JD / program de MBA

Generalități

Programul de descriere

Programul MBA / Juris Doctor (JD) a fost creat astfel încât o persoană să-și integreze experiența educațională în domeniul afacerilor și dreptului. Deoarece personalul de conducere și avocații corporativi au considerații și obiective individuale, luând simultan cursuri de drept și de afaceri, studentul poate obține o înțelegere a afacerilor comerciale din două puncte de vedere diferite.

Acest program a fost stabilit astfel încât o persoană să-și poată integra experiența educațională în domeniul dreptului și al afacerilor. Deoarece personalul de conducere și avocații corporativi au considerații și obiective individuale, luând simultan cursuri de drept și de afaceri, studentul poate obține o înțelegere a afacerilor comerciale din două puncte de vedere diferite.

În cadrul structurii programului dual, Dedman School of Law va acorda douăsprezece ore de credit academic pentru gradul JD (87 de ore) pentru finalizarea satisfăcătoare a cerințelor academice ale programului de MBA. În mod similar, Cox va acorda doisprezece ore de credit academic pentru gradul de MBA (60 de ore) pentru satisfacerea completă a cerințelor academice ale programului JD. Un candidat JD / MBA va finaliza 75 de ore de școală și 48 de ore de afaceri pentru un total de 123 de ore de credit absolvent. În cazul în care există o disparitate între rata de școlarizare a Școlii de Drept și cea a Școlii Cox, rata de școlarizare a Școlii de Drept se va aplica cursurilor luate din curriculum.

Pentru a fi admiși în programul comun, solicitanții trebuie să aplice ambelor programe. Cererile de admitere ar trebui adresate atât școlii de drept, cât și școli de afaceri, cu afirmația că acestea sunt pentru programul JD / MBA. Pentru mai multe informații, contactați Adjunctul MBA sau Biroul de Admitere la Școala de Drept.

Programul JD / MBA este conceput astfel încât gradele combinate să fie primite în patru ani. Programul trebuie urmărit cu normă întreagă. Elevii înscriși în programul de studii comune trebuie să completeze toate cerințele de performanță, de absolvire și non-credit ale programelor JD și MBA.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, ... Citeste mai mult

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, Financial Times, Forbes, U.S. News & World Report and The Wall Street Journal rank SMU Cox among the top business schools in the nation and around the world. Citește mai puţin