Câștigați două MBA de la două școli de afaceri Elite

MBA Kelley-Manchester Global este o oportunitate unică de a câștiga două MBA-uri de la două școli de afaceri de top - și de a face conexiuni globale. Veți învăța prin studii online și personale, inclusiv opțiuni pentru a participa la ateliere de lucru în Dubai, Hong Kong, Manchester, São Paulo, Shanghai și Singapore.

Acest program dual MBA este livrat împreună de către Școala de Afaceri Kelley și Alianța Manchester Business School - instituții de top din SUA și Marea Britanie recunoscute în întreaga lume pentru programele lor inovatoare de afaceri.

Ajungeți în afaceri globale

Acesta este un alt tip de experiență MBA - una care deschide oportunități profesionale multinaționale - care are puterea de a vă transforma cariera. Cu MBA Kelley-Manchester Global, veți obține mai multe avantaje competitive, printre care:

  • Două MBA-uri de la două școli de afaceri de top, Școala de Afaceri Kelley și Alianța Business School din Manchester
  • Două perspective de afaceri internaționale din SUA și Marea Britanie
  • Două rețele puternice de absolvenți

Construieste impuls pentru a lansa cariera pe care o doresti

De la Ash Soni, decan asociat executiv pentru programe academice, școala de afaceri Kelley:

"Manchester este o școală de afaceri europeană de top cu un accent global, iar Școala Kelley este o școală de afaceri americană de top cu accent global. Fiecare are propria perspectivă. Numai asta face ca acest lucru să aibă un grad de valoare, dar asta este doar jumătate din ea. Elevii din acest program provin din multe țări diferite din întreaga lume. Astfel veți construi o înțelegere personală a diverselor culturi de afaceri și, în același timp, veți construi o rețea de afaceri diversă. Când câștigați diploma duală din Manchester și Scoala Kelley, veți fi gata să faceți afaceri aproape oriunde în lume în prima zi ".

Kelley-Manchester Global MBA: Lauren Smith

MBA Kelley-Manchester Global permite lui Lauren Smith să obțină mai mult în cariera și viața sa. Două MBA este unic - ca și obiectivele carierei - și provocatoare. Flexibilitatea sa ia permis să continue să lucreze pentru Burger King Corporation, să gestioneze o afacere independentă și să-și echilibreze viața acasă. Aflați mai multe și aplicați: mbs.ac.uk/study/mba/kelley-manchester/application-process/

Kelley-Manchester MBA: Andrew Carlsgaard

Pentru Andrew Carlsgaard, MBA-ul Kelley-Manchester Global nu numai că la pregătit pentru posibilitățile de carieră viitoare, dar și că a consolidat competențele pe care le utilizează în rolul său actual. Aflați mai multe și aplicați: mbs.ac.uk/study/mba/kelley-manchester/application-process/

Program predat în:
  • Engleză
Ultima actualizare Octombrie 13, 2018
Acest curs este Online & Campus Combinate
Start Date
Sept 2019
Aug 2020
Duration
2 anii
Part time
Price
65,000 USD
După locații
După dată
Start Date
Aug 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Aug 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date