International MBA

Generalități

Programul de descriere

Neumann Business School, a stabilit o diplomă de masterat de calitate internațională, care îndeplinește standardele educației internaționale și reunește expozanți proeminenți renumiți pe plan internațional în orașul Tacna. Este un MBA Internațional care reunește calitatea academică a trei instituții de învățământ remarcabile în Chile, Spania și Peru.

Printre avantajele acestei propuneri academice se numără echipa de predare, călătoria internațională în Bogotá pentru o săptămână, realizarea simultană a tezei, platforma de învățare online, transmiterea și înregistrarea cursurilor pe Internet, accesul la beneficiile membrilor AACSB, AAPBS, CLADEA și EFMD.

120593_116463_MBA-portada-web1.jpg

obiectiv

Formarea profesioniștilor capabili să rezolve problemele, să ia decizii și să inoveze în mediul competitiv și în schimbare care caracterizează sectorul productiv. Acest lucru se realizează printr-un program care leagă teoria cu practica pentru a îmbunătăți performanța profesională a participanților.

Obiective specifice

Formați executivi de cel mai înalt nivel de conducere, capabili să elaboreze propuneri, să ia decizii și să joace cu succes roluri manageriale și manageriale.

Contribuie la capacitatea și formarea înaltă în managementul și dezvoltarea afacerilor funcționarilor publici și a funcționarilor administrației private.

Pregătiți în mod corespunzător în științele administrative și de management, diverși profesioniști care doresc să înțeleagă lumea afacerilor și administrarea organizațiilor.

Dezvoltați-vă simțul critic și exersați metodic abilitățile analitice.

Călătoria internațională

Participanții la MBA Internaționale au acces la stagii internaționale care sunt organizate în următoarele destinații:

 • BOGOTÁ - Columbia în parteneriat cu Universitatea Sergio Arboleda
 • MADRID - Spania în parteneriat cu Școala de Afaceri ITAE
 • PARIS - Franța în parteneriat cu Université de Paris

Toate călătoriile includ o agendă bazată pe conferințe academice, vizite la companii și tururi culturale.

Cerințe de admitere

Cerințele de admitere:

 1. Absolventă a unei cariere universitare profesionale, cu o durată minimă de 5 ani sau 10 semestre
 2. Experiență profesională de 3 ani sau mai mult
 3. Aprobați procesul de admitere (reluarea examinării și interviul personal)

Dosarul Postulantului:

 1. Copie legalizată a diplomei academice (aceeași trebuie să fie înregistrată în Registrul național de grade și grade al SUNEDU)
 2. Copie simplă a documentului național de identitate
 3. CV-ul documentat cu următoarele aspecte: date personale, studii efectuate, experiență de lucru, publicații, participare la evenimente academice, premii, distincții primite și asociații științifice sau culturale din care face parte.
 4. Înregistrare formulare web

Informații generale

Locul clasei: Clădirea Neumann - Av. Bolognesi 987 Tacna

Program de clasă:
Seminarii miercuri, joi și vineri între orele 19:00 și 22:00
Sărbătorile principale de la 8 la 13 și de la 4 la 9 și duminici de la 8 la 13

Durata programului: Un an universitar (2 semestre), care este din martie până în decembrie.

Dedicarea programelor: Programul are o intensitate ridicată, necesită participarea la cursuri la sfârșit de săptămână (în funcție de program) și desfășoară activitățile de învățare în restul zilelor, pe lângă evaluările la fața locului și în persoană.

Investiții necesare

Cei interesați trebuie să plătească următoarele concepte:

 • Înregistrare S /. 300 (*)
 • Înregistrare S /. 1,200 (*)
 • Drepturile de predare S /. 22 500 (**)
 • Prețuri în funcție de rata 2019.

(*) Taxele de înregistrare și de înregistrare nu se rambursează. (**) Se poate plăti în 24 de tranșe de la 750 tălpi pe lună. Reducerile se aplică pe grup, pe plată în numerar și pe acord.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Neumann Business School, es una Escuela de Postgrado reconocida por el Estado Peruano, autorizada para funcionar a través de la Resolución 400-2012-CONAFU y licenciada por SUNEDU a través de la Resolu ... Citeste mai mult

Neumann Business School, es una Escuela de Postgrado reconocida por el Estado Peruano, autorizada para funcionar a través de la Resolución 400-2012-CONAFU y licenciada por SUNEDU a través de la Resolución 163-2018-SUNEDU/CD, tras demostrar cumplir con las Condiciones Básicas de Calidad. Citește mai puţin

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited