Internațional de MBA cu normă întreagă

The Lisbon MBA

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Internațional de MBA cu normă întreagă

The Lisbon MBA

afaceri

De ce MBA International de la Lisabona?

Lisabona MBA Internațional este un program de 1 an full-time intensiv construit pentru a vă oferi competențele de management necesare pentru lumea de afaceri de astăzi la nivel mondial.

Nimic nu se schimbă mai repede decât schimbarea însăși. Acest lucru înseamnă că managerii trebuie să fie pregătiți să răspundă unor schimbări diferite, desfășurându-se la diferite pași.

Problemele de astăzi sunt diferite de cele pe care vi sa cerut să le soluționați ieri, la fel și soluțiile! Va trebui să comandați și să combinați diferite seturi de aptitudini, să fiți creativi și adaptabili. Pe scurt, veți avea nevoie de o educație holistică în domeniul afacerilor, unde veți putea să vă dezvoltați abilitățile cognitive, de execuție și emoționale.

Există mai multe motive pentru care ar trebui să ia în considerare Lisabona MBA International:

GRADUL CATOLIC ȘI NOVA:

MBA de la Lisabona este un joint-venture între cele două școli de afaceri de top din Portugalia - Católica-Lisabona și Nova SBE. Ambele școli au fost considerate ex aequo 23 cea mai bună Școală Europeană de Afaceri din clasamentul Financial Times 2016. După absolvire, studenții noștri primesc o diplomă de MBA de la ambele școli și au, de asemenea, posibilitatea de a obține o diplomă de Master în Administrarea Afacerilor.

PARTENERIAT CU MIT SLOAN:

Luați cursuri și dezvoltați noi rețele la Școala de Management MIT Sloan în timpul unei imersiuni de o lună în Boston. Veți avea acces la profesori, biblioteci prolific și centre de învățare ale MIT, urmărind în același timp cursuri axate în special pe probleme globale în management. În plus, membrii facultății MIT vizitează campusul nostru pentru a preda cursuri și ateliere speciale. După absolvire, elevii au acces la statutul afiliat MIT.

ÎNVĂȚAREA ACȚIUNILOR:

După cursurile de bază ale MBA, finalizați o perioadă de acțiune de învățare de 2 luni care corespunde aspirațiilor dvs. de carieră în Portugalia sau în străinătate. Puteți aplica fie pentru a face un proiect de vară într-o companie, fie pentru un grup de consultanță într-un laborator internațional, fie pentru a vă începe să vă antrenați prin Startup Lisboa.

APTITUDINI SOFT & DEZVOLTARE PERSONALA:

Scopul forumului de vineri este de a vă oferi oportunitatea de a vă valorifica potențialul și abilitățile necesare pentru a vă putea trăi viitorul roluri de conducere într-un mod flexibil și adaptabil. Atelierele din cadrul Forumului de vineri vă vor permite să deveniți conștienți de identitatea, convingerile și obiceiurile dvs., să vă dați seama cum vă vor potrivi atunci când aveți nevoie să vă ocupați de contexte și situații dificile și să vă oferiți instrumente, concepte sau doar " Box "care vă vor alimenta propriile alegeri cu privire la cine sunteți și pe care doriți să deveniți lider. Acum, și în viitor, veți fi proprietarul propriei vieți și procesele de schimbare.

GLOBAL MBA RANKINGS 2017 TIMPELE FINANCIARE:

MBA de la Lisabona a fost considerat al 20-lea cel mai bun program de MBA din Europa - de către Financial Times Top 100 Global MBA 2017 Ranking. Este, de asemenea, primul în clasamentul "Experiență internațională a cursurilor" în Europa.

CONEXIUNEA CU LUMEA CORPORAȚIEI:

Unul dintre obiectivele principale ale Centrului nostru de Management al Carierei este de a extinde gama de oportunități de carieră deschise pentru dumneavoastră. Pentru a realiza acest lucru, dezvoltam continuu contacte cu lumea corporatistă. Sesiunile Corporate Insight, Micul dejun cu CEO-ul, Interviuri Mock, Competiția pentru cazurile de afaceri, Proiecte de consultanță și stagii sunt câteva dintre inițiativele pe care le puteți avea ca elev. La sfârșitul MBA veți dezvolta o rețea de contacte care vor fi esențiale pentru gestionarea carierei pe tot parcursul vieții.

