Johnson Cornell Tech MBA

Tehnologia transformă fiecare aspect al afacerii - de la relațiile de marketing și relații cu clienții cu dezvoltarea produselor și lanțul de aprovizionare - alimentând un mediu competitiv care recompensează cei mai inovativi și antreprenoriști. MBS Johnson- Cornell Tech oferă studenților abilitățile de leadership, management și teamwork pentru companiile dinamice de tehnologie și echipele de produse.

Un MBA complet Johnson cu un focus de tehnologie

Johnson- Cornell Tech MBA este acordat de către Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management de la Universitatea Cornell, una dintre primele 15 școli de afaceri din țară, potrivit US News

Viteza de neegalat pe piață: Tehnologia MBA se bazează pe un model educațional imersiv, care vă permite să finalizați programul în doar un an, astfel încât să vă petreceți mai puțin timp din forța de muncă și să începeți să câștigați recompensele studiului mult mai devreme decât ați face cu un MBA tradițional.

Experiență de neegalat: Tehnologia MBA este structurată în jurul a trei piloni experimentali: un prim semestru imersiv la campusul Cornell din Ithaca, unde veți lua cursurile de bază de afaceri cu alți studenți Johnson MBA; un proiect Studio Studio, în care dumneavoastră și o echipă inter-funcțională de colegi de clasă, care include studenți de drept, de inginerie și informatică va dezvolta o soluție bazată pe tehnologie pentru o nevoie strategică de afaceri a unui client real; un proiect Startup Studio, în care dumneavoastră și echipa dvs. veți dezvolta o nouă idee de afaceri de la concept la lansare.

Neîncredere în încredere și credibilitate: Veți câștiga gradul dvs. în inima comunității vibrante de pornire a tehnologiei din New York, colaborând cu membri ai facultăților ale căror cercetări și idei - precum și propria activitate antreprenorială - modelează evoluția tehnologiei și a afacerilor . De asemenea, veți freca umerii cu unii dintre cei mai inovatori lideri de afaceri ai națiunii, astfel încât să absolvi experiența, rețeaua și recunoașterea numelui de care aveți nevoie pentru a concura și a reuși în orice piață.

Cine ar trebui să aplice?

Ar trebui să aplicați la MBA Johnson Cornell Tech dacă aveți o pasiune pentru tehnologie și un spirit antreprenorial. O experiență digitală puternică este necesară, având un background în domeniul științei și al ingineriei preferate. Un fundal digital poate include activități precum marketingul digital, proiectarea, dezvoltarea de software, prototipuri și alte activități conexe. În general, Comitetul de Admitere se așteaptă ca fiecare candidat să fie un gânditor critic, un lider demonstrat, un comunicator puternic și un rezolvator de probleme. Comitetul de Admitere își ia deciziile pe baza succesului academic anterior, a realizărilor profesionale, a caracterului și a promisiunii profesionale.

Un MBA de un an și de doi ani MBA sunt, de asemenea, oferite în Ithaca de Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management de la Universitatea Cornell pentru profesioniști care caută dezvoltarea de conducere și expertiza de management, mai degrabă decât Cornell Tech imersiune experiență în tehnologie și antreprenoriat.

Subiecte acoperite

 • Știința datelor
 • Marketing digital
 • Modele de afaceri
 • Startup Finance
 • Strategia tehnică
 • negocierile

CURS CURSAT

iTrek

Credite 1.50

Programul Tech MBA este notabil pentru experiențele de învățare proactive și practice ale studenților prin intermediul proiectelor și interacțiunilor cu întreprinderile nou-înființate, companiile mari de tehnologie și companiile care implementează tehnologii perturbatoare. Călătoria către Israel intră în acest domeniu. Obiectivul principal al trek-ului este de a implica studenții într-un mod activ și semnificativ cu firmele din economia digitală; să înțeleagă provocările cu care se confruntă; pentru a interacționa și a experimenta lucrul cu oamenii și inițierea unei culturi diferite și pentru a obține o perspectivă care să îi ajute pe elevi în viața lor profesională. Înaintea trecerii, elevii lucrează în echipe pe un proiect de consultanță cu o lansare israeliană pentru a ajuta la rezolvarea unor provocări cu care se confruntă firma. În timpul trecerii în sine, studenții vizitează companiile și prezintă soluția lor la lansare, alții în clasa iTrek și oaspeții din afară, cum ar fi VC, investitorii îngerilor și bancherii.

Cariere în câmp

 • Manager de produs
 • Product Marketing Manager
 • Manager de proiect
 • Începător fondator

Curriculum

Cornell Tech Johnson Cornell Tech începe pe campusul Universității Cornell din Ithaca, New York, cu un program intensiv de afaceri de zece săptămâni și de educație de conducere de bază.

În a unsprezecea săptămână, vă veți muta în campusul din New York pentru două semestre de cursuri antreprenoriale riguroase, interdisciplinare și inovatoare. În ianuarie între cele două semestre, voi și colegii de clasă veți călători în Israel pentru a vă conecta și a prezenta soluții de afaceri pentru startupurile locale.

Într-o inovație educațională unică pentru Cornell Tech , veți participa, de asemenea, la o experiență cu experiență Studio, în care vă veți dezvolta abilitățile de team-building și leadership dezvoltând în același timp o idee de produs nouă ca răspuns la nevoile strategice ale unei organizații reale și creați propria dvs. pornire.

Ce ar putea arăta programul tău

În timpul verii, veți pune fundația pentru Tech MBA pe campusul Universității Cornell din Ithaca cu un program intensiv de 10 săptămâni de cursuri principale de afaceri și leadership.

În semestrul de toamnă, veți trece la campusul NYC al Cornell Tech . În mod obișnuit, vă veți petrece dimineața la cursuri legate de antreprenoriatul tehnic și după-amiezile dvs. lucrați pe proiecte în echipă în Studiourile de produs și ideile de pornire și veți învăța din întâmpinarea liderilor din industrie în Conversații în Studio.

La începutul lunii ianuarie veți călători în Israel într-o călătorie în rețea și consultați. Veți petrece restul primăverii înapoi pe campusul NYC al Cornell Tech cu mai multe cursuri de dimineață cu privire la crearea și gestionarea startup-urilor și a proiectelor bazate pe echipe în Startup Studio și Product Management în după-amiezile.

Cronologie aplicație

Cererea 2018-2019 va fi disponibilă marți, 1 august 2017. Termenele de depunere a cererilor sunt următoarele:

Runda 1 - joi, 5 octombrie 2017 la ora 11:59 ET

Runda 2 - miercuri, 15 noiembrie 2017 la ora 11:59 ET

Runda 3 - miercuri, 10 ianuarie 2018 la 11:59 pm ET *

Runda 4 - joi, 15 februarie 2018 la ora 11:59 ET

Cererile depuse după data de 15 februarie 2018 vor fi revizuite în mod continuu.

Decizie privind bursa: Toți candidații admiși vor fi luați în considerare pentru burse bazate pe merit, pe baza puterii solicitării dvs. de admitere.

* Bursa: Pentru a fi luată în considerare pentru o bursă bazată pe merite, solicitanții sunt încurajați să aplice până la data de 10 ianuarie a Rundei 3.

Cerințe de aplicare

Pentru a fi luați în considerare, toți solicitanții trebuie să furnizeze următoarele în aplicația lor online:

Relua

Trebuie să trimiteți un rezumat curent împreună cu cererea dvs. Cu ajutorul LinkedIn, veți avea opțiunea de a încărca automat informațiile despre angajare și educație listate în profilul dvs. profesional online. Orice informație care este auto-populată de la LinkedIn poate fi editată.

Vă rugăm să rețineți că toate informațiile furnizate trebuie să fie cele mai actuale și relevante informații cu privire la educație și toate post-bacalaureat ocuparea forței de muncă.

Creativitate

Aici, la Cornell Tech , veți face parte dintr-un mediu în care creativitatea, adâncimea tehnică și locurile de conducere împărtășesc locurile la masă. Valorile exprimă cine sunteți și ce adăugați la această formulă. Vă rugăm să furnizați un exemplu al creativității, stilului și adâncimii tehnice prin trimiterea unui link către munca dvs. sau prin furnizarea unui eșantion scris. Prezentarea dvs. ar trebui să evidențieze experiențele personale care vă demonstrează creativitatea, capacitatea de conducere și abilitățile tehnice.

