International MBA

Generalități

Programul de descriere

Acest program de un an complet predat în limba engleză este destinat tinerilor manageri cu potențialul de a fi lideri de afaceri la nivel mondial. Programul le echipează cu o înțelegere aprofundată a contextului european al afacerilor și construiește abilitățile necesare pentru a excela în setările internaționale complexe în funcții de top management sau pentru a-și înființa propriile companii.

Obiectivele programului

Programul International de MBA este conceput pornind de la experiența noastră îndelungată în formarea managerilor de înaltă calificare și prin integrarea elementelor-cheie într-un program internațional. Discuțiile de caz permit participanților să facă schimb de idei cu participanți din întreaga lume. Lucrul în echipă oferă o oportunitate de a colabora cu persoane care au diferite medii profesionale și, prin urmare, au diverse perspective asupra problemelor de afaceri. Acesta este locul perfect de lansare pentru o carieră de succes în afaceri internaționale și pentru obținerea de poziții de top management.

Avantajele programului

· Programul combină înțelegerea teoretică cu experiența practică și dezvoltarea abilităților.

Programul este flexibil, astfel încât, atunci când aleg electives, participanții pot adapta programul la interesele lor.

· Participanții primesc sprijin personalizat prin coaching și un program personalizat de dezvoltare a carierei.

· Sunt acceptate toate tipurile de medii, ceea ce contribuie la crearea unui lot îmbogățit și variat de studenți din întreaga lume

· Metoda de caz este folosită pe scară largă pentru a reflecta provocările lumii reale, permițând participanților să dezvolte soluții inovatoare atunci când rezolvă probleme.

· Numai 9 luni de cursuri de stagii de 4-6 luni: posibilitatea de a vă îndepărta de pe piața muncii timp de numai 9 luni

Conținutul programului

IMBA este un program cu normă întreagă combinată înțelegere teoretică cu experiența practică și dezvoltarea abilităților. Astfel, prin curriculum, participanții dobândesc cunoștințe esențiale în management, împreună cu capacitatea de a le aplica situațiilor concrete de afaceri.

Participanții încep programul cu un modul de fundație pentru a-și stăpâni abilitățile necesare pentru a reuși cu cursurile programului. Mai târziu, cursurile de bază oferă o bază robustă a competențelor cheie în afaceri și leadership (de exemplu, Oameni și organizații, Economie de afaceri, Management strategic).

Acestea sunt urmate de modulele "Advanced" și "Extension", care oferă candidaților o înțelegere mai profundă a problemelor complexe din lumea afacerilor (de exemplu, Managementul Inovației, Negocierile Internaționale, Managementul Resurselor Umane Internaționale) și o oportunitate de a explora diferite interese de afaceri.

Dezvoltarea obligatorie a unui "Plan de afaceri" pune teoria în practică . Pe parcursul programului, se menține o perspectivă internațională.

Procesul de aplicare

Admiterea se face pe baza cererii online a fiecărui student disponibil la http: // aplica. IESEG .fr și revizuirea documentelor necesare, precum și rezultatul unui interviu obligatoriu cu personalul de recrutare. Admiterea continuă este oferită studenților calificați începând cu luna octombrie 2019 .

Bursa internațională

Bursa internațională a IÉSEG până la o scutire de 50% a școlarizării.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

IÉSEG School of Management is one of the top Business Schools in France, ranked 7th in France and 32nd overall in the Financial Times Masters in Management 2018 ranking. As a French Grande École and m ... Citeste mai mult

IÉSEG School of Management is one of the top Business Schools in France, ranked 7th in France and 32nd overall in the Financial Times Masters in Management 2018 ranking. As a French Grande École and member of the Conférence des Grandes Écoles, IÉSEG is part of the most prestigious higher education institutions in the country. Citește mai puţin

Acreditări