Acest program de un an complet predat în limba engleză este destinat tinerilor manageri cu potențialul de a fi lideri de afaceri la nivel mondial. Programul le echipează cu o înțelegere aprofundată a contextului european al afacerilor și construiește abilitățile necesare pentru a excela în setările internaționale complexe în funcții de top management sau pentru a-și înființa propriile companii.

OBIECTIVELE PROGRAMULUI

Programul International de MBA este conceput pornind de la experiența noastră îndelungată în formarea managerilor de înaltă calificare și prin integrarea elementelor-cheie într-un program internațional. Discuțiile de caz permit participanților să facă schimb de idei cu participanți din întreaga lume. Lucrul în echipă oferă o oportunitate de a colabora cu persoane care au diferite medii profesionale și, prin urmare, au diverse perspective asupra problemelor de afaceri. Acesta este locul perfect de lansare pentru o carieră de succes în afaceri internaționale și pentru obținerea de poziții de top management.

De ce alegeți programul internațional de MBA?

· Programul combină înțelegerea teoretică cu experiența practică și dezvoltarea abilităților.

Programul este flexibil, astfel încât, atunci când aleg electives, participanții pot adapta programul la interesele lor.

· Participanții primesc sprijin personalizat prin coaching și un program personalizat de dezvoltare a carierei.

· Sunt acceptate toate tipurile de medii, ceea ce contribuie la crearea unui lot îmbogățit și variat de studenți din întreaga lume

· Metoda de caz este folosită pe scară largă pentru a reflecta provocările lumii reale, permițând participanților să dezvolte soluții inovatoare atunci când rezolvă probleme.

· Numai 9 luni de cursuri de stagii de 4-6 luni: posibilitatea de a vă îndepărta de pe piața muncii timp de numai 9 luni

CONȚINUTUL PROGRAMULUI

IMBA este un program cu normă întreagă combinată înțelegere teoretică cu experiența practică și dezvoltarea abilităților. Astfel, prin curriculum, participanții dobândesc cunoștințe esențiale în management, împreună cu capacitatea de a le aplica situațiilor concrete de afaceri.

Participanții încep programul cu un modul de fundație pentru a-și stăpâni abilitățile necesare pentru a reuși cu cursurile programului. Mai târziu, cursurile de bază oferă o bază robustă a competențelor cheie în afaceri și leadership (de exemplu, Oameni și organizații, Economie de afaceri, Management strategic).

Acestea sunt urmate de modulele "Advanced" și "Extension", care oferă candidaților o înțelegere mai profundă a problemelor complexe din lumea afacerilor (de exemplu, Managementul Inovației, Negocierile Internaționale, Managementul Resurselor Umane Internaționale) și o oportunitate de a explora diferite interese de afaceri.

Dezvoltarea obligatorie a unui "Plan de afaceri" pune teoria în practică . Pe parcursul programului, se menține o perspectivă internațională.

Procesul de aplicare

Admiterea se bazează pe aplicația online a fiecărui student disponibilă la adresa http: // apply. IESEG .fr și revizuirea documentelor necesare, precum și rezultatul unui interviu obligatoriu cu personalul de recrutare. Începând cu octombrie 2018, elevii calificați primesc cursuri de admitere.

BURSA INTERNAȚIONALĂ

Programul internațional de merit al IÉSEG cuprinde o scutire de școlarizare de 15-50%.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare November 19, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 1, 2019
Duration
1 an
La zi
Price
24,000 EUR
Deadline
Contactează şcoala
End of May for Non EU Students and End of June for EU Students
După locații
După dată
Start Date
Sept 1, 2019
End Date
Dec 31, 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
End of May for Non EU Students and End of June for EU Students

Sept 1, 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
End of May for Non EU Students and End of June for EU Students
End Date
Dec 31, 2019