International MBA

Generalități

Programul de descriere

Informații generale ale MBA

Master Business Administration International HispanoLuso (MBA IHL), este creat pentru a răspunde nevoilor tot mai mari de companii de a încorpora tinerii profesioniști cu o realitate modernă, utilă și adaptată la business în profilul său cel mai internațional.

Abilitatea de a conduce echipe de oameni și de a lua decizii în medii globale și multiculturale în schimbări și transformări constante.

Caracterul internațional al Maestrului marchează șederea sa de 4 luni în capitala portugheză (Lisabona), astfel încât programul de formare să fie împărțit între Spania și Portugalia. În plus, studentul va efectua stagii într-o companie la alegerea lor care poate fi în Spania sau Portugalia timp de 3 luni.

 • Modalitate: MBA IHL este un program face-to-face. Cu orele de luni până vineri.
 • Durata: Durata durează 12 luni, iar 3 luni sunt pentru stagii profesionale.
 • Locul de desfășurare: În Badajoz (Spania) și în Lisabona (Portugalia).
 • Începutul programului: Programul are două date de început: septembrie și februarie.

Internaționalizarea ITAE Business School fost instituită încă de la început ca un obiectiv esențial pentru o poziție diferențiată.

De ce să alegeți MBA International Hispano-Luso

 • Singurul vorbitor spaniol din lume: Proiecția internațională vă va duce mai departe. Într-o lume mai globalizată decât oricând, urmărirea unui maestru internațional reprezintă cea mai mare garanție a succesului profesional.
 • Îmbogățirea experiențelor: Studierea în străinătate este una dintre cele mai bogate experiențe pe care un student le poate avea. Veți studia în două țări, dar veți cunoaște mai multe culturi care vă vor face să crească personal și profesional.
 • Portugheza ca link: Veți învăța limba portugheză în doar un an, una dintre cele mai vorbite limbi din lume. Toți studenții noștri recunosc că, prin metoda noastră, pot urma cursurile în limba portugheză perfect fără cunoașterea prealabilă a limbii și termină să o vorbească fluent la sfârșitul cursului.
 • Orientarea internațională: companiile caută din ce în ce mai multe profiluri cu o vocație internațională, astfel încât curriculum-ul dvs. să devină mai atractiv și să vă multiplice șansele pentru viitor.
 • Facilitatori de talente: Pentru a lucra în companie, cea mai bună pregătire este să înveți din partea companiei. Vorbitorii sunt profesioniști capabili să completeze perfect zonele didactice, tehnice și teoretice cu o viziune reală și practică a fiecărei zone a lumii afacerilor. Profesioniști care trăiesc zilnic realitatea care îi mută pe participanți în programe.
 • Metodologia de succes: Metodologia de predare este, fără îndoială, una din piesele-cheie care susțin succesul ITAE Business School , abordând realitatea utilă și practică a tuturor domeniilor companiei. Veți obține cele mai multe cunoștințe academice prin metoda "Învățare prin practică", astfel încât veți găsi utilitatea a ceea ce ați învățat.
 • Activități care vă aduc mai aproape de realitatea sectorului: Seminarii, forumuri, întâlniri de afaceri "în afara ușii" Învățarea în afara sălii de clasă mărește contactul cu lumea afacerilor și antreprenorii, astfel încât veți vedea o rețea de contacte îmbogățită.
 • Un program de internship pentru a câștiga experiență: Veți desfășura practici care vă vor permite să puneți în practică tot ceea ce ați învățat și să completați formarea în departament și companie care se potrivește cel mai bine nevoilor și așteptărilor fiecărui student.

De ce un MBA:

 • 01 Un program printre cele mai bune
 • 02 O schimbare de 180º
 • 03 Dezvoltarea profesională reușită
 • 04 Un factor de diferențiere
 • 05 Traieste o experienta unica
Ultima actualizare Decembrie 2018

Despre facultate

ITAE Business School es una Escuela de Negocios con un origen único y particular. Heredera de la antigua ITAE, es una Institución independiente ideológica y financieramente, que adquiere su marca y su ... Citeste mai mult

ITAE Business School es una Escuela de Negocios con un origen único y particular. Heredera de la antigua ITAE, es una Institución independiente ideológica y financieramente, que adquiere su marca y su know how. Su razón de ser y su existencia corresponden a la voluntad de unos profesionales de dar formación de excelencia a la sociedad. Citește mai puţin