STUDIU & LIVING ÎN LISABONA:

Orașul romantic și plin de viață portughez va fi baza dvs. de bază în mai multe luni de program ... Cu mâncare delicioasă, vreme fantastică și oameni primitori, luați o pauză relaxantă de la munca de clasă va fi o briză. Bine ați venit la Lisabona!

BOUTIQUE MBA CONCEPT:

Clasele de MBA de la Lisabona sunt mici pentru a maximiza învățarea și pentru a crea o sală de clasă foarte intimă unde elevii interacționează și învață de la cea mai bună facultate, dar și construiesc relații și rețele mai puternice în rândul colegilor lor, evenimente. Faceți parte din acest concept foarte unic. Locurile sunt limitate, așa că începeți astăzi!

afaceri

Programul MBA

CONDIȚII DE 1-D ȘI DE 2-D: CURSURI DE BAZĂ (JAN LA MAI)

Din ianuarie până în mai, vă veți concentra pe abilitățile și cunoștințele de bază ale administrației internaționale de afaceri prin cursuri în marketing, organizații, economie, strategie, contabilitate și finanțe.

Veți folosi, de asemenea, această perioadă pentru a începe călătoria dvs. de auto-descoperire și dezvoltare pe forumurile de vineri.

Pentru a construi fundația pentru atingerea obiectivelor de carieră, veți participa la mai multe ateliere de lucru și vom colabora cu Centrul nostru de Management al carierei.

De asemenea, considerăm că, pentru a deveni un lider cu adevărat global și pentru a concura la nivel internațional, pe lângă faptul că este fluent în limba engleză, este foarte important să avem competențe în alte limbi și, din acest motiv, solicităm ca până la sfârșitul programului Studenții noștri au cel puțin o cunoaștere practică de bază a unei alte limbi, alta decât limba engleză. Pentru studenții internaționali oferim cursuri de limbă portugheză, care reprezintă o modalitate fantastică de a învăța această limbă care este prima limbă cea mai răspândită în emisfera sudică și una dintre cele mai vorbite limbi din lume.

Clasele Portugheze

Alături de cursurile de bază, pe durata primului trimestru veți avea posibilitatea de a se îmbarca cu adevărat în cultura portugheză și de a participa la cursurile de limba portugheză (nivel intermediar sau începător), ca parte a taxelor de școlarizare. Aceste cursuri au loc după-amiaza de trei ori pe săptămână și sunt opționale.

Săptămâna inductivă

În prima săptămână, vor exista activități obligatorii ca parte a programului de carieră, care va avea loc în după-amiaza.

TERMEN DE 3R: IMMERSIA MIT (IUNIE)

Peste patru săptămâni, în luna iunie, veți aborda problemele globale în management și inovare tehnologică la Școala de Management Sloan. În timpul campusului MIT, veți avea ocazia să explorați orașele Cambridge și Boston și să experimentați viața la MIT. Veți avea, de asemenea, șansa de a interacționa cu metode de predare complet diferite, precum și de a întâlni companii inovatoare din zonă.

ÎNVĂȚĂMÂNTUL DE ACȚIUNE: INTERNSHIPUL VARĂ, LABORELE INTERNAȚIONALE SAU CUPA DE ÎNTREPRINDERIRE (JULY TO AUGUST)

Pe parcursul lunilor iulie și august, veți integra ceea ce noi numim calea de învățare a acțiunii: veți lua legătura și veți practica ceea ce ați învățat cu proiecte și companii reale pentru a vă servi cel mai bine ambițiile profesionale.

Stagiu de vară:

Pentru a câștiga experiență în lumea reală și oportunități de networking suplimentare în cadrul unei companii sau organizații din domeniul dvs. de interes. Centrul nostru de management al carierei va lucra cu dvs. individual pentru a identifica stagiul de practică potrivit pentru dvs. și pentru a-ți îndeplini obiectivele de carieră.

