Kubs global mba

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

KUBS Global MBA educă inovații globali care vor conduce comunitatea globală de afaceri la nivelul următor cu leadership dinamic, viziune critică, capacitate sistematică de luare a deciziilor, un profund sentiment de responsabilitate socială și standarde etice excepționale.

Leadershipul global în afaceri


KUBS Global MBA reprezintă o conducere la nivel mondial, împreună cu o educație solidă în afaceri. Toți studenții noștri obțin o viziune globală și perspective internaționale și aici sunt câteva dintre trăsăturile acestui program excepțional de douăsprezece luni.

Experienta MBA KUBS


Deoarece programul Global MBA este relativ redus, elevii se bucură de atenția personală și sunt capabili să interacționeze pe o bază individuală, atât cu profesori, cât și cu colegi. Studenții la nivel global de MBA au avantajele studiului la scoala de top din Coreea, participând la un program global, inovator și diversificat.

Specializarea regională


În plus față de studierea pieței asiatice-Pacific, studenții Global MBA au oportunități de a studia alte piețe de afaceri importante din lume. Programele KUBS MBA sunt organizate în conformitate cu standardele AACSB pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) și au primit acreditarea Sistemului European de Îmbunătățire a Calității (EQUIS) de la EFMD.

Perspectiva globala


Elevii se pot aplica la unul dintre institutele de schimb KUBS MBA, care sunt unele dintre școlile de afaceri de top din lume. Elevii dezvoltă o rețea de contacte din întreaga lume pe care să poată desena în întreaga lor carieră.

Parteneri industriali


Companiile majore și organizațiile din Coreea au sponsorizat programul KUBS Global MBA. Elevii vor avea oportunități de a lucra pentru companii multinaționale din Coreea.

Rețelele umane și de cunoștințe


KUBS studenții MBA sunt din toate locurile din lume și au medii complet diferite în medii de afaceri diferite. Acest lucru va oferi studenților posibilitatea de a construi rețele de oameni și cunoștințe cu colegii lor.

Cerințele de admitere

· Diplomă de licență sau echivalent (gradul de doctorat / doctorat, dacă este cazul)


· Scor oficial de evaluare a competenței în limba engleză


- scorul TOEFL CBT peste 230 (88 în IBT) sau scorul TOEIC peste 800 etc


- studenții care sunt absolvenți ai unor colegii sau universități din țările vorbitoare de limbă engleză sunt scutiți de prezentarea unui scor de test de competență în limba engleză.


- Solicitanții programului Exchange Student trebuie să pregătească scorul TOEFLUltima actualizare Sept 2017

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră