LSB Weekend-MBA

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Despre

LSB Weekend MBA vă va oferi experiență directă cu facultăți internaționale de top din unele dintre cele mai bune școli de afaceri din lume. Profesorii noștri sunt nu numai academicieni de talie mondială, ci și lideri de afaceri la nivel mondial. Unii sunt manageri de nivel superior în corporații internaționale, în timp ce alții sunt universitari cu cunoștințe de cercetare de vârf și experiență substanțială în afaceri într-o serie de industrii.

LSB WMBA Students" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/141070_STUD5120.jpg" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" alt="141070_STUD5120.jpg" />

Formatul MBA în weekend

LSB Weekend-MBA a fost proiectat să ofere flexibilitate maximă profesioniștilor care lucrează cu normă întreagă, păstrând în același timp aspectul față în față al programului MBA. Această combinație are ca rezultat un program dinamic și flexibil, care consolidează carierele participanților și își dezvoltă abilitățile și competențele.

  • Durata: 2 ani. LSB Weekend-MBA este un program de 24 de luni, împărțit în 6 module, fiecare durand 15 săptămâni.
  • Format: orele se desfășoară în weekenduri alternative (vineri seara de la 18:00 la 21:00 și sâmbătă de la 9:00 la 17:00).
  • Limba: engleză.

sinergii

Urmărirea unui master în administrarea afacerilor în timp ce lucrați cu normă întreagă este într-adevăr o experiență provocatoare, dar plină de satisfacții. Făcând amândouă în același timp creează sinergii. Participanții noștri lucrează cu normă întreagă și merg la clasă în fiecare a doua săptămână, unde fac schimb de idei, dobândesc noi competențe și învață concepte noi care pot fi aplicate imediat în activitatea lor de zi cu zi.

Programul Weekend-MBA vă va permite să reflectați în mod constant asupra și să vă îmbunătățiți munca de zi cu zi.

  • Teoria vă va ajuta să înțelegeți lucrurile pe care le-ați învățat prin experiența dvs. de muncă, oferindu-vă fundații și îndrumări.
  • Noile noastre tehnici de predare orientate spre practică facilitează trecerea de la clasă la locul de muncă. Fiecare clasă vă va oferi o experiență de învățare care poate fi aplicată direct, îmbunătățind astfel performanța la locul de muncă.
  • În plus, vă va împuternici și vă va oferi încrederea de care aveți nevoie pentru a lua decizii manageriale dificile.

MBA dintr-o privire

Aflați de la corpul nostru cu experiență și de excepție al Facultăților de la Școlile de Afaceri de Top din întreaga lume. Programul este conceput pentru a se potrivi cu cariera ta și cu nevoile de muncă cu normă întreagă:

  • Program de timp parțial de 2 ani
  • Cursă în fiecare week-end alternativ (vineri între 18:00 și 21:00 și sâmbăta între 9:00 și 17:00)
  • Lucrați full-time și studiați fără a pune cariera în așteptare
  • Pregătire: 30.000 €

Abordarea noastră

Un program de management general cu o abordare orientată spre practică. Studiați cu un grup internațional de profesioniști cu experiență, cu experiență profesională diversă, industrii de lucru și intervale de vârstă. Limba: clase predate în engleză.

Beneficii aditionale

Participați la programele noastre de educație executivă fără taxe suplimentare și dezvoltați-vă rețeaua cu managerii locali. Posibilitatea de a face un program de dublă diplomă cu Boston University pe o zonă de specialitate.

LSB Professor" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/141069_LSBProfessorArielS..jpg" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" alt="141069_LSBProfessorArielS..jpg" />

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

The mission of the School is to provide an inspiring and multicultural learning environment for business leaders from international companies operating in Luxembourg as well as across Europe and the w ... Citeste mai mult

The mission of the School is to provide an inspiring and multicultural learning environment for business leaders from international companies operating in Luxembourg as well as across Europe and the world. Citește mai puţin