Acest program se va desfășura în limba engleză.


Lumea afacerilor și situația actuală dinamică și extrem de competitivă a incertitudinii economice solicită profesioniști calificați cu cunoștințe solide în diferite domenii de management și, în plus, cu abilități personale și profesionale, cum ar fi versatilitatea, adaptabilitatea, reflecția, determinarea și creativitatea. Care sunt avantajele obținerii unui MBA internațional? MBA Internațional este programul de formare managerială prin excelență, care îi pregătește pe participanți să ajungă la poziții de responsabilitate într-o companie, prin dobândirea competențelor manageriale necesare pentru managementul companiilor și instituțiilor. Ca atare, în afară de formarea de management, un MBA asigură recunoașterea de către întreaga comunitate de afaceri. Prin urmare, este cel mai bun program de a câștiga și de a consolida noi instrumente și cunoștințe, prin experiență care facilitează tranziția spre un loc de muncă mai bun în cariera noastră profesională.

MBA Internațional a fost conceput astfel încât participanții să-și consolideze și să-și îmbunătățească cunoștințele în managementul și administrarea afacerilor, să lucreze cu principalele instrumente de management și să-și consolideze abilitățile și competențele manageriale. Este o diplomă de masterat de management axată pe înțelegerea tuturor domeniilor implicate în managementul organizațiilor, cu o imagine de ansamblu completă a companiei, modul în care aceasta funcționează și modul în care este organizată. Toate acestea sunt îmbogățite de oportunitățile de networking disponibile cu ceilalți profesioniști participanți, cadrele didactice și profesioniștii invitați la conferințele, discuțiile și activitățile noastre, care sunt esențiale pentru îmbunătățirea poziționării profesionale.

La sfârșitul perioadei academice a MBA Internaționale, studenții vor avea opțiunea de a se petrece o ședere rezidențială de două săptămâni la Universitatea Pace din New York, oferindu-le șansa de a-și aplica cunoștințele într-un mediu internațional.

106823_5.jpg

Topul motivelor pentru a face EAE Business School International MBA

 1. EAE MBA, unul dintre cele mai bune din lume în clasamentul Bloomberg
  EAE MBA, numit ca fiind unul dintre cele mai bune din lume, în clasamentul cel mai bun la nivel internațional al școlilor de afaceri 2018 al prestigiosului jurnal american Bloomberg Businessweek. Școlile s-au clasat pe locul 32 într-o listă cu cele mai bune școli de afaceri din lume pentru a lua un MBA în afara SUA. EAE se numără printre cele mai importante 5 școli de afaceri spaniole care urmează să fie numite pe clasificarea foarte respectată.


 2. Angajabilitate
  Serviciul de carieră profesională se concentrează pe îndrumarea și însoțirea studenților pentru a-și atinge obiectivele profesionale și pentru a-și potrivi așteptările și interesele cu piața locurilor de muncă


 3. Programul Talentului Internațional
  Programul vizează studenții care doresc dezvoltarea profesională internațională, pentru a le oferi o vizibilitate maximă în rândul companiilor multinaționale care colaborează cu EAE. Activitățile sunt astfel organizate, cum ar fi atelierele de ocupare a forței de muncă, interviurile cu capul de serviciu și accesul la consultanții internaționali de selecție din întreaga lume.


 4. Consiliul Executive MBA
  EAE, membru al Consiliului Executive MBA. Școala este membru al Consiliului Executive MBA, astfel încât toate programele sale să respecte standardele internaționale academice și de calitate cerute de asociație.


 5. Clasamentul internațional
  Evidențiează printre cei mai buni 65 dintre cei mai buni din Europa și cei mai buni 200 din lume (clasamentul QS Global MBA 2018). Pentru prima dată, acesta intră în clasamentul european al celui mai bun MBA și ajunge la Top 40 (Eduniversal Best Masters Ranking Worldwide 2018).


 6. Programul de traiectorie
  EAE MBA a fost primul program de management general care urmează să fie dat în Spania și a fost oferit acum de peste 50 de ani.


 7. Joc de afaceri
  Planul de afaceri elaborat în timpul programului și instruit de un profesor este piesa-cheie pentru International MBA. Scopul planului este de a prezenta tot conținutul obținut în program într-un proiect de creare a unei companii.


 8. Business Networking
  În cadrul ciclului Business Networking, elevii vor participa la o serie de întâlniri cu profesioniști din companii mari și alți studenți EAE, datorită cărora participanții au șansa de a-și extinde rețeaua de contacte profesionale.


 9. Major minor
  EAE a lansat pentru prima dată în Spania sistemul de metodologie majoră și minoră din America de Nord, în locul metodei opționale tradiționale.


 10. Soft Skills program
  EAE Soft Skills International MBA este destinat să ajute profesioniștii participanți să își completeze pregătirea cu mobilizarea strategică a aptitudinilor lor personale. Acesta include zece ateliere lunare independente organizate de-a lungul modelului abilităților emoționale.


 11. Programul rezidențial internațional
  La sfârșitul perioadei de studiu, studenții vor avea șansa de a face o ședere rezidențială de două săptămâni la Universitatea Pace (New York). Acest program rezidential vine la un cost suplimentar.


 12. EAE este întreprinzător
  Scopul este de a oferi resursele și mediul necesar pentru studenții întreprinzători din EAE pentru a dezvolta noi idei de afaceri.
  106825_2.jpg

Cerințe de admitere și diplomă

Cerințe de admitere

 • Minim 3 ani de experiență profesională pentru a accesa MBA.
 • Aveți un certificat de limba engleză (consultați opțiunile disponibile).
 • Aveți o diplomă de licență.


Grad dublu

Elevii care trec cu succes cursul va obține diploma internațională de MBA de la EAE Business School. În plus, studenții care îndeplinesc cerințele academice stabilite vor obține diploma de MBA Internațională de la Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona). Pentru a obține diploma de la universitățile partenere, este necesar să se îndeplinească cerințele stabilite de instituții.


Procesul de admitere

Obiectivul principal al procesului de admitere este de a asigura aptitudinile candidaților pentru program, prin analizarea experienței lor profesionale și a CV-ului lor academic. Scopul nostru este ca toți participanții să profite la maximum de experiența pe care o oferim printr-un context în care aceștia pot dezvolta o relație pe termen lung cu colegii, profesorii și absolvenții. Pentru a începe procesul de admitere, formularul trebuie completat astfel încât Comisia Academică a EAE să poată lua în considerare cererea. Dacă decizia emisă de Comitetul Academic pentru programul solicitat este pozitivă, candidatul își poate încheia înscrierea.

106724_admissing_process_eae_business_school_en_0.jpg

Oportunități de carieră

EAE evaluează competențele pe care companiile le apreciază cel mai mult și le transmite studenților pentru a-și facilita angajarea. Scopul este atingerea nivelului de dezvoltare cerut de piața muncii.


Unele fapte din raportul nostru privind ocuparea forței de muncă 2017:

 • 93% dintre absolvenți își găsesc un loc de muncă în decurs de 6 luni de la finalizarea Masterului, iar 41% găsesc un loc de muncă înainte de a-și termina programul
 • 34% au majorat salariul cu până la 30% în decurs de un an de la finalizarea comandantului
 • 67% dintre studenți au primit o oportunitate de angajare pe una din căile disponibile prin intermediul EAE Business School
 • 74% acceptă o nouă ofertă profesională după absolvire
Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la EAE Business School International »

Ultima actualizare December 19, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
12 luni
La zi
Price
27,500 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date