International MBA

Generalități

Programul de descriere

Deveniți liderul global pe care doriți să fiți.

 • Pentru candidați cu potențial ridicat, cu o experiență profesională de minimum 3 ani.
 • Master în administrarea afacerilor.
 • 12 luni.
 • Predat în engleză.
 • Lyon, Franța.

Fă-ți viitorul

Alăturați-vă unei cohorte diverse

Alăturați-vă unei cohorte variate din punct de vedere cultural și profesional care vă va oferi o experiență de primă mână în lucrul cu diferite naționalități și sectoare. Pregătiți-vă pentru o poziție de lider internațional și o rețea interesantă!

Dezvoltă un proiect de consultanță

Lucrați timp de 7 luni la proiectul de leadership antreprenorial, unde veți aborda un proiect prezentat de o companie și veți lucra direct pentru acestea. această oportunitate unică vă va permite să descoperiți un nou sector, o locație geografică sau să câștigați experiență suplimentară în domeniul dvs.

Beneficiați de o carieră dedicată

În fiecare marți, veți avea evenimente legate de carieră, cum ar fi ateliere, vizite la companii, mentorat, evenimente de networking și coaching. Cu dimensiuni mici de cohortă, veți avea șansa de a vă scufunda profund în motivații și de a vă identifica adevăratul obiectiv al carierei și pașii pe care trebuie să îi faceți pentru a reuși.

Program

Programul MBA Internațional de 12 luni a fost conceput pentru a vă oferi toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele de carieră.

Prin cursuri atent proiectate, specializări aprofundate, învățare directă și o echipă de carieră dedicată, veți lucra împreună pentru a vă dezvolta abilitățile necesare pentru a deveni un lider în domeniul dumneavoastră.

Admitere

Selectarea participantului potrivit este mai mult decât scorurile testului. La emlyon business school , luăm în considerare întregul potențial al solicitantului. Elemente cum ar fi motivația de a urma un MBA, fundalul și proiectul dvs. profesional se cântăresc la fel de mult în procedura noastră de selecție.

Dacă doriți să aveți datele de contact ale persoanei potrivite pentru a vă ajuta în orice fel de întrebări legate de program sau de procedura de selecție, puteți să vă creați spațiul personal și să obțineți detalii complete despre tabloul de bord emlyon.

Cerințele de admitere

 • Diplomă universitară (diplomă minimă de licență sau echivalent).
 • Experiență de lucru de minimum 3 ani.
 • Scor GMAT, GRE sau TAGE MAGE (Puteți trimite scorurile direct către noi folosind codurile noastre: GMAT / MBW-FX-70 și GRE / 0761).
 • Scorul de competență în limba engleză (TOEIC sau TOEFL sau IELTS sau Cambridge CPE sau PTE).
 • 2 scrisori de recomandare profesională.

Vă rugăm să rețineți:

 • Puteți aplica chiar dacă nu ați făcut încă testul GMAT / GRE / TAGE MAGE.
 • O scutire de la un test GMAT / GRE / TAGE MAGE este posibilă, dar numai în condiții specifice.

Taxe de școlarizare

 • Taxe de școlarizare: 38.500 €
 • Taxe de aplicare: 120 €

Prețurile pentru anul universitar 2020/2021 pot fi modificate. Taxele de școlarizare indicate includ taxele de administrare și apartenența pe tot parcursul vieții la rețeaua de absolvenți emlyon forever. Extinderea studiilor dincolo de durata oficială a programului este condiționată de plata unor taxe administrative de 500 € pe an.

Cariere

O gamă completă de servicii de asistență profesională de înaltă performanță

O parte integrantă a curriculum-ului, cursa dedicată MBA cu normă întreagă cuprinde o gamă completă de servicii special concepute pentru a ajuta participanții să stabilească o foaie de parcurs pentru a-și gestiona cu succes evoluțiile de carieră viitoare și viitoare.

Departamentul Servicii Cariere emlyon este aici pentru a ajuta participanții să reușească și le oferă avantajul expertizei și experienței lor, precum și o multitudine de instrumente utile pentru a-i îndruma în călătoria către găsirea unui loc de muncă de vis perfect.

O gamă de servicii dedicate

 • Ateliere de lucru

Identificați mai bine slujba care îndeplinește perfect cerințele dvs.

 • Coaching individual

Obțineți sfaturi și asistență personalizate în căutarea unui loc de muncă

 • Panouri și conferințe de experți

Pentru a vă oferi oportunități excelente pe tot parcursul anului de a vă întâlni față în față cu diferite companii și educatori pentru a discuta despre viitorul dumneavoastră

 • Instrumente online

O platformă online complet echipată pentru a vă menține căutarea în carieră actualizată și pe drumul cel bun, cu motoare valoroase de cercetare a carierei și ghiduri de locuri de muncă

 • Evenimente corporate

Evenimente care adună diferiți parteneri corporativi pentru ca dvs. să vă întâlniți cu companii, experți și recrutori pentru a desfășura interviuri, a participa la sesiuni de informare și a vizualiza prezentările companiei

 • Program de mentorat

Împărtășiți experiențe cu absolvenți MBA

 • Rețeaua de alumni

Dețineți calitatea de membru pe tot parcursul vieții într-o rețea de peste 27.000 de absolvenți din 107 țări

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

Created in 1872 and based in Lyon, France, with multiple international campuses, emlyon business school is a top European business school devoted to lifelong learning for entrepreneurial and internati ... Citeste mai mult

Created in 1872 and based in Lyon, France, with multiple international campuses, emlyon business school is a top European business school devoted to lifelong learning for entrepreneurial and international management. Citește mai puţin
Lyon , Shanghai , Paris , Lancashire , Munchen , Saint-Étienne , Casablanca + 6 Mai mult Mai Puțin