În special, nu ezitați să elaborați proiectele pe care le-ați finalizat, aspectele lor creative și tehnice; orice experiență antreprenorială sau de conducere; obiectivele profesionale ale carierei; beneficiile de a fi parte a ecosistemului tehnologic din New York City; și de ce Johnson Cornell Tech MBA este pentru tine. Puteți încărca pur și simplu un document Word sau PDF cu un eseu sau puteți furniza un link către orice tip de media online. Acestea pot include videoclipuri, bloguri sau orice altă expresie multimedia dorită.

Referințe

Ar trebui să selectați două până la trei referințe care sunt familiarizate cu fundalul și au o înțelegere a modului în care ați poziționat-o pentru a vă testa abilitățile. Luați în considerare solicitarea unui actual sau fost manager, supraveghetor sau client.

Rezultatele testului

Fie GRE sau GMAT este necesar pentru admiterea la Johnson Cornell Tech MBA. Toate notele oficiale de testare trebuie raportate direct la Școala de Management Johnson Graduate.

transcrieri

Trebuie solicitate transcrierile de la fiecare colegiu sau universitate frecventată anterior, care trebuie să figureze în aplicație și în CV-ul dvs. Dacă este admis, vi se va cere să trimiteți o transcriere oficială direct la Școala Johnson înainte de înscrierea în mai.

Taxă de aplicare

Trebuie să depuneți o taxă nerambursabilă de depunere de 200 de dolari pentru a completa cererea.

Procesul de interviu

Procesul de interviu este de două runde și numai prin invitație. Prima rundă este un interviu telefonic de 20 de minute. La scurt timp după aceea, veți fi anunțat dacă ați fost selectat pentru un interviu în a doua rundă din campus. Vă încurajăm cu tărie și preferați să veniți la campus dacă sunteți invitat la un interviu al doilea tur. Informații suplimentare privind momentul în care oferim interviurile de la al doilea tur de scrutin și cum să pregătim vor fi comunicate în invitație.

Solicitanții internaționali

transcrieri

Transcrierile furnizate trebuie să fie traduse în limba engleză înainte de trimitere. Cu toate acestea, dacă sunteți admis, vi se va cere să trimiteți o transcriere oficială în limba originală la Școala de Management Johnson Graduate.

Cerințe academice

În calitate de solicitant internațional, sunteți așteptat să fi obținut o diplomă de bacalaureat de la un colegiu sau universitate de stat recunoscut, care este echivalent cu un grad de bacalaureat american de patru ani.

TOEFL și IELTS

Toți candidații trebuie să demonstreze, de asemenea, competența în limba engleză. Un raport de scor în limba engleză este necesar dacă limba maternă nu este engleza. TOEFL este examenul preferat, dar vom accepta examenul IELTS sau testul individual al limbii engleze.

Cerința TOEFL poate fi renunțată dacă îndepliniți cel puțin unul dintre aceste criterii:

 • Sunteți cetățean nativ din Statele Unite, Australia, Canada (cu excepția Quebecului), Irlanda, Noua Zeelandă sau Regatul Unit.
 • Ați studiat în ultimul an în ultimii cinci ani pentru cel puțin doi ani universitari în Statele Unite, Australia, Irlanda, Noua Zeelandă sau Regatul Unit sau cu instruire în limba engleză în Canada sau Africa de Sud. Trebuie să trimiteți o transcriere care arată că ați frecventat colegiu într-una din aceste locații aprobate.
Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 an
La zi
Price
102,652 USD
Prețul include școlarizarea, taxele și asigurarea medicală (nu include locuința)
Deadline
Contactează şcoala
Round 1 – Wednesday, October 10, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Thursday, November 15, 2018 at 11:59 pm EST. Round 3 – Thursday, January 3, 2019 at 11:59 pm EST
După locații
După dată
End Date
Aug 31, 2020
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Round 1 – Wednesday, October 10, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Thursday, November 15, 2018 at 11:59 pm EST. Round 3 – Thursday, January 3, 2019 at 11:59 pm EST
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Round 1 – Wednesday, October 10, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Thursday, November 15, 2018 at 11:59 pm EST. Round 3 – Thursday, January 3, 2019 at 11:59 pm EST
End Date
Aug 31, 2020

The Johnson Cornell Tech MBA

This is Cornell Tech