Laboratorul Internațional:

Dacă, în schimb, căutați o integrare internațională pe piețele braziliene, chineze sau mexicane, atunci veți fi integrați în laboratorul nostru din Portugalia-Brazilia, Portugalia-China sau Portugalia-Mexic. Această experiență de 2 luni reunește studenți de la MBA de la Lisabona, Universitatea Fudan din Shanghai, Insper din São Paulo sau EGADE din Mexic, care vor lucra la un proiect pentru o companie adevărată.

Centrul pentru spirit antreprenorial:

Dacă aveți ambiții antreprenoriale și doriți să vă înființați propria companie, Antreprenoriatul vă va oferi șansa de a explora ideile antreprenoriale și de a dezvolta abilități practice antreprenoriale, profitând în același timp de numeroasele oportunități de învățare, de evenimente de networking cu companii din domeniu și de coaching specializat cu colegii antreprenori.

Al 4-lea și al 5-lea termen: Îmbrăcați-vă cunoștințele și concentrați-vă asupra obiectivelor dvs. (SEP TO DEC)

Revenind la Lisabona la sfârșitul lunii august, veți avea oportunitatea de a vă concentra pe un anumit domeniu de management sau de a vă diversifica competențele prin selectarea cursurilor opționale. În plus, veți avea un curs integrat care vă va permite să alegeți între lucrul la un proiect de consultanță live sau dezvoltarea propriului plan de afaceri. Aceste alegeri vă vor apropia mai mult de obiectivele carierei, de a lucra și de a îmbunătăți un set foarte specific de abilități și talente. Centrul de management al carierei va lucra împreună cu dvs. pentru a dezvolta strategia perfectă și vă va oferi formarea finală pentru a vă realiza planurile de carieră.

Conducerea și dezvoltarea personală vor continua și prin Seria Forumului de vineri.

În al 5-lea an, vă aduceți și Competiția pentru cazurile de afaceri, unde veți lucra în echipe pentru rezolvarea unei probleme reale pentru o organizație cu șanse de premii speciale. Afaceri precedente au venit de la EFACEC, Grupo Pestana, UNICRE, Saphety, EDP, PT, Novabase, ES Contact, Sportzone.

 • CURRICULUMUL ACADEMIC. Programul prezintă un curriculum inovator, stimulând o analiză riguroasă, utilizarea abilităților de inteligență emoțională, comportamentul responsabil social și învățarea directă. Un curriculum care este o punte între mediul academic și lumea corporativă, între teorie și practică.
 • FORUM FORUM. Credem că experiența dvs. MBA ar trebui să fie o călătorie de auto-descoperire, atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă. Forumul de vineri vă va permite să vă explorați talentele și abilitățile în cele mai creative și neconvenționale moduri.
 • MIT IMMERSION. Prin intermediul parteneriatului nostru cu MIT Sloan, MBA International de la Lisabona vă oferă șansa de a descoperi cultura și practicile de afaceri din nord-estul rapid al Statelor Unite.
 • MANAGEMENTUL CARIEREI. Obiectivul principal al Centrului de Management al carierei este de a ajuta studenții să înțeleagă, să identifice și să-și atingă obiectivele de carieră. Lucrăm împreună pentru a extinde o gamă de oportunități de carieră deschise elevilor și dezvoltăm ateliere și activități care vizează să ofere studenților toate instrumentele necesare pentru gestionarea carierei pe tot parcursul vieții.
mba

PROCESUL DE ADMITERE A MBA

MBA de la Lisabona are un proces de admitere. În termeni practici, înseamnă că cererile sunt primite pe tot parcursul anului, iar echipa noastră de admitere examinează îndeaproape fiecare cerere.

Procesul de admitere are următorii pași:

 1. Formularul de depunere a cererii
 2. Analiza aplicațiilor
 3. interviu personal
 4. Admitere

Potențialii candidați potențiali sunt invitați la interviuri aproximativ 2 săptămâni după depunerea candidaturilor.

