International Full-time MBA - 12 luni

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Zi virtuală deschisă 16 mai 2020!

De ce MBA Rotterdam?

Gândiți-vă la olandeză, gândindu-vă cariera înainte

MBA noastră internațională vă oferă mai mult decât o nouă linie pe CV-ul dvs. Vă oferă un pașaport profesionist pentru cariera pe care o doriți, oriunde în lume.

Succesul în afaceri necesită mai mult decât cunoașterea faptelor. Este nevoie de o perspectivă globală, o abordare inovatoare, o minte critică și un accent pe colaborare și sustenabilitate. La RSM, proiectăm fiecare clasă având în vedere aceste valori.

Acesta este modul olandez de a face afaceri. Este păstrat facultatea noastră și absolvenții noștri de MBA înainte de tendințe, schimburi de piață, și peisajul de afaceri de zeci de ani. Și continuă să conducă succesul personal și profesional în Europa și în întreaga lume.

Suntem în mod consecvent una dintre școlile de afaceri de top din Europa, dar nu veți găsi că ne mulțumim mult despre asta. Aceasta este o altă valoare umilină olandeză. Și știm că succesul studenților noștri, facultății și absolvenților vorbesc destul de tare.

126801_StudentsMBA20183.jpg

Abordarea noastră se concentrează pe patru domenii

Setarea noastră diversă vă oferă o mentalitate globală

Aflați despre oameni din întreaga lume, așezându-vă chiar lângă ei în clasă. La RSM, 97% din studenții MBA sunt internaționali, așa că în fiecare zi lucrați strâns cu oameni din medii diverse.

Resursele noastre profesionale îți avansează cariera

Luăm în serios planificarea carierei. RSM oferă coaching personal, mentorat și crearea de rețele în întreaga experiență MBA. Deci, în timp ce vă concentrați asupra stăpânirii principiilor afacerii, ne concentram pe a vă ajuta să găsiți următorul pas.

Abordarea noastră revoluționară te face un executiv excepțional

Descoperiți cele mai recente idei de afaceri din mințile de frunte care le produc. Apoi, exprimați-vă capacitatea de a conduce eficient în orice situație. Programul nostru de dezvoltare a leadershipului personal (PLD), ceea ce îi motivează pe ceilalți - și, mai important, ceea ce te motivează ca individ - astfel încât să înveți cum să le gestionezi mai bine.

Gândirea noastră durabilă vă pune în fața economiei globale

Cei mai buni lideri întreprind acțiuni care beneficiază în același timp de afaceri, societate și mediu. Este o sarcină dificilă, dar absolvenții noștri de MBA sunt în fața provocării. Noi punem accentul pe afacerea durabilă în abordarea noastră și producem lideri etici în acest proces.

Abordarea noastră antreprenorială va transforma ideile în inovații

În calitate de participant la MBA, veți avea acces direct la cunoștințele și o rețea a Centrului Erasmus pentru Antreprenoriat de la Turnul de Științe Rotterdam, care găzduiește mai mult de 50 de companii inovatoare. Aici, Centrul îi ajută pe start-up-uri, IMM-uri și corporații și găzduiește evenimente de antreprenoriat.

Dacă doriți să vă duceți cariera la nivelul următor, ajungeți la Rotterdam. Aflați cum gândirea olandeză vă va conduce cariera mai departe decât ați imaginat vreodată.

126808_CAP_0826_resized.jpg

Curriculare și predare

 • Termenul 1: ianuarie - martie
  Bazele managementului
 • Termen 2: aprilie - mijlocul lunii iunie
  Practica managementului
 • Termenul 3: mijlocul lunii iunie - august
  Opțiuni avansate de carieră
 • Termenul 4: septembrie - decembrie
  Elective MBA și oportunități internaționale

Cariera ta

RSM înseamnă un ROI mare.

Cu toții vorbim limba, deci hai să vorbim de afaceri. În calitate de student, timpul și resursele pe care le investești în programul de MBA de la Full Time din Rotterdam vor genera profituri în întreaga carieră.

La RSM, lucrăm neobosit pentru a ajuta fiecare student să reușească după absolvire. Pentru unul, suntem investiți în dvs. și călătoria voastră. Cu cât faci mai bine în lume, cu atât mai mult suntem ca o comunitate profesională.

Este o premisă simplă: treaba noastră de vis vă pregătește pentru propriul teren.

Găsește-ți calea. Începeți din centru.

Centrul de dezvoltare a carierei (CDC) este principala destinație pentru serviciile de carieră. Aranjați o întâlnire și antrenorii noștri calificați vă vor cunoaște pe dumneavoastră și pe obiectivele dvs. - ce fel de muncă vă placeți, unde vreți să trăiți, ce fel de cultură de muncă vă ajută cel mai bine și multe altele.

Descoperiți diferența RSM.

După ce ne-am identificat obiectivele, vom crea un plan de acțiune care să vă ajute să ajungeți acolo. Pe parcurs, veți avea acces la o mulțime de resurse de carieră. Consultați tehnicile de interviu, îmbunătățiți abilitățile de prezentare și aflați cele mai bune practici pentru construirea rețelei profesionale.

O mare școală de afaceri ar trebui să depună eforturi pentru a-ți îmbunătăți perspectivele de carieră. În Rotterdam, asta este exact ceea ce facem pentru fiecare dintre studenții noștri.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools.

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools. Citește mai puţin

Acreditări