De ce MBA Rotterdam?

Gândiți-vă la olandeză, gândindu-vă cariera înainte

MBA noastră internațională vă oferă mai mult decât o nouă linie pe CV-ul dvs. Vă oferă un pașaport profesionist pentru cariera pe care o doriți, oriunde în lume.

Succesul în afaceri necesită mai mult decât cunoașterea faptelor. Este nevoie de o perspectivă globală, o abordare inovatoare, o minte critică și un accent pe colaborare și sustenabilitate. La RSM, proiectăm fiecare clasă având în vedere aceste valori.

Acesta este modul olandez de a face afaceri. Este păstrat facultatea noastră și absolvenții noștri de MBA înainte de tendințe, schimburi de piață, și peisajul de afaceri de zeci de ani. Și continuă să conducă succesul personal și profesional în Europa și în întreaga lume.

Suntem în mod consecvent una dintre școlile de afaceri de top din Europa, dar nu veți găsi că ne mulțumim mult despre asta. Aceasta este o altă valoare umilină olandeză. Și știm că succesul studenților noștri, facultății și absolvenților vorbesc destul de tare.

18626_IMG_0011.jpg

Abordarea noastră se concentrează pe patru domenii:

Setarea noastră diversă vă oferă o mentalitate globală.

Aflați despre persoanele din întreaga lume, așezându-le chiar lângă ele în clasă. La RSM, 97% dintre studenții noștri de MBA sunt internațional, deci în fiecare zi lucrați în strânsă colaborare cu oameni din medii diferite.

Resursele noastre profesionale avansează cariera ta.

Luăm în serios planificarea carierei. RSM oferă coaching personal, mentorat și crearea de rețele în întreaga experiență MBA. Deci, în timp ce vă concentrați asupra stăpânirii principiilor afacerii, ne concentram pe a vă ajuta să găsiți următorul pas.

Abordarea noastră revoluționară vă face un executiv excepțional.

Descoperiți cele mai recente informații despre afaceri din mințile de vârf care le produc. Apoi, îmbunătățiți abilitatea de a conduce eficient în orice situație. Programul Personal de Dezvoltare a Leadershipului (PLD), care îi motivează pe ceilalți - și, mai important, ceea ce te motivează ca individ - pentru a învăța cum să le gestionezi mai bine.

Gândirea noastră durabilă vă pune în fața economiei globale.

Cei mai buni lideri întreprind acțiuni care beneficiază în același timp de afaceri, societate și mediu. Este o sarcină dificilă, dar absolvenții noștri de MBA sunt în fața provocării. Noi punem accentul pe afacerea durabilă în abordarea noastră și producem lideri etici în acest proces.

Abordarea noastră antreprenorială va transforma ideile în inovații

În calitate de participant la MBA, veți avea acces direct la cunoștințele și o rețea a Centrului Erasmus pentru Antreprenoriat de la Turnul de Științe Rotterdam, care găzduiește mai mult de 50 de companii inovatoare. Aici, Centrul îi ajută pe start-up-uri, IMM-uri și corporații și găzduiește evenimente de antreprenoriat.

Dacă doriți să vă duceți cariera la nivelul următor, ajungeți la Rotterdam. Aflați cum gândirea olandeză vă va conduce cariera mai departe decât ați imaginat vreodată.

18627_IMG_0435.jpg

Curriculum

Termenul 1: ianuarie - martie

Bazele managementului

Termenul 2: aprilie - mijlocul lunii iunie

Practica managementului

Termenul 3: Mijlocul iunie - august

Opțiuni avansate de carieră

Termenul 4: septembrie - decembrie

MBA electives și oportunități internaționale

Cariera ta

RSM înseamnă un ROI mare.

Cu toții vorbim limba, deci hai să vorbim de afaceri. În calitate de student, timpul și resursele pe care le investești în programul de MBA de la Full Time din Rotterdam vor genera profituri în întreaga carieră.

La RSM, lucrăm neobosit pentru a ajuta fiecare student să reușească după absolvire. Pentru unul, suntem investiți în dvs. și călătoria voastră. Cu cât faci mai bine în lume, cu atât mai mult suntem ca o comunitate profesională.

Este o premisă simplă: treaba noastră de vis vă pregătește pentru propriul teren.

Găsește-ți calea. Începeți la centru.

Centrul de dezvoltare a carierei (CDC) este principala destinație pentru serviciile de carieră. Aranjați o întâlnire și antrenorii noștri calificați vă vor cunoaște pe dumneavoastră și pe obiectivele dvs. - ce fel de muncă vă placeți, unde vreți să trăiți, ce fel de cultură de muncă vă ajută cel mai bine și multe altele.

Descoperiți diferența RSM.

După ce ne-am identificat obiectivele, vom crea un plan de acțiune care să vă ajute să ajungeți acolo. Pe parcurs, veți avea acces la o mulțime de resurse de carieră. Consultați tehnicile de interviu, îmbunătățiți abilitățile de prezentare și aflați cele mai bune practici pentru construirea rețelei profesionale.

O mare școală de afaceri ar trebui să depună eforturi pentru a-ți îmbunătăți perspectivele de carieră. În Rotterdam, asta este exact ceea ce facem pentru fiecare dintre studenții noștri.

Program predat în:
  • Engleză
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Vezi 2 mai multe cursuri de la Rotterdam School of Management | Erasmus University »

Ultima actualizare Februarie 13, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Ian 2021
Duration
1 an
La zi
Price
52,000 EUR
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2021
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Ian 2021

Location
Termen limită de aplicare
End Date