguros experimental, care implică înţelegerea a ceea ce ei nu ştiu, elevii determina ce informaţii este necesar.

Universitatea din Phoenix: FLEXnet


Universitatea din Phoenix FLEXnet combină interacţiunea în-persoană de clasă campus cu flexibilitatea de online-learning. Vă ajută să finalizeze programul de MBA si avansa in cariera de echilibrare în timp ce cererile de munca, familia, şi educaţie.

Acesta acţionează ca aceasta: Tu întâlni în clasă pentru cursuri cheie şi interacţiune echipa. Restul de timp, va interacţiona cu profesorii şi colegii prin intermediul mediului online.

Durata & Pret
Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
20 luni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
22,100 EUR
Cost per curs de 1 €. 700, -
Locations
Ţările de Jos - Rotterdam, South Holland
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Ţările de Jos - Rotterdam, South Holland
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala