Internaționale mba madrid-shanghai

EAE Business School International

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Internaționale mba madrid-shanghai

EAE Business School International

  • Early Admission Discount
  • Acest program se va desfășura în limba engleză.

Lumea afacerilor și situația actuală dinamică și extrem de competitivă a incertitudinii economice cer profesioniști calificați cu cunoștințe solide în diferite domenii de management și, în plus, cu abilități personale și profesionale, cum ar fi versatilitatea, adaptabilitatea, reflecția, determinarea și creativitatea.

Care sunt avantajele obținerii unui MBA internațional?

MBA Internațional este programul de formare managerială prin excelență, care îi pregătește pe participanți să ajungă la poziții de responsabilitate într-o companie prin dobândirea competențelor manageriale necesare pentru managementul companiilor și instituțiilor. Ca atare, în afară de formarea de management, un MBA asigură recunoașterea de către întreaga comunitate de afaceri. Prin urmare, este cel mai bun program de a câștiga și de a consolida noi instrumente și cunoștințe, prin experiență, care facilitează tranziția spre un loc de muncă mai bun în cariera noastră profesională.

MBA Internațional Madrid / Shanghai a fost conceput astfel încât participanții să-și consolideze și să-și îmbunătățească cunoștințele în managementul și administrarea afacerilor, să lucreze cu principalele instrumente de management și să-și consolideze abilitățile și competențele manageriale. Este Gradul un management master concentrat pe intelegerea toate domeniile implicate în managementul organizațiilor, cu o privire de ansamblu a companiei, modul în care funcționează și modul în care este organizat.

Toate acestea sunt îmbogățite de oportunitățile de rețea disponibile pentru ceilalți profesioniști participanți, cadrele didactice și profesioniștii invitați la conferințele, discuțiile și activitățile noastre, care sunt esențiale pentru îmbunătățirea poziționării profesionale.

Puncte cheie

1. Studiați în străinătate în Shanghai

Elevilor li se oferă posibilitatea de a studia în străinătate la Universitatea din Shanghai, o instituție privată a învățământului superior, care se angajează să ofere elevilor o educație de afaceri de înaltă calitate.

2. Facultatea internațională

Unele dintre conținutul anumitor cursuri sunt predate de lectori de la universitățile partenere ale EAE și de la școlile de afaceri

3. Conferințe pentru industrii specifice

Această serie de conferințe este condusă de directori de afaceri la nivel înalt, care împărtășesc experiențele și cunoștințele lor.

4. Rețele

Cu o serie de trei întâlniri anuale cu directori din diverse companii, Coffee & CEO, participanții au posibilitatea de a-și extinde rețeaua de contacte profesionale

5. Joc de afaceri

Experiența jocului de afaceri permite studenților să creeze și să administreze propria companie și testează abilitățile și cunoștințele dobândite în prima parte a programului într-o competiție între colegii de clasă în care s-au pus pe picioare într-un adevărat antreprenor

6. Raportul privind angajarea

95% dintre studenții internaționali care au aplicat pentru stagii au reușit în cele din urmă să le facă.

Procesul de admitere și diploma

GRAD DUBLU

Participanții care finalizează cu succes programul vor primi MBA Internațional de la EAE Business School și o diplomă de licență de la Universidad Rey Juan Carlos (Madrid Campus). În plus, participanții vor primi, de asemenea, un certificat de absolvire de la Universitatea din Shanghai.

Pentru a primi calificările acordate de EAE și de la Universitatea, participanții trebuie să îndeplinească cerințele stipulate de aceste instituții.

PROCESUL DE ADMITERE

Obiectivul principal al procesului de admitere este de a asigura aptitudinea candidaților pentru program, examinând experiența lor profesională și mediul academic.

Scopul nostru este ca toți participanții să profite la maximum de experiența oferim printr-un context în care acestea pot dezvolta o relație pe termen lung cu colegii de clasă, profesori și alumni.

Pentru a începe procesul de admitere, formularul trebuie completat astfel încât Comisia Academică a EAE să poată lua în considerare cererea. Dacă decizia emisă de Comitetul Academic pentru programul solicitat este pozitivă, candidatul își poate încheia înscrierea.

Puncte cheie

1. LEADERSHIP

Gestionarea și conducerea unei organizații prin consolidarea cunoștințelor esențiale în toate domeniile unei companii: marketing, finanțe, contabilitate, capital uman și operațiuni.

2. EFICACITATEA

Dezvoltarea instrumentelor și capacităților adecvate pentru conducere: lucrul în echipă, motivația, comunicarea, etica afacerii și responsabilitatea socială.

3. SUSTENABILITATEA

Dezvoltarea în cadrul unor organizații naționale și internaționale complexe și competitive, susținute de dezvoltarea durabilă.

4. SCHIMBARE

Adaptarea și anticiparea nevoilor organizației în ceea ce privește schimbarea, pentru a rămâne competitivă.

5. MANAGEMENTUL GLOBAL

Gestionarea flexibilității organizației în vederea apariției noilor tehnologii, a noilor piețe și a evoluției societății.

6. ANTREPRENORIAT

Consolidarea spiritului antreprenorial și pregătirea drumului pentru crearea de noi întreprinderi, încurajând în același timp inovația și creativitatea.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare December 6, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
12 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
27,700 EUR
Locations
Spania - Madrid, Community of Madrid
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Spania - Madrid, Community of Madrid
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala