Koln Executive MBA Rotterdam

University of Cologne Executive School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Koln Executive MBA Rotterdam

University of Cologne Executive School

Programul Cologne-Rotterdam, Executive MBA a fost stabilit în cooperare cu triplu-coroana acreditate Rotterdam School of Management, Universitatea Erasmus (RSM). Cologne-Rotterdam EMBA este un grad dublu, astfel, finalizarea cu succes a programului de studii conduce la atribuirea de 2 grade MBA distincte: un MBA de la Universitatea din Köln și un MBA de la RSM.

Este un fapt bine stabilit că Rotterdam School of Management, Universitatea Erasmus (RSM) este una dintre școlile de afaceri de top din Europa. În ultimii 45 de ani, reputația sa pentru calitatea cercetării și învățătura sa a dus la legaturi puternice și reciproce cu întreprinderile multinaționale cu sediul în orașul-port Rotterdam.

Lunga istorie a Universității din Köln este una de educație academică de clasă mondială, care deservesc societate într-o regiune care poate fi descris ca una din camerele de motoare ale industriei europene, de fabricație și de afaceri.

EMBA: Un parteneriat pentru cariera ta

Acest program comun Executive MBA aduce expertiza RSM în furnizarea de educație de management premium la Koln. Relația se bazează pe punctele forte ale ambelor instituții și locații, și aduce educație de management de clasă mondială la zona Rin-Ruhr.

Interesant nou program de EMBA nostru promite aptitudini de management de valoare, iar noi călduros invitam sa aflati mai multe.

De ce EMBA?

Program de dezvoltare de management

24 luni Executive MBA part-time este predat în limba engleză și de bază pe Executive MBA de top-clasat la RSM din Rotterdam. Cursurile vor avea loc, de obicei, de la Universitatea din Köln.

Köln-Rotterdam Executive MBA este conceput pentru a spori progresul cariera ta de pregătindu-vă pentru provocările superioare de conducere și a responsabilităților în arene de afaceri germane și internaționale.

Anul 1 al programului este conceput să se concentreze pe abilități analitice și de gândire critică, stăpânirea fundamentele de management al afacerilor în prelegeri, cum ar fi Contabilitate manageriala, decizie în afaceri Metode și Management Science, al 2-lea an se referă la dezvoltarea leadership-ului și practica de conducere și favorizează abilități de comunicare în prelegeri, cum ar fi de afaceri Durabilitate und Leading Change strategic de afaceri. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a alege trei electives dintr-o gamă de 30 de specializări, cum ar fi transformarea digitală, date Știință, Brand Management și inginerie financiară. De-a lungul celor 4 termeni, un accent deosebit este pus pe dezvoltarea abilităților de conducere ale participanților EMBA cu o continuă Personal Leadership Development Programm si sesiuni individuale de coaching cu antrenori profesioniști executive. Acest program de dezvoltare este completat de ultima excursie de studiu în Andaluzia.

Program convenabil

Orarul de program este conceput pentru a fi structurat în mod convenabil în jurul stilului de viață cu un format de week-end simplu. Clase au loc de obicei în fiecare weekend, vineri seara (18h30-21h30) și sâmbătă (9.30 până la 16h30). În plus față de faptul că există 4 săptămâni cu normă întreagă în cei doi ani: Săptămâna de bun venit la începutul termenului 1 O săptămână de curs în Rotterdam în termenul 2 Prima excursie de studiu internațional în termenul 3 (1 săptămână) 4 (1 săptămână)

Principalele beneficii ale programelor noastre de training de management

De conducere și de team-building aptitudinile

Dezvolta capacitatea de a scoate cele mai bune în oameni și de tine prin intermediul programului nostru personal Leadership Development intens și centrată pe participant.

Gândire analitică și critică

Schimba modul în care gândim despre probleme de afaceri, deconstruiască probleme, și de a crea strategii. Aflați tehnicile și cadrele utilizate de cei mai buni gânditori de afaceri din domeniu.

Educație aplicată

Aduce valoare pentru poziția dumneavoastră actuală și organizarea, prin misiuni de care aveți nevoie pentru a aplica ceea ce ai invatat in de zi cu zi de munca.

Perspectivă și experiența internațională

Extinde înțelegerea dvs. de afaceri în diferite medii economice și culturale.

Largă de cunoștințe de management general

Obține o înțelegere reală a lucrărilor de toate aspectele legate de organizația dumneavoastră și locul într-o economie în curs de globalizare.

Pe termen lung a impactului asupra carierei

 • Performanțe îmbunătățite în organizația dumneavoastră și recunoașterea ca un profesionist cu ambiție și cunoștințe avansate.
 • Cunoștințele și acreditările pentru a reuși într-o poziție de conducere, recunoscut de întreaga comunitate de afaceri.
 • O percepție schimbat de tine și o schimbare în celelalte percepție au de tine; responsabilizarea personală și profesională.
 • Noi conexiuni cu directori reprezentând firme care susțin evenimentele și activitățile Executive MBA.
 • O rețea globală corporativă de colegii internaționale talentați în cadrul programului, precum și cele de la ambele la Universitatea din Köln si RSM. Tu va alătura absolventii de la toate programele noastre de gradul - unele 49000 profesionisti in peste 80 de tari.
 • Alumni Activități și învățarea continuă într-o comunitate în creștere; reuniuni anuale de clasă, capitole regionale, grupuri de afinitate specifice industriei, panouri de discuții și conferințe, plus evenimente sociale.

Criterii de aplicare și cerințe

Pentru a fi eligibil pentru acest program, va trebui să demonstreze:

 • Realizările și obiectivele profesionale: un minim de patru ani de experiență în muncă postuniversitară. Această experiență trebuie să demonstreze o dovadă clară a avansa în carieră solidă
 • Excelență academică: o diplomă universitară sau echivalent *
 • Competență în limba engleză: o comandă puternic de limba engleza
 • Abilitatilor de leadership: experiență de gestionare oameni sau proiecte
Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare November 23, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
24 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
49,500 EUR
Information
Deadline
Aug. 6, 2018
Locations
Germania - Koln, Renania de Nord Westfalia
Data începerii: Sept. 2018
Termen limită de aplicare Aug. 6, 2018
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Germania - Koln, Renania de Nord Westfalia
Termen limită de aplicare Aug. 6, 2018
Data terminării Contactează şcoala