Citește Descrierea Oficială

Kirchberg area Luxembourg

Programul MBA Weekend la Școala de Luxemburg Business este conceput pentru a satisface nevoile de profesioniști cu programe strânse, precum și dorința de a învăța și în cariera lor.

Durata programului este de 24 de luni. Clasele sunt deținute în fiecare secundă week-end (vineri seara și sâmbătă).

LSB -Weekend MBA vă oferă un contact direct cu facultate internaționale de top de la unele dintre cele mai bune scoli de afaceri din lume pentru a obține.

Profesorii noștri sunt universitate de clasă mondială și, uneori, manageri de companii la nivel mondial. Unele dintre ele sunt directori de nivel superior în companii internaționale, în timp ce alți oameni de știință, cu experiență semnificativă industria într-o varietate de industrii.

Profesorii noștri lucrează în mod regulat în diverse proiecte de consultanta pentru companii de companii multinaționale, de la IMM-uri în toate sectoarele și în toate zonele de timp.

Profesori la LSB provin de la instituții , cum ar fi Universitatea Harvard, Universitatea din Michigan, Universitatea Duke, MIT, Universitatea din New York, London Business School, Cambridge, Universitatea din St. Gallen, Copenhagen Business School, Universitatea Bocconi, Zagreb School of Economie și management legate, Sciences Po, și multe altele.

curriculum

Elemente de bază, instrumente, funcții, direcții, extensii și aplicații: Curriculum-ul de MBA week-end este împărțit în șase module. Studenții sunt toate de lucru.

Caracteristicile Weekend MBA LSB limitează dimensiunea clasei MBA la un grup de 30 de studenți pentru a oferi o atmosferă plină de viață și interactivă. La LSB , ne conectează profesori de top cu indivizi de top pentru a crea un mediu unic de învățare.

Cel mai mare avantaj al programului de week-end MBA este că puteți aplica la locul de muncă cunoștințele imediat. În fiecare săptămână, ai citit materiale de curs, efectua sarcini, și să interacționeze cu colegii dvs. în discuții aprinse despre sistemul nostru de management de învățare sau în sesiunile de grup.

Ele se vor aplica noi concepte în activitatea de zi cu zi și să aducă noi cunoștințe în afacerea dumneavoastră.

LSB elevii socializa cu fiecare alte relații strânse care se poate dovedi a fi foarte utile în cariera lor în Luxemburg și în străinătate.

Taxe și finanțare Taxele de școlarizare pentru întregul program, inclusiv materiale de curs și mese în sala de clasă, sunt de 30.000 EUR.

Credite pentru studenți Banca parteneră ING Luxembourg oferă împrumuturi ieftine studenților noștri de MBA.

Burse LSB acordă burse care acoperă până la 50% din taxele de școlarizare.

Candidații sunt evaluați în baza următoarelor criterii: excelență academică și profesională, experiență de lucru internațională, limbi străine, angajament social și abilități de conducere dovedite.

Proceduri de admitere Următoarele sunt cerințele de bază pentru a fi admise la LSB Full-Time MBA Program:

  • un grad prima universitate
    • cel puțin doi ani de experiență profesională
    • cunostinte de limba engleza

De asemenea, trebuie să fie prezentate următoarele documente:

  • aplicatie online Finalizat
  • curriculum vitae
  • scrisoare de motivație
  • scrisori de referință
  • Dovada plății taxei de înregistrare

Un interviu de admitere va fi organizată imediat ce solicitantul prezintă documentele relevante.

Interviul poate on - line sau în LSB biroul de înregistrare sunt organizate în Luxemburg.

Situația Studierea unui MBA în Luxemburg are mai multe avantaje. Datorită localizării centrale a țării în Europa, 80% din piețele Uniunii Europene se află într-o rază de călătorie de o zi. În decurs de o jumătate de oră, călătoriți cu mașina, cu trenul sau cu autobuzul spre Germania, Franța sau Belgia. Poți fi la Londra într-un zbor de o oră. Durează două ore pentru a ajunge la Paris. Frankfurt cu aeroportul internațional este la mai puțin de trei ore distanță.

Luxemburg PIB-ul pe cap de locuitor este cel mai mare dintre toate țările OSCE, care se reflectă în standardul ridicat de trai. Jumătate din populația de aproape 550.000 de locuitori din Luxemburg, își are rădăcinile într-o altă parte a lumii.

De fapt, mai mult de 100 de naționalități sunt reprezentate în Luxemburg. Luxemburg este unul dintre orașele de afaceri din Europa: oferă o economie deschisă, diversă și stabilă, cu legături puternice cu țările vecine din Germania, Franța și Belgia. Țara oferă o infrastructură modernă și legături excelente la piețele din Europa și restul lumii.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Luxembourg School Of Business »

Ultima actualizare November 14, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
24 luni
Part time
Price
30,000 EUR
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019