Deciziile Comitetului de Admitere de la Lisabona de la Lisabona sunt comunicate în termen de o săptămână după interviul personal.

TAXE DE ȘCOLARIZARE

MBA ca o investiție

Alegerea de a participa la un program de calitate MBA necesită o investiție semnificativă atât a timpului cât și a banilor. Formarea de conducere, dezvoltarea leadershipului, crearea de rețele și oportunitățile internaționale oferite de programul de la Lisabona MBA International Full Time se vor dovedi a fi de neprețuit, pe măsură ce progresează în cariera ta.

Taxele de școlarizare pentru Programul de la Lisabona MBA International Full Time 2018 se ridică la 36.000 €. Această investiție include cursuri, cazuri necesare și alte materiale educaționale, precum și zboruri și cazare la MIT, Boston. Taxele noastre nu includ cărți, cheltuieli de trai și vize.

După finalizarea MBA, studenții noștri pot obține diploma de master comun prin elaborarea și apărarea unei lucrări de proiect sub îndrumarea unui profesor. Teza de master are un cost suplimentar de 4.000 €.

MBA de la Lisabona colaborează strâns cu mai multe bănci portugheze pentru a oferi studenților condiții favorabile pentru împrumuturile educaționale În prezent, Creditul de la Lisabona MBA este oferit de CGD.

BURSE

Există o serie de burse disponibile pentru a vă ajuta să finanțeze programul de la Lisabona MBA Internațional Full Time.

Pe lângă cerințele specifice ale bursei, vom lua în considerare meritele academice și profesionale ale solicitanților, capacitatea de a contribui la program și, de asemenea, fezabilitatea obiectivelor lor de carieră după MBA.

Fapte cheie

PROGRAM: Lisabona MBA International Full Time 2018

Potrivit pentru: Profesioniști care doresc să oprească un an și se dedică exclusiv programului MBA.

Cerințe:

 • Minim 3 ani de experiență profesională (cu normă întreagă)
 • Diplomă de licență în orice domeniu
 • GMAT sau GRE
 • Proficiența în limba engleză

Durata: 12 luni

Locație:

 • Campus Campo-Lisabona și Campus Nova SBE din Lisabona, Portugalia
 • Școala de Management MIT Sloan din Boston, Statele Unite ale Americii
 • Școlile Católica-Lisabona și Nova SBE

Taxe de școlarizare: € 36.000

Termenele de aplicare

 • 30 septembrie 2017 (prima rundă)
 • 9 noiembrie, 2017 (a doua rundă)

Program

 • De luni până joi de la 9:30 la 12:45. Uneori, elevii au și cursuri în după-amiaza.
 • Vineri toată ziua.

În perioada de selecție, din septembrie până în decembrie, unele cursuri vor fi oferite seara (6:30 - 21:45) și dimineața zilei de sâmbătă (9:30 - 12:00).

Cu toate acestea, asigurați-vă că elementele oferite în programul regulat sunt suficiente pentru ca studenții să primească ECTS necesar pentru a încheia programul.

Termeni

 • Primul termen: ianuarie-martie
 • Termenul 2: martie-mai
 • Al treilea termen: iunie
 • Acțiunea de învățare: iulie-august
 • Termenul 4: septembrie-octombrie
 • Termenul 5: noiembrie-decembrie

Cursuri opționale: Al patrulea și al cincilea termen

Managementul carierei: Sprijinul este acordat pe tot parcursul anului

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 6, 2020
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Price
Preţ
38,000 EUR
Information
Deadline
Sept. 30, 2019
September 30th, 2019 (1st Round); November 8th, 2019 (2nd Round)
Locations
Portugalia - Lisbon, Lisbon
Data începerii : Ian. 6, 2020
Termen limită de aplicare Sept. 30, 2019
September 30th, 2019 (1st Round); November 8th, 2019 (2nd Round)
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 6, 2020
Portugalia - Lisbon, Lisbon
Termen limită de aplicare Sept. 30, 2019
September 30th, 2019 (1st Round); November 8th, 2019 (2nd Round)
Data terminării Contactează şcoala