International MBA

Generalități

Programul de descriere

Deveniți liderul global pe care doriți să-l fiți

 • Pentru candidații potențiali cu o experiență profesională minimă de 3 ani
 • Master of Business Administration
 • 12 luni
 • Predat în limba engleză
 • Lyon, Franța

Fă-ți viitorul

 • Diversitate: Alăturați-vă unei cohorte variate din punct de vedere cultural și profesional care vă va oferi experiență de primă mână în lucrul cu diferite naționalități și sectoare. Pregătiți-vă pentru o poziție de lider internațional și o rețea interesantă!
 • Proiect de consultanță: Lucrați timp de 7 luni pe Proiectul de Leadership Antreprenorial unde veți aborda un proiect prezentat de o companie și veți lucra direct pentru ei. această oportunitate unică vă va permite să descoperiți un nou sector, o locație geografică sau să obțineți o experiență suplimentară în domeniul dvs.
 • Urmăriți o carieră dedicată: în fiecare marți veți avea evenimente legate de carieră, cum ar fi ateliere de lucru, vizite la companii, îndrumare, evenimente în rețea și coaching. Cu dimensiuni mici de cohorte, veți avea șansa de a vă arunca adânc în motivele dvs. și de a vă identifica adevăratul obiectiv al carierei dvs. și pașii pe care trebuie să îi luați pentru a reuși.

Program

Programul internațional de 12 luni MBA a fost conceput pentru a vă oferi toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele carierei.

Prin cursuri atent proiectate, specializări aprofundate, învățare directă și o echipă de carieră dedicată, veți lucra împreună pentru a vă dezvolta abilitățile necesare pentru a deveni un lider în domeniul dumneavoastră.

Admitere

Selectarea participantului potrivit este mai mult decât scorurile testului. La emlyon business school , luăm în considerare întregul potențial al solicitantului. Elemente cum ar fi motivația de a urma un MBA, fundalul și proiectul dvs. profesional se cântăresc la fel de mult în procedura noastră de selecție.

Dacă doriți să aveți datele de contact ale persoanei potrivite pentru a vă ajuta în orice fel de întrebări legate de program sau de procedura de selecție, puteți să vă creați spațiul personal și să obțineți detalii complete despre tabloul de bord emlyon.

Procesul de admitere pentru aportul 2020 se va desfășura lunar în perioada octombrie 2019 - iulie 2020.

Cerințele de admitere

 • Diplomă universitară (minimă de licență sau echivalent)
 • Minim 3 ani de experiență de muncă
 • Scorurile GMAT, GRE sau TAGE MAGE (puteți trimite scorurile direct la noi folosind codurile noastre: GMAT / MBW-FX-70 și GRE / 0761)
 • Scorul englez de competență (TOEIC sau TOEFL sau IELTS sau Cambridge CPE sau PTE)
 • 2 scrisori de recomandare profesionale

Vă rugăm să rețineți:

 • Puteți aplica chiar dacă nu ați făcut încă testul GMAT / GRE / TAGE MAGE
 • O exceptare de la un test GMAT / GRE / TAGE MAGE este posibilă, dar numai în condiții specifice

Procesul de admitere

Porniți aplicația online

Porniți aplicația prin portalul de aplicații online pe care îl veți găsi pe site-ul nostru.

Aici veți completa informațiile despre mediul academic și profesional, precum și motivațiile în urma aderării la MBA

De asemenea, vi se va solicita să atașați documentele justificative

Înregistrați-vă videoclipul

Vi se cere să înregistrați un videoclip cu dvs. folosind platforma online easyRECrue.

Videoclipul dvs. va fi trimis direct juriului.

Membrii juriului vor evalua videoclipul dvs. și vor trimite feedback către Consiliul de Admitere. În cazul în care juriul are întrebări suplimentare, vi se poate solicita un interviu față în față sau Skype.

Consiliul Admitere

După completarea aplicației dvs. online și înregistrarea videoclipului dvs. utilizând eayRECrue, Consiliul de admitere vă va examina cererea.

De atunci, există patru rezultate posibile:

 • Admis
 • Admisă sub condiție
 • Sunteți invitat la un interviu față în față sau Skype
 • Nu sunt admise

finanţare

Taxe de școlarizare: 38 500 €

Taxe de înscriere: 120 €

Prețurile pentru anul universitar 2018/2019 pot fi modificate. Taxele de școlarizare indicate includ taxele de administrare și apartenența pe toată durata vieții la EMLYON FOREVER. Extinderea studiilor dincolo de durata oficială a programului este supusă plății unei taxe de administrare de 500 € pe an.

Următorul aport: septembrie 2020

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Created in 1872 and based in Lyon, France, with multiple international campuses, emlyon business school is a top European business school devoted to lifelong learning for entrepreneurial and internati ... Citeste mai mult

Created in 1872 and based in Lyon, France, with multiple international campuses, emlyon business school is a top European business school devoted to lifelong learning for entrepreneurial and international management. Citește mai puţin
Lyon , Shanghai , Paris , Lancashire , Munchen + 4 Mai mult Mai Puțin