Internațional mba - barcelona - nueva york

EAE Business School International

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Internațional mba - barcelona - nueva york

EAE Business School International

Early Admission Discount

Lumea afacerilor și situația actuală dinamică și extrem de competitivă a incertitudinii economice cer profesioniști calificați cu cunoștințe solide în diferite domenii de management și, în plus, cu abilități personale și profesionale, cum ar fi versatilitatea, adaptabilitatea, reflecția, determinarea și creativitatea.

Care sunt avantajele obținerii unui MBA internațional?

MBA Internațional este programul de formare managerială prin excelență, care îi pregătește pe participanți să ajungă la poziții de responsabilitate într-o companie prin dobândirea competențelor manageriale necesare pentru managementul companiilor și instituțiilor. Ca atare, în afară de formarea de management, un MBA asigură recunoașterea de către întreaga comunitate de afaceri. Prin urmare, este cel mai bun program de a câștiga și de a consolida noi instrumente și cunoștințe, prin experiență, care facilitează tranziția spre un loc de muncă mai bun în cariera noastră profesională.

MBA Internațional Barcelona / New York a fost conceput astfel încât participanții să își consolideze și să-și îmbunătățească cunoștințele în managementul și administrarea afacerilor, să lucreze cu principalele instrumente de management și să-și consolideze abilitățile și competențele manageriale.

Este Gradul un management master concentrat pe intelegerea toate domeniile implicate în managementul organizațiilor, cu o privire de ansamblu a companiei, modul în care funcționează și modul în care este organizat.

Toate acestea sunt îmbogățite de oportunitățile de rețea disponibile pentru ceilalți profesioniști participanți, cadrele didactice și profesioniștii invitați la conferințele, discuțiile și activitățile noastre, care sunt esențiale pentru îmbunătățirea poziționării profesionale.

Studentul va avea opțiunea de a încheia o ședere rezidențială de două săptămâni la Universitatea Pace (New York), la sfârșitul perioadei școlare din Barcelona sau Madrid.

Motive pentru a lua EAE Business School International MBA în Spania:

Puncte cheie

1. Studii în străinătate în New York

Elevilor li se oferă posibilitatea de a studia în străinătate la Pace Unversity (New York), o instituție privată a învățământului superior care sa angajat să ofere studenților o educație de afaceri de înaltă calitate.

2. Facultatea internațională

Unele dintre conținutul anumitor cursuri sunt predate de lectori de la universitățile partenere ale EAE și de la școlile de afaceri.

3. Programul rezidențial internațional

La finalizarea perioadei de școlarizare la Barcelona, ​​studenții au posibilitatea de a face o plasare rezidențială de două săptămâni la Universitatea Pace (New York). Acest program rezidențial este disponibil la o taxă suplimentară pentru student

4. Conferințe pentru industrii specifice

Această serie de conferințe este condusă de directori de afaceri la nivel înalt, care împărtășesc experiențele și cunoștințele lor

5. Rețele

De trei ori în cursul anului universitar, participanții vor avea ocazia să își extindă rețeaua profesională cu directorii executivi de top, în cadrul evenimentelor Coffee & CEO

6. Joc de afaceri

Experiența jocului de afaceri permite studenților să creeze și să gestioneze propria companie, testarea abilităților și cunoștințelor dobândite în prima parte a programului. Un concurs va avea loc între colegii de clasă, unde participanții vor trebui să acționeze ca un antreprenor real și să reușească.

7. Raport privind ocuparea forței de muncă

95% dintre studenții internaționali care au aplicat pentru stagii au reușit în cele din urmă să le facă.

Procesului de admitere și de studii

GRAD DUBLU

Elevii care au trecut cu succes cursul va obține Master of International MBA Barcelona - New York diplomă de la EAE Business School. În plus, studenții care îndeplinesc cerințele academice stabilite vor obține Master of International MBA Barcelona - New York diploma de la Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona). Pentru a obține diploma de la universitățile partenere, este necesar să se îndeplinească cerințele stabilite de instituții.

PROCESUL DE ADMITERE

Obiectivul principal al procesului de admitere este de a asigura aptitudinile candidaților pentru program, prin analizarea experienței lor profesionale și a CV-ului lor academic. Scopul nostru este ca toți participanții să profite la maximum de experiența pe care o oferim printr-un context în care aceștia pot dezvolta o relație pe termen lung cu colegii, profesorii și absolvenții.

Pentru a începe procesul de admitere, formularul trebuie completat astfel încât Comisia Academică a EAE să poată lua în considerare cererea. Dacă decizia emisă de Comitetul Academic pentru programul solicitat este pozitivă, candidatul își poate încheia înscrierea.

Puncte cheie

1. LEADERSHIP

Gestionarea și conducerea unei organizații datorită îmbunătățirii cunoștințelor esențiale în toate domeniile unei companii: marketing, finanțe, contabilitate, capital uman și operațiuni.

2. EFICIENT

Dezvoltarea instrumentelor și capacităților adecvate pentru conducere: lucrul în echipă, motivația, comunicarea, etica afacerii și responsabilitatea socială

3. DURABIL

Dezvoltarea în cadrul unor organizații naționale și internaționale complexe și competitive, susținute de dezvoltarea durabilă.

4. SCHIMBARE

Adaptarea și anticiparea nevoilor organizației în ceea ce privește schimbarea, pentru a rămâne competitivă.

5. MANAGEMENTUL GLOBAL

Gestionarea flexibilității organizației în vederea apariției noilor tehnologii, a noilor piețe și a evoluției societății

6. ANTREPRENORIAL

Consolidarea spiritului antreprenorial și stabilirea bazelor pentru crearea de noi întreprinderi, încurajând în același timp inovația și creativitatea

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare December 6, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
12 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
27,700 EUR
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Spania - Barcelona, Catalonia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala