Găsiți-vă rapid cariera prin alegerea programului de MBA acreditat de Kent Business School AMBA și CMI acreditat.

Ca student al Kent MBA, sunteți încurajați să gândiți, să întrebați și să găsiți soluții alături de personalul academic, organizațiile și colegii. Programul Kent MBA se bazează pe trei piloni; Observați , creați și exersați . Kent MBA vă va permite să înțeleagă organizațiilor și contextul în care operează (respectați), vă ajuta să reinterpreteze aceste cadre de organizare ( a crea), și să consolideze și să aplice aceste cunoștințe dobândite la propria organizație (practică).

Combinăm teoria riguroasă a afacerii cu aplicația practică relevantă, folosind:

 • O metodă de predare bazată pe studii de caz
 • Un tur de studiu european
 • Săptămâna abilităților de consultanță și negociere
 • Săptămâna de start-up pentru companii
 • Abilitati in afaceri
 • Simulare de afaceri
 • 1 la 1 Coaching executiv
 • Seria Speaker Spectacol (în colaborare cu diverse organizații și cluburi)

Pe tot parcursul programului se angajează cu organizații; mici, mijlocii și mari, regionale și multinaționale, pentru a testa teoriile imediat în situațiile din lumea reală. Vă veți conecta cu gânditori strategici cu fler comercial și perspective globale. Conexiunile pe care le faceți în acest timp vor fi cu voi pentru viață.

MBA nostru se bazează pe campusul nostru din Canterbury. Acesta este conceput astfel încât elevii cu normă întreagă și cu frecvență redusă să poată studia împreună și să învețe unii de la alții. Cursul reunește minți creative și manageri experimentați care sunt dornici să facă diferența. Dimensiunea noastră intimă de clasă oferă un mediu favorizând discuții și crearea de rețele, conduse de cercetători recunoscuți pe plan internațional din întreaga lume și de rețeaua noastră de practicanți de succes și inovatori.

Puteți dezvolta o perspectivă antreprenorială, o perspectivă internațională, precum și un angajament față de un management responsabil. De asemenea, veți beneficia de o serie de experiențe cu valoare adăugată, cum ar fi clasele de masterat și oportunitățile de a studia o limbă.

Kent Business School și-a unit forțele cu Institutul de Management Chartered (CMI) pentru a vă oferi oportunitatea de a câștiga, alături de MBA Kent, CMI Level 7 Diploma in Management Strategic

MBA Briefings

Ședințele MBA sunt organizate în mod regulat. Personalizăm informațiile pe care le primești despre MBA Kent și cum îți poate influența cariera și, într-adevăr, viața ta. De asemenea, vă oferim sfaturi cu privire la obținerea "achiziției" de la angajatorul dvs. Toate sesiunile de informare se desfășoară la Kent Business School, campusul din Canterbury.

Dacă sunteți interesat să participați la un briefing la MBA, vă rugăm să ne anunțați. Vizualizați datele și înregistrați-vă.

De asemenea, puteți organiza o întâlnire personală cu directorul programului de MBA, profesorul Thanos Papadopoulos.

Informații despre program

MBA Kent poate fi studiat într-un an de studiu cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă de peste doi până la trei ani. În calitate de student cu normă redusă, te alături studenților cu normă întreagă pe module săptămânale.

Structura cursului de mai jos oferă un exemplu de module disponibile pentru acest program.

Următoarele module sunt oferite studenților noștri actuali. Această listă se bazează pe curriculumul actual și se poate schimba de la an la an ca răspuns la noile evoluții ale curriculumului și la inovație:

 • Leadership și schimbare
 • Responsabilitatea Socială Corporativă și Managementul Sustenabilității
 • Analiza afacerilor
 • Realizarea inovației
 • Analiza financiară pentru luarea deciziilor
 • Gestiunea strategică globală
 • Abilități de afaceri și dezvoltare personală
 • Management strategic al oamenilor
 • Marketing strategic și comunicare
 • antreprenoriat
 • MBA Business Report

Evaluare

Programul implică o componentă de predare și de proiect. Programul predat este evaluat printr-un amestec de sarcini de curs pe tot parcursul anului, precum și teste online, evaluarea contribuțiilor la discuții, prezentare și lucrul în grup.

Cerințe de intrare

Elevii care doresc să obțină o diplomă mai mare ar trebui să aibă o diplomă de diplomă bună din Marea Britanie (minim 2: 2) sau o diplomă echivalentă recunoscută pe plan internațional. Excepții vor fi luate în considerare pentru conducătorii cu experiență de muncă de peste 10 ani.

Elevii trebuie să dețină o experiență de muncă postuniversitară de trei ani de studii postuniversitare de cel puțin trei ani, care ar putea fi din sectorul privat, public sau terț.

Un interviu individual cu directorul programului va face parte din procesul de selecție.

Toți candidații sunt luați în considerare individual, iar calificările suplimentare, calificările profesionale și experiența vor fi, de asemenea, luate în considerare la examinarea candidaturilor.

Program predat în:
Engleză
Kent Business School, University of Kent
Ultima actualizare September 10, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 - 3 anii
Part time
La zi
Price
21,400 GBP
21.400 de lire pentru studenți străini / străini
După locații
După dată