Lingnan International MBA

Generalități

Programul de descriere

De ce LINGNAN?


Unul dintre cele mai importante programe de MBA din China

Programul MBA Lingnan se numără printre primele zece programe la nivel național și se bucură de o poziție de lider de neclintit în sudul Chinei.


Parteneriat apropiat cu MIT Sloan

În 1998, Lingnan și-a început parteneriatul cu Școala de Management MIT Sloan, iar acum colaborarea sa dezvoltat în curs de co-predare, program de vizitare, studiu de turism, precum și oportunități exclusive pentru programul MIT MSMS Dual Degree. În plus, toți absolvenții MBA Lingnan-MIT International vor primi un certificat de la MIT Sloan și vor fi recunoscuți ca absolvenți ai MIT Sloan Affiliate.


Triple Crown acreditări internaționale

Lingnan a obținut acreditări Triple Crown de la AACSB, EQUIS și AMBA, un indicator exclusiv de calitate care reflectă calitatea programului nostru. Suntem mândri că suntem parte din topul 1% din toate școlile de afaceri la nivel global.


Situat în Guangzhou, poarta de sud spre China

China a devenit a doua cea mai mare economie din lume, iar Guangzhou este cel mai mare și mai înfloritor centru industrial și comercial din sudul Chinei, cu o vreme plăcută și o calitate bună a aerului.


PROGRAME GLOBALE DE IMERSIUNE


Programul de diplomă dublă

În scopul de a oferi cele mai up-to-date perspectivele de afaceri și de cunoștințe, Lingnan oferă studenților cu normă întreagă MBA internaționale, cu posibilitatea de a obține o diplomă dublă de la universitățile partenere.


MIT Sloan Visiting Fellows Program

Pentru a lărgi în continuare viziunea de afaceri globală a studenților MBA internaționali, Lingnan va selecta până la 4 studenți MBA internaționali ca MIT Vizitatori pentru a studia la MIT Sloan pentru un semestru în fiecare an, care este una dintre cele mai strategice pentru programul MBA Lingnan.


Programul Internațional de Schimb

Lingnan a creat programe de schimb cu 40 de școli partenere din întreaga lume. Elevii ar putea aplica pentru schimburi bazate pe semestre pentru a-și lărgi viziunile globale și pentru a-și îmbogăți experiența MBA.


Turul de studiu internațional

În plus față de oportunitățile de schimb internațional, Lingnan oferă un turneu de studiu în străinătate pentru studenții MBA pentru a-și extinde perspectiva de afaceri globală. În fiecare vară, începând cu anul 2012, Colegiul Lingnan (Universitatea) a organizat turnee de studii internaționale în SUA și Europa. Vizitele de studiu includ prelegeri, vizite la companii și evenimente studențești.


CONEXIUNILE CORPORATE


Programul de învățare a acțiunilor

Lingnan program internațional de MBA integrează de învățare de acțiune în centrul de curriculum-ului său. Studenții internaționali de MBA sunt însărcinați cu proiecte specifice care pun accentul pe aplicarea învățării tradiționale în sala de clasă în setările din viața reală, abordând problemele critice ale afacerilor cu care se confruntă clienții corporativi.


Conferințe și forumuri

Colegiul Lingnan (Universitatea) și Centrul MBA Lingnan oferă diverse cursuri și forumuri, deschiderea ferestrelor pentru studenți pentru a înțelege lumea afacerilor în plină schimbare și pentru a comunica cu elitele din industrie și cu directorii executivi.


Bursa de studiu

Lingnan a stabilit o rețea extinsă și stabilă cu cele mai importante întreprinderi interne și internaționale. Mulți dintre partenerii corporativi ai Lingnan, inclusiv Deloitte, Bayer, Pepsi, GlaxoSmithKline, Cisco, Olympus și Toyota, oferă burse pentru bursieri MBA.


CURRICULUM


Primul an

Primul semestru

Cursuri de bază

Etică și conducere (2 credite)

Date, model și luarea deciziilor (3 credite)

Economie managerială (3 credite)

Contabilitate financiară (3 credite)

Comportamentul organizațional (3 credite)

Cursuri obligatorii

Orientare (1 credit)

Experienta internationala (1 credit)

Semestrul II

Cursuri de bază

Managementul Marketingului (3 credite)

Corporate Finance (3 credite)

Management strategic (3 credite)

Economie macroeconomică (3 credite)

Cursuri obligatorii

Învățarea pe bază de proiect (3 credite)


Vacanța de vară

Cursuri opționale


Anul doi

Al treilea semestru

Schimb / Diplomă dublă

Cursuri opționale

Teza de scriere a tezei

Semestrul 4

Schimb / Diplomă dublă

Cursuri opționale

Teza de scriere

Admitere

  • Licențiat
  • Se va prefera un scor acceptabil GMAT sau GRE în perioada de valabilitate


învățământ

180.000 RMB (nu sunt incluse cheltuielile cu manualele și taxele de cazare)


Documente

Aplicație online prin href = "https://lxsgl.sysu.edu.cn/zsxt-student/login/index.do?en=1

  • Trimiteți documente la lizhim3@mail.sysu.edu.cn: transcriere, certificat de diplomă, copie pașaport, două scrisori de recomandare și CV-ul


Termenele limită

Pentru a aplica pentru înscriere în semestrul de toamnă, cererile trebuie depuse înainte de data de 5 mai a fiecărui an.


Proces

Jan-April: Trimiteți documentele de solicitare

Mai: Interviu acordat de Centrul MBA Lingnan

Iunie: Primiți scrisoarea de confirmare

Iulie: Obțineți notificarea scrisă de înscriere

August: Înscrieți-vă și plătiți taxele de școlarizare; Orientare


Contacteaza-ne

Se adaugă: Camera 302, Centrul MBA Lingnan, Colegiul Lingnan (Universitate), Sun Yat-sen

Universitatea, 135 Xingangxi Road, districtul Haizhu, Guangzhou, 510275, China

Tel: 86-20-84115222

Fax: 86-20-84111918

E-mail: lizhim3@mail.sysu.edu.cn

Site web: href = "http://mbasys.lingnan.sysu.edu.cn/ro

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Originated from Lingnan University, a renowned private university in the early 20th century, Lingnan (University) College was reestablished in 1988 within Sun Yat-sen University and is now one of the ... Citeste mai mult

Originated from Lingnan University, a renowned private university in the early 20th century, Lingnan (University) College was reestablished in 1988 within Sun Yat-sen University and is now one of the top schools of economics and management in China. Guided by the motto “Education for Service” from Lingnan University, the College provides high-quality economics and management education that draws strength from the liberal arts and is tirelessly striving for the advancement of teaching and research of the knowledge of economics and management. Citește mai puţin

Acreditări