Citește Descrierea Oficială

MBA internațional de acțiune de învățare este un part-time, program de amestecat care îmbrățișează filosofia învățării de acțiune. Pentru cei care caută să continue dincolo de educație de nivel master, MBA International este piatra de hotar perfectă în drumul spre succes în continuare, de învățare și descoperire.

Încă de la început, ca un student internațional MBA vă va concentra 100% pe teme relevante pentru tine și organizația dumneavoastră. Prin cercetare și discuții, veți descoperi metode de a rezolva problemele și să pună în aplicare noi planuri; aplicarea schimbare prin acțiune. Tu va finaliza șase misiuni in-house; Proiecte de acțiune de învățare (Alps) care vizează probleme de nivel departamental. Apoi finalizarea tezei, abordează o situație dificilă de organizare strategică în cazul în care diverse metodologii de cercetare, de asemenea, vin pentru a juca.Reproduce mediul Global Business

Acelea care se adresează problemelor singuri de sine stătătoare, dar cei care formează o echipă puternică și pentru a aborda o problemă într-o manieră coerentă, sinergică, pune întrebări provocatoare și să elaboreze cel mai puternic dintre formulele de schimbare, prin urmare, își dau seama că obiectivele lor într-un mod constructiv. Din acest motiv, colegii dumneavoastră, din diverse medii de afaceri, sunt echipa câștigătoare.

Evaluarea se bazează pe domeniile care sunt relevante pentru profesioniști într-o poziție de conducere; vom evalua diagnosticul problemei, planul de acțiune, cercetare de teren, evaluarea dumneavoastră a situației, și modul în care să pună în aplicare planul de a rezolva problema. În cele din urmă, vom evalua reflecție personal a situației; ceea ce ai învățat prin procesul si ce daca tot ce-ti va schimba data viitoare.

antrenori noastre specializate să încurajeze interacțiunea studenților și discuții aprinse în mediul de clasă virtuală. Instructori modul de renume și personalul nostru in-house joacă un rol vital în timpul vizitei cu noi la conferințele de rezidență internaționale. Aici aveți posibilitatea de a pune cele mai dificile întrebări, teorii a litigiilor și de schimb de experiență de inspiratie.

Cu sprijinul suplimentar bazei noastre de date imense de on-line reviste specializate, periodice și analize de management, indiferent de subiectul de interes, nu există nici o problemă în a găsi informații de actualitate, semnificative și relevante la un click al mouse-ului.

Criterii de eligibilitate

Fii un stagiar manager sau de management

- Să dețină o diplomă sau o calificare echivalentă B

- Să aibă acces la Internet și e-mail

- Pentru non-vorbitori limba engleza este necesar un test de limba TOEFL sau IELTS. Nota minimă de trecere pentru TOEFL este de 550 (hârtie); 213 (computer) sau 79/80 (internet) și IELTS 6.0. Scutirile pot fi luate în considerare ar trebui să fie limba maternă limba engleză și ați finalizat cu succes gradul în limba engleză.


- Bursa BSN

Business School Olanda (BSN) Programul de burse a realizat 60 de burse partiale disponibile pentru 2016.


Datele de începere:

  • 16 mai 2016
  • 19 septembrie 2016


Accredition:

Organizația de acreditare american, Consiliul de Acreditare pentru școli de Business și programe (ACBSP) și organizația de acreditare Elvețiană (eduQua) au acreditat BSN si a programelor sale de MBA.

NRTO, NRTO, Consiliul Olandez al Instruirii și Educației, este asociația comercială umbrelă a tuturor agențiilor private de formare și educație din Olanda. NRTO promovează interesele furnizorilor privați de instruire și educație.


Cedeo este fondată în 1980 și este o inițiativă de HR manageri din cele mai mari firme și asociații din Țările de Jos, susținut de Ministerul Afacerilor Economice. Cauza imediată pentru fundația a fost lipsa de înțelegere în calitatea ofertei de training companiei. Oferta contine de peste zeci de mii de training companie, oferite de mai mult de 8500 de organizații. Bazat pe urmarire a satisfactiei clientului executate sub cumpărători, Cedeo răspunde necesității de a inventarului și subscrie la calitatea de cumpărători de formare și dezvoltare, precum și pentru alte servicii de resurse umane-.


WIAL Business School Olanda este prima instituție europeană să devină afiliați ai Institutului Mondial pentru Action Learning (WIAL). Cu o astfel de organizație remarcabilă susținerea activităților noastre, acești pași semnalează intenția noastră de a excela chiar și mai mult ca un practicant riguros al acestei metodologii de învățare puternic.

De ce studiu aici:


Cele mai folosi metode de predare tradiționale MBA, Business School Olanda are, in limitele stabilite de NVAO, a schimbat această abordare drastic. Teoria nu fac nu doar o parte din rezultatul acestor programe Action Learning MBA, BSN include, de asemenea problemele de afaceri din viața reală și provocări în curriculum.


Atât de student și organizația poartă responsabilitatea pentru realizarea proiectului. Organizația trebuie să fie dispuși să protejeze managerul lor participante la ceva care ar putea împiedica rezultatul proiectului. Această eliberează ar trebui să fie o eroare managerul de teama de pedeapsă. Încercare și eroare este necesar pentru succesul unui proiect.

Acțiunea de învățare este: Învățarea împreună. Seturi mici sau grupuri de tovarăși în adversitate să se cunoască reciproc și în structura socială a învățării de grup are loc. Tutorii nu mai curs, dar participa la abordarea problemelor noi, facilitând reorganizarea gândirii și căutarea pentru întrebările corecte. Setul este rețeaua personală a fiecărui membru.


În Learning MBA de acțiune o situație de învățare este creat în care managerii explora și de a investiga împreună, cu accent pe a pune întrebările potrivite, cu lectori bazându-se pe experiența lor pentru a facilita acest proces. Această filosofie de educație de management necesită mult efort atât din studenți și lector, mult dincolo de a împărțirii tradiționale și de absorbție a cunoștințelor.


"Dă un om un pește, să- l hrănească pentru o zi. Învață - un om să pescuiască, să- l hrănească pentru o viață "- Lao Tzu (original Learner de acțiune).

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Noem. 2019
Feb. 2020
Duration
24 luni
Part time
Price
27,500 EUR
burse partiale disponibile
După locații
După dată
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Noem. 2019
Termen limită de aplicare

Noem. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date